De Jong Intra

Grafiek met verloop van cijfer op basis van ervaringen
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB Type reizen: allround
http://www.dejongintra.nl

Er zijn 187 ervaringen ingevuld. Het gemiddelde cijfer van De Jong Intra is een 8,3.

Aanbod naar 52 landen

Filter ervaringen

(3)
(0)
(6)
(2)
(1)
(2)
(8)
(70)
(93)
(22)

Allround organisaties

Op deze pagina staan 187 ervaringen over De Jong Intra. Deze reisorganisatie uit Ridderkerk heeft een gemiddelde beoordeling gekregen van 8,3. Met o.a. 33 ervaringen voor Italië met een gemiddelde van 8,3. 32 ervaringen voor Duitsland met een gemiddelde van 8,5. 27 ervaringen voor Oostenrijk met een gemiddelde van 8,7. 17 ervaringen voor Spanje met een gemiddelde van 8,5. 17 ervaringen voor Frankrijk met een gemiddelde van 8,2. 13 ervaringen voor Engeland met een gemiddelde van 9,1. 7 ervaringen voor Kroatië met een gemiddelde van 5,6. 6 ervaringen voor Ierland met een gemiddelde van 7,7. Met deze positieve recensies, kritische reviews, klachten en goed onderbouwde beoordelingen krijg je een goed beeld van deze reisorganisatie.
op 16 december 2014
Gezellig en goed hotel, prima kamers, vriendelijk personeel. Geboekt bij De Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 15 december 2014
Bijzonder goed georganiseerde reis met prettige en goed ingevoerde reisleiders van De Jong Intra. Prachtig land. De excursies waren goed maar wel veel en soms op elkaar lijkend waardoor vermoeidheid,mede door het klimaat,een rol speelde. Zonder meer aan te bevelen. Lees meer over deze reis
op 15 december 2014
Stedentrip met reisleiding was te weinig animo voor. De stedentrip toch door laten gaan zonder reisleiding. Alles was goed geregeld door de jong intra. Lees meer over deze reis
op 15 december 2014
Moesten door omstandigheden reis omboeken. Eerst annuleren en daarna opnieuw boeken. Is snel en uitstekend afgehandeld. Treinreis door defecte airco zeer onprettig maar door De Jong ruimhartig gecompenseerd. Lees meer over deze reis
op 15 december 2014
Hotel was prima. Verder hebben we in Londen alles zelf geregeld. Geboekt bij de jong intra. Lees meer over deze reis
op 14 december 2014
dit was een prachtig rondreis kan hem aanraden,reisleiding en chauffeur waren erg goed komend jaar vast weer met de jongintra Lees meer over deze reis
op 14 december 2014
twee jaar slechte ervaring met de jong intra dus niet meer Lees meer over deze reis
op 14 december 2014
Een bijzonder prettige chauffeur van de jong intra en goede hotels, Lees meer over deze reis
op 14 december 2014
Een mooie reis van de jong intra met veel natuurschoon Lees meer over deze reis
op 14 december 2014
Ik heb samen met vrienden vaker gereisd met De Jong Intra en tot nu toe tot volle tevredenheid. Erg plezierige begeleiding met zeer veel kennis van zaken. Beslist voor herhaling vatbaar. Lees meer over deze reis
op 13 december 2014
Wij hebben het erg naar ons zin gehad in het hotel in Kirchberg. Mooie kamers, goed eten en hele aardige bediening. Goed geregeld door de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 13 december 2014
Een heerlijk verblijf in een uitstekend hotel in Igls, net boven Innsbruck. Genoten van de kerstsfeer in hotel én in Innsbruck. Geboekt bij de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 13 december 2014
Reis ondernomen met een persoon van 74 en 2 kinderen in de leeftijd van 13 en 16.We hadden een familiekamer in een mooi en goed hotel.Openbaar vervoer slechts enkele passen van ons verblijf vandaan.Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen aan anderen deze reis van de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 13 december 2014
De chauffeur van de jong (helaas zijn naam vergeten, maar hij kwam uit Zevenaar) was goed bekend in Londen, wist veel te vertellen, zeer vriendelijk. SUPER Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Prima verzorgde rondreis met uitstekende reisleider van de jong intra. Goede hotels. Veel belangrijke bezienswaardigheden gezien en ervaren met goede gidsen. De moeite waard. Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Een geweldige reis met de jong, ervaring rijker. Bijzonder veel gezien en geleerd in een korte tijd. Dank zij de goede reis en bus gidse Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Papieren op tijd, reisbeschrijving uitstekend, begeleiding en excursies perfect en alles volgens afspraak en op tijd. Ik kan iedereen aanbevelen: Reizen met de Jong Intra en je bent gegarandeerd tevreden over de gang van zaken. Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Eerste keer excursie reis gedaan. Goed bevallen combinatie vliegtuig/bus. Goede reisleider van de jong intra. Veel gezien. Goed gezelschap. Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
geen reisbegeleiding alles was keurig op tijd wat de papieren aangaat Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
zeer goede ervaring met De Jong Intra. Individuele rondreis ism touroperator samengesteld, prima service en prijs Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Fly and drivereis. Duidelijke omschrijving Hotels op loopafstand van de oude stadscentra. In Madrid gerold, de Jong Intra bood vanuit Nederland de hulp die zij konden bieden. Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Prachtige en goed samengestelde reis met ook wat cultuur. Chauffeur/reisleider deed zeer z'n best om iedereen (ook ev. aan z'n arm)alles te laten zien en was erg behulpzaam.Uitstekende rijvaardigheid in de bergen! Daardoor prima sfeer bij de reizigers! Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Al jaren gaan wij zelfstandig op vakantie, zelf alles boeken en regelen, de hele wereld over van Australië tot de V.S. Maar deze trip naar Londen was zo perfect georganiseerd, dat we in 2015 weer een stedentrip met de Jong Intra gaan maken, dit keer naar Berlijn. Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Wij waren zéér tevreden over de reis en de organisatie ervan!!!! Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Meer dan 2 decennia heeft mij geleerd bij de Jongintra in goede handen te zijn. Lees meer over deze reis
op 12 december 2014
Personeels reisje Zuidoostzorg.Prima chauffeur. Kwam in overleg aan de wensen tegemoet. Had een rustige betrouwbare rijstijl. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Het was een fantastische reis, prima georganiseerd, duidelijke informatie vooraf en erg goedkoop.Ook bij vragen was de service perfect! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Was een goed verzorgde reis met prima chauffeur/ reisleider die ons veel kon vertellen over de omgeving, waar we waren. Veel mooie plekken gezien en veel goede adviezen gekregen. Zeer tevreden. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Super geregeld via internet. Goed en snel contact met De Jong Intra. Goede aanbieding. Zeker de moeite waard om reclame voor te maken. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Prima reis naar Praag voor een redelijke prijs bij de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Zeer goede ervaring met onze allereerste busreis, hotel was uitstekend, buschauffeur, tevens reisleider, meer dan uitstekend. Goede bus. heel mooi land Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Wij hebben een 8 daagse fly drive Andalusië bij de jong intra geboekt.Dankzij de organisatie hebben wij een geweldige reis gehad!!! Het vliegen, de huurauto de LUXE hotels,het eten, de route, alles was PERFECT geregeld.Wij hebben van de eerste tot de laatste seconde GENOTEN!!!!!!!! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Prima hotel, heerlijk ontbijt. Extra tips voor taxi vervoer waren goed. Ook leuk dat ik reisboeken gratis mocht uitkiezen. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Heerlijke dagen gehad in een bruisende stad, hotel buiten centrum maar makkelijk te bereiken. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Onze reiservaring met de jong intra is goed. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Geweldige vakantie gehad!!! Alles perfect geregeld. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Al meerdere malen uitstekende ervaring met dejongintra, nu ook weer in Berlijn. Uitstekend, modern, nieuw hotel, in het centrum. Fietshuur tegenover hotel. Zeer aardig personeel. Kortom, niets te klagen, vol lof. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
zeer goede ervaring met dejong intra en met hotel eigenaren en bediening. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
leuke reis met fijne reisleider/chauffeur,goede accomodatie met gezellig personeel. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
super in orde en zoals belooft. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Mede door onze chauffeur André was het een top vakantie. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Geweldige reis, door fijn samenwerkende chauffeur en reisleidster. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Altijd goed verzorgde vakanties bij de jong intra met prettige chaufeurs Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
goed hotel met toeristiche dingen in de omgeving, geboekt bij de Jong. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Maak al jaren gebruik van De Jong Intra. Dat zegt genoeg. Wij zijn zeer tevreden over deze reisorganisatie. 1 keer zijn er bij het vertrek uit Pertisau problemen geweest met de nieuwe bus. Hij was defect en kon niet meer rijden. We hebben van plm 23.00- 0500 uur in de bus moeten wachten bij ons hotel.Het reisbureau heeft echter de problemen zeer goed opgelost tot tevredenheid van de reizigers. Ondanks dat wij laat in de avond aankwamen in Didam was alles al geregeld. (eten en vervoer naar huis.Bovendien werden de kosten roijal class vv vergoed. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Ik boek al jaren bij de Jong Intra. Altijd vriendelijk, goede service, brengen je direct op de hoogte van veranderingen, per mail of telefonisch. reispapieren altijd op tijd en in orde. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
rustig gelegen, prima accommodatie. Alles goed onderhouden; mooie tuin. Geboekt bij De Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Prima verzorgde vakantie voor een hele nette prijs. Hetgeen op de site van de Jong was beschreven was helemaal waar. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Hele leuke plaats, goed hotel. Het probleem van geen derde bed en een te kleine kamer werd snel en goed opgelost. Ook dat het derde bed niet zo lekker lag werd snel opgelost. Fijne vakantie gehad, geen klachten over de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Geweldige reis van de Jong, mooie route door Andalusië - leuk uitgestippeld. We hebben er naar toegeleefd en we denken er nu heel graag aan terug. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Prima, mooie reis. Overboeking bij een van de hotels: geweldig alternatief. Ook chauffeur/reisleider van De Jong Intra: gastvrij, open, gevoel voor humor. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
We hadden een fantastische gids die veel wist te vertellen over de plaatsen waar we zijn geweest. Problemen werden netjes opgelost door De Jong Intra. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden bij andere reizigers Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Mooie reis met prima hotel in leuke wijk. Erg leuke aanbieding! Alles klopte bij de Jong!!! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Goede reisbegeleiding, prima en gemotiveerde chauffeur, goede organisatie van de gehele, relaxte reis van de jong intra en veel gezien. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Geweldige reis gehad. Prima hotel. De Jong Intra denkt mee, adviseert en geeft suggesties waardoor je een optimale vakantie hebt. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
prima basisreis, waarbij goed geluisterd is naar onze wensen; de aanvullingen waren uitstekend, adviezen kundig en passend. Onze eerste verre-reiservaring kon niet beter. We willen morgen weer! Alle complimenten voor de begeleiding van De Jong. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Uitstekende afhandeling van boeking door de Jong Intra. Hotel is werkelijk klasse! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Prima boekings mogelijkheid via website van de jong, alle reisbenodigdheden al jaren op tijd binnen. Eventuele vragen worden correct beantwoord. De keuze van hotels is en was in Brussel zowel in Parijs bijzonder goed. We boeken dit jaar weer. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Ik heb al vele jaren tot mijn volle tevredenheid busreizen (rondreizen) met de Jong Intra gemaakt. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
De Jong Intra heeft ons goed geholpen bij het maken van een reis naar onze wensen (denk aan aantal dagen, accommodatie en prijs)! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Een fijne mini-vakantie. Goed geregeld door De Jong Intra. Prima hotel en eten. Mooi historisch dorpje. We hebben genoten en gaan graag nog eens in zee met De Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Wij hebben Barcelona op een hele fijne manier ontdekt. In één woord geweldig! Alle lof voor De Jong Intra! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Ik boek al enkele jaren mijn vakantie via De Jong Intra vakanties en heb nooit problemen gekend. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Goede CH,bus zonder gebreken.afwisselend programma van de jong is met voldoende rust.Goed hotel,dicht bij het centrum,goede variatie in maaltijden en alle dagen prachtig mooi weer Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Mijn man en ik hebben geweldig genoten van deze reis. Alles was naar mijn zin! Helaas is mijn man twee maanden daarna plotseling overleden maar de herinnering blijft. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Prettige busreis van de jong intra en een warm gastvrij hotel met een geweldige keuken. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Dichtbij de metro, geen toeters en bellen, gewoon goed. Vervoer van en naar de locatie, geen gesleep met bagage. Geboekt bij de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
In januari in hotel Central Nauders geweest met 5 personen. Super hotel en super geregeld door de Jong Intra. In maart met 2 personen in hotel Erika in Nauders. Weer fantastisch. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Tijdens kerst en oud en nieuw in een prachtig landschap. Met elkaar de kerstboom omhakken en optuigen. Op authentieke wijze Oostenrijks kerstfeest vieren. Super! En dan nog Oud en Nieuw. Een goed uitgevoerde reis van de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Vanuit opstapplaats Didam rond 8.30 uur naar Kirchberg aakomst 7.30 uur was het een redelijke reistijd in een comfortabele bus. We werden welkom geheten door Riny onze reisleidster van de jong. We hebben heerlijk genoten van onze vakantie in de sneeuw Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Prachtig samengestelde reis, heel goed verzorgde hotels. Je krijgt het echte vakantiegevoel. Goede mix van cultuur en ontspanning. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Deze reis was goed georganiseerd door de Jong Intra. We hebben prachtige steden gezien. Doordat we 4 dagen reisleiding er bij hadden, hebben we veel meer en andere dingen gezien dan anders. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
ben al meerdere malen met de jong intra meegeweest, altijd prima naar mijn zin Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Goede selectie hotels, ligging en accommodatie. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Heel fijn dat de reisbegeleiding soms overgenomen werd door iemand die van dit onderwerp veel/meer kennis had. Bejegening was vriendelijk, behulpzaam, gezellig. Keurig hotel, goede kamer. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
prijs-kwaliteit prima in orde, alles netjes geregeld en verzorgd. Tevreden klant volgende keer weer de jong intra! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Wij zijn nog steeds onder de indruk. Alles was prima geregeld vanaf de begin tot de reis terug naar huis. ALLES WAS MOOI ,NETJES,SCHOON!!!! (SCHIP EN HOTEL)HOUDEN WIJ VAN :0) We zijn om plan om nog een keer een reis te boeken maar met de hele gezin (8 Pers) en weer naar London!!! Dank jullie wel Jong Intra voor de Super vakantie. We had a wonderfull time!!!! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Geen excursie gedaan en hebben geen reisbegeleiding nodig. Prima geregeld, 4e maal Parijs via DeJong en 4x dikke pret! Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
er wordt werkelijk alles gedaan om de reis aangenaam en comfortabel te maken Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Erg leuke reis met leerzame excursies. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Duidelijke website voor boeking; hulp bij vragen zeer attent. Uitstekend hotel met vriendelijke behulpzame bediening en heerlijk ontbijt. Tot slot prachtig weer en een mooie omgeving. Kortom zeer geslaagd, ondanks dat mijn bagage pas een dag voor terugreis werd bezorgd in het hotel. Lees meer over deze reis
op 11 december 2014
Goede informatie vooraf en goed geplande en uitgevoerde beloftes. Zeer aan te raden om met De Jong intra te reizen. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Het was mijn eerste reis met De Jong Intra, maar dat is uitstekend bevallen. Voor herhaling vatbaar. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
De Jong Intra heeft leuke aanbiedingen die dankzij hun fijne en klantvriendelijke website duidelijk en met vele extra's geboekt kunnen worden. De service, die ik ook telefonisch heb mogen ervaren, was eveneens goed. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Rijncruise, 5 daagse ,kerstmarkten ,geweldig schip,serenade. Alles aan boord was gewoon super,zeker voor herhaling vatbaar. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Fantastische reis, bus en begeleiding, we gaan zo nog een keer mee. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Precies zo als in de reisgids vermeld stond. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Zeer goed hotel met goede faciliteiten, goede reisbegeleiding met veel informatie, leuke excursies, fijne bus en goede verzorging onderweg. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Een door De Jong Intra vakanties zeer goed beschreven reis langs 5 B & B's met uitstekende beschrijvingen en tips voor zelf te regelen excursies. Vlucht en autohuur was door ons zelf geregeld. De titel van de reis Äuthentiek Sicilie" werd zeker waar gemaakt. Een absolute aanrader. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Voor de reis de extra kosten (gidsen e.d.) kenbaar maken. Werden geconfronteerd met ca 180,-- euro extra tijdens de reis.! Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Reisbescheiden prima geregeld (zoals altijd!) beschrijving klopte, redelijk eenvoudig, maar schoon en uitgebreid en vriendelijk personeel en gunstig gelegen. Prima voor Parijs. Heerlijke reis en verblijf! Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Prima chauffeur, goed hotel ,aardig personeel leuke excursies, goede keuken.Ik ga er dit jaar weer naar toe. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
we hebben een hele fijne vakantie gehad, alles was goed geregeld, goede reisleiding en goede chauffeurs en goed weer. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Super locatie met heerlijk ontbijt en diner. De Kinderen hebben zich er prima vermaakt direct aan het strand Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Geweldige reis, mede dnkzij reisleider Maurits. Een reis om nooit te vergeten. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Zeer leuke 4 daagse reis naar London gehad, samen met mijn zoon. Vanuit Utrecht met de bus naar de nachtboot vanuit Hoek van Holland. De chauffeur bood zelfs zijn buitenhut aan ons aan. 's-ochtend richting London en drie fantastische dagen gehad met musicals, siteseeing en prima reisleiding. Ga nog een keer terug, dan met vrouw en dochter. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Geen excursies gedaan.Wij gaan al jaren naar Westendorf naar hotel Westendorf in de winter. Dit is altijd zo goed bevallen dat we nu de volgende vacantie weer gaan maar dan van de Zomer. Juli of Augustus. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Het netste vakantiepark waar we ooit geweest zijn. Goed en snel geregeld, duidelijk en volledig. Er was van alles te doen. Avontuurlijk vonden wij het niet voor volwassenen, maar wel voor kinderen tot 16 jaar. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Prima stedentrip en uitstekend door de Jong verzorgd. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Gezellige reis,goede reisbegeleiding,geweldige chauffeur. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Excursies nvt we hebben een top vakantie gehad. De voorbereidingen waren uitmuntend met de Jong geregeld. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
fantastische rondreis door Zwitserland met treinexcursies/reizen. fantastische chauffeur/reisleider die heel veel wist over het land en zijn bevolking. slecht weer, toch een prachtige reis! Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Mooie hut.Vrije toegang tot de brug van het schip. prima verzorging.attent personeel. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Goed verzorgde rondreis langs mooie steden en goede hotels. Ligging van hotels bijna allemaal prima en mooie kamers. Keuze LO , wat wij erg prettig vonden tijdens de rondreis. Maar halfpension was ook mogelijk. Veel excursies inclusief. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Wij gaan al jaren met de nachtpendel. Dus wij scoren niet op accommodatie en excursies. De chauffeurs/begeleiders zijn echte professionals!! En uitstappen in Eben im Pongau is voor ons perfect, omdat wij in Altenmarkt im Pongau moeten zijn. Het verdwijnen van het verse ontbijtje in Oostenrijk betreuren wij. De broodjes kroket is echt second best. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
prima en zeer verzorgd met de jong intra. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Gewoonweg topvakantie gehad in Londen. Alles keurig geregeld, reisbescheiden op tijd geleverd, duidelijke uitleg, enz.... Volgende keer zeker weer!!!! Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Goed verzorgde reis.Mooi hotel , prachtige kamer. De reis van ons leven. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Een meer dan uitstekend verzorgde reis waar jarenlange ervaring uit spreekt. Begeleid door een zeer gepassioneerde reisleidster Trudy. Al lovend aanbevolen aan familie, vrienden en kennissen. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Snelle afhandeling van de booking online. Heel prettig de reis papieren via mail. Een geweldige korte vakantie in Italië. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Fantastische vader/zoon vakantie met de jong. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
geweldige week gehad in engeland. samen met onze chauffeurs henk en hendrik-jan. voor onze kinderen van 7 en 12 jaar een onvergetelijke ervaring en zeer zeker niet de laatste! Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
We hadden wat bedenkingen bij de ligging van het geboekte hotel, op de rand van een wat mindere buurt, dat leek ons niet prettig voor 2 grootmoeders. een belletje naar De Jong en een ander hotel, op Broadway nota bene, was zo geregeld. Wij waren er heel blij mee! Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Fantastische reis, zeer goed hotel en zeer deskundige chauffeur. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Een hele goede ervaring alles klopte. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Goede en veelzijdige reis met een uitstekende reisleiding. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Het was een mooie en interessante reis. Zeer goed georganiseerd mede door de perfecte en fijne reisleiding. Deze reis is een aanrader als je heel veel wil zien. Super. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Zeer goede ervaring met de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Rocky roundup geweldig!!! Zeer goede reisleiding. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Een heerlijk relaxte rondreis waarin we veel moois zagen. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Super goed geholpen bij het zoeken en boeken. Informatie en tickets snel en goed verzorgd. Hotel en vlucht overeenkomstig met de informatie. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Wij hebben een heel goede ervaring, alles zeer goed geregeld Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Uitstekende organisatie, zowel vooraf als tijdens onze reis. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Fantantisch geregeld door de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 10 december 2014
Prima verzorging van alles. Zoals trouwens iedere keer als we bij deze organisatie boeken. Lees meer over deze reis
op 13 november 2014
De omschrijving foto's uit de catalogus van De Jong Intra kloppen van geen kant. Zeer slechte ervaring op het Berringgis beach Resort. Dit is wat je krijgt: -Overal ligt plastic en huisafval. -Er lopen honden en paarden los over het stand (incl uitwerpselen) -Er rijden scooters en auto's over het strand -Er liggen stukken glas en vishaken op het strand Het is een dure vakantie geweest, en je wordt niet eens serieus genomen. De klacht bij De Jong Intra gelegd, maar ze doen er niks mee. Valt me zeer tegen van deze maatschappij! Lees meer over deze reis
op 29 oktober 2014
Luna Club is een zeer goed hotel met mooie, schone kamers. Het eten is gevarieerd en er wordt heel veel zorg aan besteed. Het personeel is vriendelijk en er zit een Nederlandse dame aan de receptie. De reis met de KLM verliep vlekkeloos alleen de transfers waren wat langdurig. Malgrat ligt heel centraal voor excursies: Barcelona, Tordera, Llorett, Blanes alles gemakkelijk te bereiken. Geboekt bij De Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 28 oktober 2014
Van schiphol tot het appartement in Spanje was alles prima geregeld de terugweg overigens ook. Tijdens de vakantie hadden we contact met een hostes die wij persoonlijk hebben ontmoet een gesprek mee hebben gehad over alle facaliteiten. We konden deze hostes 24 uur per dag bereiken en toen we een dokter nodig hadden is dit allema via de hostes geregeld. Erg goede service van de jong intra. Lees meer over deze reis
op 16 oktober 2014
Alleen Hotel geboekt bij de jong intra een zeer kleine kamer op de begane grond met een zeer klein twee persoons bed voor een andere kamer moest er een upgrade fee betaald worden deze was twee keer zo groot en helemaal gerenoveerd. Na de reis kregen wij na een klacht te hebben ingediend een zeer slechte brief dat het niet aan de accomodatie lag maar wat je er zelf van verwacht, dus nooit meer een reis boeken bij de jong intra. Lees meer over deze reis
op 15 oktober 2014
Een zeer imposante en leerzame reis met De Jong Intra, wel een vermoeide reis. Lees meer over deze reis
op 10 oktober 2014
Zijn met een zoon/vrouw en kleinkinderen naar Alberfeldy in Schotland gegaan. Prachtige cottage met alles er op en er aan en wij hun ouders sliepen in het hotel dat op dezelfde terrein was. De cottage was echt prima en zo ook het hotel. In de cottage waren 2 slaapkamers met even zo veel badruimte. Als wij dit eerder hadden geweten hadden we bij hun geslapen ipv het hotel. Mooie omgeving, veel te doen en een prachtig wandel gebied. Lees meer over deze reis
op 8 oktober 2014
Zeer kundige chauffeur / reisleider van de Jong Intra. Heeft trip georganiseerd naar Theresien-stad, omdat veel mensen daarin geinteresseerd waren. Stond niet in programma, heeft dit correct opgepakt. Hotel aan de rand van centrum; mocht iets centraler. Eten en drinken prima. Praag is prachtige stad en ik ben nog lang niet uitgekeken! Destijds met mijn moeder geweest die slecht ter been was. Nu klaar voor de herhaling, om Praag helemaal te ontdekken! Lees meer over deze reis
op 8 oktober 2014
We hadden alleen de vlucht en het hotel geboekt. Alles was perfect geregeld door De Jong Intra. KLM vluchten zonder vertraging en een fantastisch hotel. Lees meer over deze reis
op 6 oktober 2014
Goed verzorgde reis door de Jong Intra. Heel gezellige groep met veel gevoel voor humor. Leuke afwisseling: prettige begeleide gidstour door Dresden, Leipzig, Meissen en Weimar. Een grote pluim voor de chauffeur Peter: hij maakt het een ieder naar de zin, is behulpzaam en is betrokken bij de groep! Het motto was: volgend x weer Peter! (Is beter) Lees meer over deze reis
op 6 oktober 2014
Je ziet de reisorganisatie niet, alleen op afspraak, wij hadden ze niet nodig dus ook niet gezien. Lees meer over deze reis
op 1 oktober 2014
we hebben een fijne vakantie gehad in dresden/leipzig/weimar. ook een pluim voor onze buschauffeur peter wittebol van de jong intra. Lees meer over deze reis
op 29 september 2014
Het was een schitterende vakantie naar een prachtig land. De eerste accommodatie was heel goed, mooie kamer en badkamer. Tweede hotel was minder, kamer was redelijk maar de badkamer was erg klein. Het eten was in beide hotels goed. De grootste pluim is voor de reisleider Jan Wemes. Hij was zeer deskundig en gaf hele duidelijke informatie over alles en ook de nodige waarschuwing indien nodig. Hij wist ook vaak iets met de nodige humor te brengen. Hij heeft deze reis voor mij erg succesvol gemaakt, ik denk nog met veel plezier aan terug. Verder was de chauffeur Rafaele geweldig, zijn rijgedrag was uitstekend. Zelfs op de meest gevaarlijke wegen voelde ik mij geen moment onveilig. Ik kan deze reis en De Jong Intra zeker aanbevelen. Lees meer over deze reis
op 19 september 2014
Positief: De reis was goed georgansieerd door de Jong Intra Tours, behalve de terugreis voor ons. De chauffeur was erg goed. Leuke excursies en soms nog een avondprogramma wat ons wel aanstond.We hebben het prima naar onze zin gehad. De terugreis was een afknapper. We waren al om 17.00 uur in Didam, Goede maaltijd maar toen eindeloos wachten. Wij waren pas om 23 uur in Tilburg terug Lees meer over deze reis
op 10 augustus 2014
Het was een prachtige busreis met de jong intra tours,veel gezien.De buschauffeur Johan vertelde bij elke excursies iets waar we heen gingen..Dat was heel interssant.Het eten was heel lekker in Sportpension Geisler.Ze waren heel gastvrij.Mooie ruime hotelkamer met balkon.Was allemaal dik in orde.Mooi weer elke dag.Veel te doen in de omgeving. Minpunt : de excursie krimmler watervallen moeten de mensen meer tijd krijgen om de top te halen,2 uur is veel te weinig.Doe maar een middag is veel beter.maar verder was het een topvakantie.Bedankt voor de reis,een echte aanrader en we hadden een hele gezellige groep..De groepsfoto is prachtig. Lees meer over deze reis
op 3 augustus 2014
Wederom een mooie reis met de Jong Intra. Marlies was een zeer goede reisleidster met een passie voor Ierland. Dit kon men merken in alle verhalen en uitleg gedurende de reis. Roy was een rustige en leuke chauffeur. Beiden hebben er voor ons een onvergetelijke reis van gemaakt.Er was echter ook een minpunt. De bus had maar één deur om uit te stappen. Als men achter in de bus zat duurde het 7 minuten voordat men eruit was. Ook bestond de groep uit 48 mensen wat wel erg veel is. Lees meer over deze reis
op 20 juli 2014
De excursies verliepen rustig en werden goed begeleid door de chauffeur van de Jong Intra. Heel tevreden over het wisselpunt in Didam. De hotels waren heel netjes en de maaltijden waren prima verzorgd. Voor het eerst met deze reisorganisatie, wellicht volgende keer weer!? Lees meer over deze reis
op 11 juli 2014
De chauffeur van De Jong Intra is een zeer goede gemotiveerde begeleider.Geen moeite teveel om het gezelschap het naar de zin te maken! De uitstapjes waren prima geregeld en aangepast met het weer. Zonder mokken werdt er ook gewisseld tijdens de reis,wat weleens niet het geval is! Lees meer over deze reis
op 17 juni 2014
deze reis ging via Omroep Max, toen de reis via een andere bus onderneming toch doorging met de Jong Tours ben ik op reis gegaan .vol verwachting of alles wel goed zal gaan .het was ineen woord, van begin tot het einde fijn .fijn Hotel ,fijn personeel vriendelijk .Buschauffeur reed zeer goed en veilig.de begeleiding van MAX was fijn .in een woord prima voor herhaling vatbaar Lees meer over deze reis
op 9 juni 2014
De reisleidster Alaxandra maakte het verschil op deze reis. Haar liefde, passie en kennis van dit stuk Italië maakte de reis tot een fascinerende reis van de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 8 juni 2014
Onze reis met de jong intra was zeer aangenaam mede door de goede hotels en dat het goed geregeld was Lees meer over deze reis
op 7 juni 2014
Uitstekende reis met uitstekende reisleidster en chauffeur georganiseerd door De Jong. Wel eenzijdig eten waar het ene hotel beter voor de dag kwam dan het ander. Lees meer over deze reis
op 5 juni 2014
Was prima reis met de Jong, een goeie gids, die ons veel vertelde over Andalusia. Hij nam ons 's-avonds nog mee in Silvilla, wat niet in het programma stond en vertelde veel . Hij begeleidde ons op de vluchthaven in Malaga tot het uiterste, Lees meer over deze reis
op 3 juni 2014
Positief: goede prijs, maar het hotel viel in de realiteit wat tegen. Negatief: erg laat pas de reisbescheiden ontvangen van De Jong Intra! Lees meer over deze reis
op 17 maart 2014
geen negatieve ervaringen gehad, het was een super reis en zelfs nog een voucher van 25 dollar gehad. Lees meer over deze reis
op 20 december 2013
Het was een heel mooie reis van de jong intra met prachtige exursie,s Lees meer over deze reis
op 20 december 2013
In één woord een geweldige reis geweest met de Jong Intra!!! Zoveel gezien en gedaan in 3 weken daar geniet ik nog steeds van als ik het over de reis van Thailand heb... Lees meer over deze reis
op 17 december 2013
Deze reis is in met samen werking van omroep Max gedaan . .we gingen eerst met Oad maar dat ging niet door .toen heeft Max geregeld dat de jong Intra ,het over nam .alles was prima .goed hotel fijne mensen .gewoon alles was perfect nog nooit zo een fijne vakantie gehad voelden me zeer blij . de Gastvrouw van Max en de chauffeur vertelden onderweg een heleboel leuken verhalen .waardoor het gezellig was onderweg in de bus naar het hotel ook in het hotel werden we gastvrij ontvangen door hotellier als personeel het was een waar feest lekker eten en drinken prachtige kamer geen toeslag voor een persoon ga maar zo door ge zeker nog terug Lees meer over deze reis
op 2 november 2013
Het verblijf zelf was perfect, doe dit al 3 jaar via De Jong Intra en steeds OK. Er was 1 minpunt in het verblijf en dat was geluidsoverlast van 1 familie waarvan de kinderen het nodig vonden elke morgen omstreeks 07u30 zich al in en rond het zwembad te begeven met het nodige lawaai. Ook al stond er vermeld aan de ingang van het zwembad dat dit pas toegankelijk was vanaf 08u30 na onderhoud. Deze familie was tijdens het verblijf van de meeste mensen het onderwerp van gesprek en niet in de positieve zin. De mensen aan de receptie hadden weet van deze familie maar, deden spijtig genoeg niets tegen de overlast van hen, wat te betreuren is natuurlijk. Hier kan natuurlijk De Jong Intra niets aan doen . Verder ben ik zeer tevreden over de afhandelingen van de Jong Inrra qua betalingen en reservering. Mijn vakantie 2014 zal dan ook opnieuw via De Jong Intra verlopen. Lees meer over deze reis
op 20 augustus 2013
Hoogtepunten van Noorwegen is een schitterende reis, de slagroom op de taart kwam van Feike, een uitstekende reisleider. Probleempjes werden door haar vakkundig opgelost, haar kennis over het land is fabelachtig en werd op een zeer aangename en deskundige wijze aan ons overgedragen. De hotels waren over het algemeen redelijk tot goed, alleen zou ik één uitzondering willen maken voor Dovrefjell Hotel Dombas. Dit is naar mijn mening een hotel de Jong Intra onwaardig! Een renovatie van dit hotel is zeer noodzakelijk Lees meer over deze reis
op 16 mei 2013
hele leuke ervaring met de Jong Intra, heeeel veeeel gelopen ontzettend veel gezien. zeer goede begeleiding van trudy,een aanrader om op deze manier rome te ontdekken. Lees meer over deze reis
op 5 maart 2013
Alles was tot in de puntjes verzorgd door De Jong Intra. De auto hebben we later ook via De Jong Intra gehuurd, dit was eveneens goed geregeld. We hadden een 23 daagse reis geboekt en hebben geen moment voor verrassingen gestaan. Als je in 13 verschillende hotels zit, verwacht je nog eens voor een balie te staan waarbij de reservering niet goed is doorgekomen, wij hebben dit niet meegemaakt. Bij een aantal hotels was zelfs het ontbijt inbegrepen, terwijl dit niet van tevoren bekend was. De prijs- kwaliteit verhouding is erg goed, we spraken mensen die zelf tickets hadden gekocht en hotels hadden geboekt, zij waren aanzienlijk meer geld kwijt. Geen minpuntje te melden wat ons betreft, we hebben de reis van ons leven gehad. We zijn alweer aan het kijken voor een volgende verre reis via De Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 19 februari 2013
ik heb eenKlassiek Indonesie 13daagse prive rond reis gemaakt en java viel dat hondert procent tegen .Die excursies die aan geboden worden zijn drie keer niks palmbomen kijken rijst velden en een cacou plantage bekijken daar stonden excact 3 bomen .Maar als je wat extraas wil zien moet je dat allemaal extra betalen .Maar dat vermeld de Jong Intra Vacanties niet en als je 1keer over zo,n tradizonele markt gelopen heb hoef dat voor mij geen 3keer te gebeuren Plus ik werd op een resort beschuldigd van diefstal van een mobiel dat vond ik zeer beledigend dat zo,n baas van een resort mij verdacht van diefstal en dat vind ik geen reclame .Ik heb dat door gegeven in Bali daar heb de jong Intra een kantoor zitten en ze hebben nog niet eens gereageerd op dit geval terwijl ik er nog 5dagen verbleef op bali endat wisten zij ook van de Jong Intra Ik blijf dit toch geen reclame vinden van de Jong Intra .Plus ik heb nog eens 95dollar tipgeld betaald aan de gids dan hoefde ik nergen tip zelf voor te geven maar dat is vrijwillege gaven maar er stond wel in de brochure van de jong intra om dat te betalen als ik dan een koffer naar de kamer liet brengen stond de bellIboy mij aan te kijken had de gids voor de zoveelste keer niet betaald .Ik vind dit bedrag 95dollar te veel en niet verplicht De rest van de reis op lombok was ook matig wat excursies bevat het eiland is echt mooi Lees meer over deze reis
op 22 oktober 2012
In eerste instantie tweemaal een hotel wat achteraf volgeboekt was gekregen. Echter steeds keurig vervangen voor een andere accommodatie. Verder prima geregeld door de Jong! Lees meer over deze reis
op 20 oktober 2012
100€ extra betaald voor 1pers.kamer ik kreeg een kamer onder in het hotel waar de chauffeurs sliepen,ik was van alles afgezonderd. het was er donker en smerig. geboekt bij de jong intra vakanties. Lees meer over deze reis
op 19 oktober 2012
Geachte lezer, een stedentrip naar Venetië gemaakt met de jong intra tours. Reisdata : 20-23 september voor 2 personen naar Venetië, hotel Minerva & Nettuno De route beschrijving vanaf het vliegveld klopte niet, er stond dat wij het beste met de waterbus konden gaan of met de gewone bus, die €1,00 zou kosten. nu kwamen wij aan met Transavia op treviso en bij de vvv gevraagd waar de waterbus stond. Hier bleek dat er vanaf treviso helemaal geen waterbus gaat en dat je alleen maar de bus kon nemen a € 7.00 per persoon voor een enkele reis naar piazza la roma en daar evt nog de waterbus om bij het hotel te komen. De waterbus is enkel in Venetië zelf te gebruiken. Ik vind deze reisinformatie erg slecht, ze weten welke reis ik boek en vanaf welk vliegveld ik openbaar vervoer moet hebben om in de stad te komen. Dan verwacht ik van een bekende reisorganisatie ook dat zij de juiste informatie verstrekken. Lees meer over deze reis
op 19 september 2012
Wij zijn voor het tweede jaar met de jong intra tours naar Ierland geweest,vorig jaar ierland op zijn mooist.Nu Dublin,Belfast en Noord Ierland.Twee keer prima reisleidsters en geweldige Ierse chauffeurs! Reizen om nooit te vergeten.Goede hotels,prima eten! Een prachtig land,het weer valt reuze mee.!Niet te vergeten,hele gezellige,lieve medereizigers.Het enige min puntje tijdens de laatste reis geen gelegenheid gehad om Ierse muziekanten op te zoeken. Lees meer over deze reis
op 29 augustus 2012
De benodigde reispapieren werden keurig op tijd aangeleverd. Wat er beloofd werd door de Jong Intra is ook voor 100% nagekomen. Lees meer over deze reis
op 26 augustus 2012
Het waren 5 dagen, maar dag 5 moeten we al om 6.30u klaar staan om naar de luchthaven te gaan. Dit vind ik geen 5 dagen. De reis zelf , en het transport naar het hotel was goed, maar eens ter plaatse hebben we alles zelf moeten uitdokteren. Er was niets van aanbeveling van De Jong ofzo. In het hotel kregen we een straatplannetje, zoals er op sommige straathoeken gratis te krijgen waren, en daar rekende men de laatste dag € 4 voor per persoon. Lees meer over deze reis
op 1 juni 2012
De reis was zeer goed verzorgt en werd goed begeleid door de jong tours. De exceursies waren interessant en ontspannend. Iedere dag weer een atractie met zorg uitgekozen en voorbereid. De buiten het programma georganiseerde lunches waren buitengewoon goed verzorgt voor een aantrekkelijke prijs. Kortom een reis die aan te bevelen is. Lees meer over deze reis
op 9 mei 2012
Gingen veel dingen niet door omdat het n paasreis was en alle lof voor de chauffeur van De Jong want die verzon zelf leuke excursiues. Lees meer over deze reis
op 8 mei 2012
Een temperament volle reis door Andalusie. Deze reis zit goed in elkaar, zodat je ook nog een moment voor jezelf hebt. Onze uitstekende reisleidster Anita Ros van de Jong Intra heeft er voor gezorgd dat het een heel leuke vakantie is geworden. Lees meer over deze reis
op 6 mei 2012
Wij zijn naar schotland geweest. Onze chauffeur was Andre, geweldig! Wat een ervaring en wat kon deze man rijden. Hij heeft ons veel laten zien. Het Winnock Hotel was redelijk, tot goed. Wij komen zeker vast terug en gaan zeker nog een keer met de jong intra! Lees meer over deze reis
op 16 april 2012
de begeleiding van Olav was perfect. Hij was heel enthousiast, hulpvaardig en heel aardig. Geboekt bij De Jong. Lees meer over deze reis
op 14 april 2012
Er gingen veel dingen niet door omdat veel met Pasen nog niet open is, (treinrit,wijnproeverij en stadswandeling. Geboekt bij de Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 8 november 2011
Hele leuke excursies, erg afwisselend. Goede geregeld door de Jong Intra. Alleen de eetzaal was veel te druk.Groot buffet en eten koud als je weer aan tafel zat. Mooi hotel, ruime kamer. Verder hebben we geen galadiner gehad terwijl dat wel in de brochure stond. Grand Hotel Palace was verder prima. Lees meer over deze reis
op 28 augustus 2011
Samen met mijn moeder van 85 heb ik dit reisje gemaakt, we hebben dit geboekt bij De Jong Intra. Onze chauffeuse/reisleider Andrea was werkelijk geweldig. Niets was haar teveel om het de reizigers naar de zin te maken.Het hotel lag te ver van het centrum van Hauenstein en de schoenenboulevard en in de directe omgeving van het hotel was niet zo veel te beleven. Wel prachtige wandelroutes, maar alleen geschikt voor goed ter been zijnde mensen. Hotel was wel heerlijk rustig gelegen aan de bosrand, geen verkeerslawaai snachts. Ontbijt- en dinerbuffet goed van kwaliteit maar wij misten een leuk terras bij het hotel waar je tussen ontbijt en diner gezellig koffie kon drinken(bij een vrije middag bijvoorbeeld). Hotel was gericht op gasten die overdag op stap zijn. In Speyer zijn we niet naar de stad zelf geweest maar naar het techniekmuseum, een echte aanrader. Een leuke reis maar minder geschikt voor reizigers die wat minder mobiel zijn. Jannie Boot Lees meer over deze reis
op 28 augustus 2011
negatief: kleine 2p kamer en het schoonhouden was sumier. positief: leuke chauffeur, in Didam (vertrek en aankomst) prima verzorgd. De lunches waren goed. Uitstapjes: veel variatie, geheel naar tevredenheid. Eten in het Gasthof was goed. Lees meer over deze reis
op 20 augustus 2011
In de zomer van 2011 hebben wij een vakantie naar Kroatië geboekt met De Jong Intra. We boekten een tien daagse vakantie in een appartement met vervoer via bus. Tijdens de boeking stonden er nog geen bustijden vermeld maar wel stond er vermeld dat een tiendaagse vakantie 9 nachten in de accommodatie betekent. Een tijdje na de boeking kregen we een mailtje dat ons appartement, anders dan vermeld was, geen airco had. Omdat dit voor ons geen onoverkomelijkheid was hebben we daar niet een groot probleem van gemaakt. Toen we de reisbescheiden ontvingen zagen we tot onze verbazing dat er slechts 7 nachten in de accommodatie geboekt waren. Na diverse telefoongesprekken met een zeer onvriendelijke klantenservice kreeg ik alleen te horen dat de 2 nachten in de bus ook meegeteld waren en dat dit tijdens onze boeking vermeld was en tevens in de bevestigings e-mail had gestaan. Toen ik daarop de bevestiging e-mail, waar dit niet in stond, doorstuurde kreeg ik daar geen concreet antwoord op maar bleef De Jong Intra volhouden ons gelijk te hebben gegeven. Met een rotgevoel zijn we toen aan de reis begonnen waar ook het nodige niet ging zoals je van een reisorganisatie mag verwachten. Tijdens de busreis werd er voor de avondeten stop gestopt bij een half gare duits restaurantje waar 2 mensen schnitzels stonden te frituren voor 15 euro. Dit terwijl 1 afslag hiervoor een grote parkeerplaats met burgerking en een ander restaurant zat. Uiteindelijk aangekomen in Kroatië werden we opgewacht door een zeer onvriendelijke hostess. Ze heeft niet eens haar naam gezegd maar enkel de weersverwachting. Toen de pendelbus bij onze accommodatie stopte was zij ineens al verdwenen waardoor we een aantal vragen niet hebben kunnen stellen. Verder is deze hostess van De Jong Intra nooit op de accommodatie geweest, er was geen mogelijkheid excursies bij haar te boeken, we hadden geen telefoonnummer van haar, kortom je wordt door De Jong Intra volledig aan je lot overgelaten. IK heb voorheen met diverse andere reisorganisaties gereisd, waar deze dingen allemaal prima geregeld waren. Tijdens een boeking hoort alles duidelijk te zijn en een hostess hoort een aanspreekpunt te zijn voor welke vragen dan ook. De Jong Intra voldoet aan geen enkele van deze punten! Lees meer over deze reis
op 25 mei 2011
De reis van De Jong is zeker aan te bevelen, een prima bus en een kanjer van een chauffeur. De overnachtinghotels waren goed en schoon en het eten prima in orde. De bus tochten naar diverse plaatsen waren niet te lang en met ruim voldoende stops geweldig. De plaatselijke gids sprak vloeiend nederlands en vertelde b.v. van plaatselijke omstandigheden , hij vertelde eerst in de bus en later ter plekke, zo hadden we voldoende tijd om zelf rond te kijken en/of koffie te drinken. Het land is schoon en de bevolking vriendelijk. Kortom een reis om aan te bevelen. Lees meer over deze reis
op 22 mei 2011
Fantastische reis. prachtig mooi land met vriendelijke mensen. Hebben onderweg nog te horen gekregen dat de boot waar we mee zouden oversteken van Noord nnar Zuid niet zou varen. Moesten een boot eerder nemen. Alles keurig geregeld toen we op de kade kwamen. Camper was prima in orde. Hadden een 4 persoons geboekt en kregen een 6 persoons zonder bijbetaling. Hadden bij De Jong Intra alleen de vliegtickets, camper en de overtocht met de ferry geboekt. Verder alles zelf uitgezocht. Maar toch een goede ervaring met hun. Gaan nu op 8 november met hun naar Thailand. Deze reis zal echter wel een groepsreis zijn. We kijken er weer erg naar uit. Lees meer over deze reis
op 14 mei 2011
De reisleidster Alexandra Bergkotte wist op alle vragen antwoorden. Ze is rustig, degelijk en gezellig. De buschauffeur was een geweldenaar. Rustig, zelfverzekerd en zeer bekwaam.Die moeten jullie bij De Jong Intra absoluut handhaven. Het bezoek op Dinsdag aan weer een tempel vond ik teveel van het goede, vooral gezien de fraaie tempels op zaterdag naar Segesta, Erice en Selinunte. Ik ben heel tevreden, we hadden een fijne gezellige groep met een prima onderlinge sfeer. Ik ben een gelukkig mens met mijn 83 jaar. HG Lees meer over deze reis
op 22 september 2010
het was een 4 daagse stedentrip en de vliegreis was op een ideaal tijdstip en perfect op tijd. we hadden gekozen voor een hotel in het centrum, het was eenvoudig maar keurig, het ontbijt zeer summier, maar dat is normaal in Italiaanse hotels. Alleen moet je in Hotel Basilea niet kamer 124 nemen/krijgen, want dan lig je 's nachts wakker van de airco die aan de buitenkant tegen de slaapkamermuur staat te brommen. Het hotel ligt ideaal, alles is op loopafstand, zodat je niet steeds met de vaporetto's hoeft te varen ( scheelt ook weer geld). Verder is Venetië gewoon duur en de Italianen totaal niet in de toerist ge¡nteresseerd, je zoekt het zelf maar uit. Maar voor de rest was het een geweldige trip van De Jong Intra. Lees meer over deze reis
op 21 september 2010
Ik zat al drie jaar te dubben of ik deze reis zou maken. Ik ga namelijk altijd met mijn bejaarde moeder van inmiddels 84 op reis en ik was bang dat de afstand Nederland-Rugen te ver was voor mijn moeder. Toen een collega met enthousiaste verhalen terugkwam uit Rugen en ik samen met mijn moeder op het internet zag hoe mooi het er was toch besloten om deze reis te boeken. Het is een van de mooiste reizen die we met de Jong Intra gemaakt hebben. De afstand viel reuze mee, we waren al om tien uur savonds bij ons hotel. We hadden een schitterende kamer in de nieuwbouw met balkon met uitzicht op de Bodden. Het is een familiehotel met een nederlandse eigenaar dus de taal was geen probleem. Alle maaltijden waren in buffetvorm en je kon zoveel eten als je wou. We hadden erg leuke reisgenoten, met een groepsreis moet je dat altijd weer afwachten. Ook de excursies waren helemaal top, we hebben alle mooie plekjes op Rugen gezien. Ook een compliment voor onze chauffeur die voor het eerst op Rugen was maar toch alles goed wist te vinden. Als mijn moeder en ik de fotos bekijken zouden we zo weer terug willen. Er was een hittegolf in Duitsland maar op Rugen hadden wij daar geen last van. Rugen is een schiereiland die via een brug bij Stralsund te bereiken is. Op de terugweg hadden wij zelfs nog een overnachting in een luxe vier sterren hotel in Lubeck, dat was helemaal fantastisch. Al met al is deze reis een echte aanrader, zit er serieus over te denken deze reis nog een keer te maken. Groetjes van Jannie Boot en Moeder. Lees meer over deze reis
op 21 september 2010
we hebben een leuke reis gehad met een leuke mede reis genoten ,we zijn altijd met de pendel geweest maar dit was onze eerste excursiereis het is ons uistekend bevallen hadden dan ook een heel zeer goede chauffeur en reis leider heeft ons veel verteld en laten zien ook het hotelpersoneel was zeer behulpzaam tevens de eigenaar konden met vragen terecht als we wilden weten over streek gerechten het is dus we boeken weer zoals van ouds een reis bij de jong intra Lees meer over deze reis
op 21 september 2010
We hadden geen reisbegeleiding van De Jong Intra omdat we individueel gingen mijn man en ik. Transfer bijgeboekt, was prima verzorgd zowel heen als terug naar het vliegveld. We werden zelfs op de terugweg helemaal naar de incheckbalie gebracht. Lees meer over deze reis
op 9 september 2010
Er zat een dame in de bus die de roulatie van de jong intra maar kinderachtig vond. Hierdoor gingen 5 anderen met haar mee en werd de hele sfeer in de bus verpest. Dit kwam door het feit dat de rest wel wilde rouleren maar de eerste dag een fout optradt doordat 6 mensen bleven zitten en een of twee stellen de draad kwijt waren en verkeerd gingen zitten. Hierdoor onstond enige consternatie met als hoogtepunt de tweede dag ruzie en de derde dag een zeer geëmotioneerde dame die door de eerstgenoemde dame niet in haar buurt mocht zitten. Voor de rest ook zeer irritant omdat bewuste dame aan niets meedeed want alles was kinderachtig volgens haar. Lees meer over deze reis
op 22 augustus 2010
ruime kamer, schoon, vriendelijk personeel, maar een chagerijnige chef en geen gezelschapsruimte door de week waar we als groep konden zitten, wel een hele goede chauffeur/reisleider van de jong intra. Lees meer over deze reis
op 7 juni 2010
Wij dachten, laten wij voor onze huwelijksreis naar de stad van de liefde gaan..Parijs. Dus boekten wij via D-reizen een 5-daagse reis naar Parijs waar wij zelf al een hotel hadden gevonden via internet waarbij tijdens boeking bekend werd dat het werd aangeboden door DJI. Eindelijk was daar de dag dat wij vertrokken, middels de Thalys wat zeer goed is bevallen, richting Parijs. Eenmaal aangekomen zag het hotel er aan de buitenzijde er sjofel uit en we kregen direct onze bedenkingen over de binnenzijde. We werden ontvangen door het chagrijnige personeel op een manier van, het is dat het moet, namen de sleutel in ontvangst en keken al bevreesd naar het interieur bij de receptie. De zeer kleine krakkemikkige lift naar de etage waar onze kamer zich bevond gaf ons ook al niet echt een veilig gevoel en toen wij uiteindelijk de deur openden van onze kamer kregen we tranen in onze ogen. Alles was vies, stuk, onafgewerkt of slecht onderhouden. Het planchet boven de wastafel was stuk en levensgevaarlijk omdat je jezelf zo open kon halen aan het scherpe glas. Haren en witte drab in het putje van het bad, toilet dat zeer slecht doorspoelde, wasbak die niet goed was afgemonteerd en ga zo maar verder. Dit was alleen nog maar de badkamer, de kamer zelf viel ook nog net niet van ellende uit elkaar. Meubilair waar de stukken van af waren, losse electriteitsdraden en nog meer. Wij besloten gelijk om op zoek te gaan naar een ander hotel wat wij ook hebben gevonden in het 1e arrondisement voor bijna dezelfde prijs!! Echter vond men dit bij DJI geen goede actie omdat wij gelijk contact met hun hadden moeten leggen bij aankomst( op een zondag). Wij hebben ze hierover een maandag opvolgend( de volgende dag dus) gelijk gebeld om ze op de hoogte te stellen. Geen excuses dan ook vanuit DJI dat het hun speet dat de accomodatie zo slecht was alleen het verhaal, algemene voorwaarden, algemene voorwaarden, algemene voorwaarden...volgens mij is dat het enige wat ze doen daar op die helpdesk is mensen doorverwijzen naar de algemene voorwaarden en voor de rest niets. Lekker makkelijk... We hebben dan ook met gods gratie een adres gekregen waar wij de "boze" brief naar toe kunnen zenden met de recu's van de extra gemaakte kosten. Wel vroeg men of wij niet naar een andere kamer hebben gevraagd in het hotel, dit hebben wij niet gedaan omdat het vertrouwen en de indruk van het hotel( personeel) nu al bij ons ver onder het vriespunt lag. Dat begreep men niet echt bij DJI. Tevens was een hostess ook niet bekend bij ons, voor zover het ons betrof was die er niet eens. Gelukkig heb ik een aantal foto's van de kamer genomen om deze te weerleggen als bewijs wanneer dat nodig zou zijn. De brief is nu ook de deur uit en nu zal het grote spel beginnen. We hopen op z'n minst op vergoeding van de reissom/ hotelkosten, maar als ik eerlijk ben zullen wij daar niet veel van terugzien. Al met al hebben wij zelf onze huwelijksreis nog weten te redden ware het niet dat wij nu dubbel zo veel kwijt waren als gepland. Onze conclusie: De Jong Intra, boek daar dus nooit een tripje naar Parijs bij en op service hoef je ook al niet te rekenen!! ...en nooit meer DJI als reisorganisatie!!! Lees meer over deze reis
op 21 april 2010
Onze reisleidster in deze periode was Trudy van Koeveringe. Zij is fenomenaal goed wat betreft kennis over Rome, sociaal en ongelooflijk goed geweest in de improvisatie, toen wij niet konden terug vliegen naar Schiphol ivm de aswolk. Een topper!!!! Zij regelde een bus naar Florence, waarna wij konden overstappen op een bus van de Jong Intra, die ons naar Nederland bracht. Al het rollende materiaal en personeel werd reeds ingezet, desondanks kwamen (een reeds gepensioneerde) chauffeur en de of een direkteur (weet ik niet) van de Jong Intra, om met z`n tweeën het gezelschap weer naar huis te rijden. Geen bijkomende kosten. Echt ongelooflijk!!! Hier zijn geen woorden voor voor zo`n ongelooflijk goede service. Iedereen mag het van mij horen. Bij de volgende boeking heb ik mijn keuze al gemaakt. Lees meer over deze reis
op 21 juli 2009
Heel slecht voor oudere mensen want je moet te voet veel lopen en ook met openbaar vervoer moet je snel zijn met instappen en uitstappen. Eten is waardeloos, iedereen had klachten over eten en trouwens de reisleidster ook. Ze hebben altijd problemen gehad over eten. Trouwens in de reispapieren van De Jong Intra staat halfpensioen a la carte maar je kan niet bestellen vanaf een menukaart. Lees meer over deze reis
op 1 september 2008
Het betreft hier mijn ervaring met Hotel de France in Parijs geboekt via De Jong Intra. De receptie (of liever gezegd de portier) heeft de klantvriendelijkheid niet hoog in het vaandel staan. Ontbijt is in een krappe kelder, waar overdag het vuil wordt opgeslagen. De kamers zijn klein, donker en warm. Badkamers ook. Omdat de douchekop niet opgehangen kan worden is douchen niet erg comfortabel. Geen aanrader dus. Let op: voor een kamer met twee aparte bedden wordt bij het inchecken onaangekondigd 60,- euro gevraagd. Enige pluspunt is de locatie van het hotel. Klagen bij De Jong Intra levert weinig op: zij verwijzen enkel naar de ANVR voorwaarden en spannen zich niet in om een klacht op klantvriendelijke wijze af te ronden. Lees meer over deze reis
op 13 augustus 2008
Het was een fantastische kennismaking met Thailand. Goed verzorgd en begeleidt door twee uitstekende gidsen van de Jong Intra. Jammer dat de vliegreis zelf (China Airlines) het meest prijzige onderdeel van de reis was. Deze reis is een aanrader voor voor de kennismaking met dat land. Heel veel dingen gezien in het land van de glimlach. Deze reis zullen we niet gauw vergeten. Lees meer over deze reis
op 12 augustus 2008
Dit was een reis om weer te doen, wat een kanjer van een chauffeur van De Jong. Na drie dagen moesten we helaas terug wegens een sterfgeval. De chauffeur heeft alles tot in de puntjes geregeld en bracht ons zelfs naar het station om daar op de trein te stappen naar Geneve. Voor deze mensen alleen maar hulde. Lees meer over deze reis
op 12 augustus 2008
We hadden een leuke vakantie, goed hotel, goede maaltijden (volpension). Bus comfort class maar slechts 18 passagiers (ruimte genoeg). Jammer dat we voor de lunch terug moesten naar het hotel en weer dezelfde weg terug voor de middag-excursie.'n Geweldige chauffeuse die veel wist, goed reed en een fijne persoonlijkheid! Een goede ervaring met de Jong Intra Vakanties. Lees meer over deze reis
op 28 januari 2008
We hebben zo'n prachtige vakantie gehad met De Jong Intra, zoveel gezien fijne chauffeur die overal de tijd voor nam hij heet Jos, één minpuntje dat was de muziek in de bus, hij is volgens ons gek op opera, wij dus niet, dat was jammer, maar voor de rest een echte aanrader. Het hotel was heel gezellig en het eten heerlijk. Lees meer over deze reis
op 27 augustus 2007
Veel gezien (maar natuurlijk nooit genoeg, inherent aan dit type vakantie), uitstekende chauffeur en bus, excursie naar Baden en Heiligenkreuz viel tegen. Hotel Lengbachof viel ook tegen, is eigenlijk een seminar- en activiteitenhotel (wat overigens niet in de gids staat vermeld). In onze periode logeerden er bijv. zo'n 100 voetbalmeisjes in het kader van een UEFA-toernooi (die nogal brutaal en luidruchtig waren) en werden er 's zaterdags 2 bruiloften gevierd, wat nogal voor overlast zorgde omdat een partij op een gegeven moment buiten de geboekte zaal ging vieren en de overige hotelgasten hierdoor lastig viel. Wij kregen de indruk dat de hotelgasten alleen als "opvulling" dienden buiten het seminarseizoen. Hotelkamer was op zich netjes maar past niet bij een 4-sterren hotel, want geen koelkastje of airco (die zijn er wel maar waarschijnlijk voorbehouden aan gasten die niet met een touroperator komen). Bovendien niets te doen in de omgeving van het hotel en openbaar vervoer naar Wenen in het weekend zeer slecht, waardoor niemand van onze groep dit dan ook heeft gedaan. Eten was lekker maar porties een beetje klein. Bediening op het terras moest er wel zijn, maar in de praktijk moest je zelf de consumpties binnen gaan halen. Kortom: de reis van De Jong op zich kan ik aanbevelen, maar het zou aan een ander hotel moeten worden gekoppeld waarin alleen vakantiegasten logeren en dat niet zo "in the middle of nowhere" ligt. Lees meer over deze reis
op 5 augustus 2007
Zeer goed en helder hotel, het 4-gangen diner was zeer goed als men iets niet lust dan kon je iets anders krijgen. Alleen jammer dat op de voucher van De Jong stond dat we twee kamers naast elkaar zouden krijgen maar wij zaten op eerste verdieping en de andere zaten op de derde verdieping. Ook miste wij een mini koelkastje. Lees meer over deze reis
op 22 juli 2007
De bus van de Jong Intra Tours heette "comfort class", maar dit was o.i. een touristclass bus waar de banken achterin iets waren verzet, omdat de achterbank niet benut werd. De eerste overnachting was goed met een slècht bed. Het hotel in Chianciano Terme was redelijk, maar de "diners" waren superslecht. De soep leek verdunde Olvarit babyvoeding en het vlees was nooit dikker dan 2 mm. Het overnachtingshotel terug was goed (appartementjes) maar het ontbijtbuffet was minimaal en daar moest je een poos voor in de rij staan. De chauffeur (Rob) deed goed z'n best, dus gèèn klachten over hem. Al met al viel deze reis ons tegen; zèker omdat we vorig jaar in Istrië waren in hotel Palace-Bellevue. Dàt was uitstekend!! Dàt is echt een aanrader; dit niet. Lees meer over deze reis
op 19 juli 2007
Deze reis ging met 20 mensen gewoon door, geweldig. Onze reisleider Henk was/is een kanjer. Speelde geheel in op onze groep. Alles was zoals beloofd. Klasse, onze volgende culturele reis zal ongetwijfeld met De Jong Intra zijn. Lees meer over deze reis
op 13 juli 2007
Ik heb deze reis als fantastisch ervaren. Zeer goed hotel, lag wel achteraf in een dorpje. Prachtig programma van De Jong, heel veel gezien. Om alle toppers echt goed te bekijken zou je er meer tijd voor moeten uittrekken, maar we hebben een heel goede indruk gekregen van de highlights van Wenen. Hotel op de terugweg had een heerlijk bed, was alleen niet schoon qua douche. Verder uitstekend vermaakt tijdens de reis. Een opmerking: liever Mayerling bekeken als Heiligenkreuz. De gids geeft de indruk dat je Mayerling nog bekijkt. De chauffeur heeft het prima gedaan, heeft ons zelfs de opera nog laten bekijken in Wenen tussendoor en dat was best moeilijk in te plannen. Zeer de moeite waard! Lees meer over deze reis
op 7 juli 2007
Doordat het een autoreis was is waardering vervoer n.v.t. De kamer in het hotel was goed. De ontvangst in het hotel door de eigenaresse was uiterst koel. Bij vertrek hebben we de sleutel op de balie gelegd omdat daar niemand aanwezig was. Er was alleen personeel aanwezig in de ontbijtzaal en die hadden daar hun handen vol. Verder was de ruimte van het restaurant/bar veel te klein als de groepen en andere reizigers allemaal aanwezig waren, zodat wij vele malen zijn uitgeweken naar een andere locatie waar we ook nog beter gewaardeerd werden. We ervoeren ook duidelijk verschil toen we zagen hoe een nieuwe busgroep in het hotel ontvangen werd door de eigenaresse. Het meeste personeel was wel vriendelijk. Het was goed merkbaar dat het hotel was ingesteld op grote groepen bussen: toen de ene busgroep te laat kwam voor het eten, moesten alle individuele reizigers wachten op het eten. Het eten was goed, maar niets bijzonders; wel vaak eenzijdig. Een dag was de warme maaltijd gewoon slecht! We kregen "snelmaaltijd" (dat doen wij zelf altijd als we erg weinig tijd hebben om te koken). En dat eten was zo zout dat als je geen hoge bloeddruk hebt, het dan wel krijgt. Het ontbijt 's morgens was wel erg goed. Het hotel stond als fietshotel in de gids. Daar was niets van te merken. Er was geen enkele fiets- of wandelroute in het hotel en er lag slechts 1 brochure over het Eifelpark. We werden voor routes en brochures naar het Gemeindeamt verwezen. De omgeving is prachtig. Alles geboekt bij De Jong en dat is goed bevallen. Lees meer over deze reis
op 20 juni 2007
De chauffeur Kees Benschop van De Jong Intra heeft er voor zorg gedragen dat ik deze vakantie niet snel zal vergeten. Een uitstekend reisleider en chauffeur. Het enige nadeel was dat het hotel aan een drukke weg was gelegen. Lees meer over deze reis
op 1 juni 2007
De reisleider was echt waardeloos. Overal waar er voor hem geld was te verdienen zoals de juwelierszaken bleef hij een uurtje of 3! En de daadwerkelijke zaken waar je voor naar Thailand gaat daar kreeg je hooguit 3 kwartier voor om te bekijken. Toen wij hem daarover aanspraken kregen we als antwoord dat hij wel bepaalde hoelang wij waar bleven. We hebben met 4 stellen bij De Jong Intra geklaagd, maar ze zeiden dat ze er weinig aan konden doen. Het geld was voor hen toch al binnen! Maar goed, voor ons geen De Jong Intra meer! Lees meer over deze reis
op 21 mei 2007
The Good Hope Express geboekt in de Commodore coupé, echter The Dune Express voert deze reis uit. Onze ervaringen: zeer verouderd materiaal, onzettend veel lawaai en gebonk tijdens de nachtelijke ritten, alles in de coupé rammelt en klappert, waardoor slapen uitgesloten is. Maaltijden zijn eenzijdig, en voor grote eters niet toereikend. Op de trein is niets te koop, behalve wijn, bier en fris. De light-versie van deze reis geboekt (is incl. 5 excursies), de rest van de dagen wilden wij zelf invullen, echter de trein staat op afgelegen rangeer-terreinen, of verlaten en afgesloten stationnetjes in the middle of nowhere, zodat je verplicht bent de overige excursies ter plekke bij te kopen wil je tenminste nog wat zien en beleven. E.e.a. voor ca. euro 450-,p.p. Ook de Mercedes-busjes waarmee de uitstapjes worden gereden zijn ook behoorlijk verouderd, o.a. div. airco's kapot waardoor lekkage of stoelen en/of banken. De ramen bieden slechts uitzicht wanneer je boven of onder de afscheidingen doorkijkt. Een hoera voor de gidsen van De Jong... zijn zeer deskundig!! Kortom, BEZINT EER GE BEGINT... De Shongololo Expres biedt geen waar voor zijn geld. Lees meer over deze reis
op 25 februari 2007
We zijn een weekend in dit leuke 4-sterrenhotel geweest. Heel vriendelijke bediening en heerlijk gegeten in het restaurant. Ook heerlijk ontbijtbuffet. De service van De Jong Intra is goed. Lees meer over deze reis
op 7 februari 2007
Allemaal prima geregeld via internet. Lekker hotel in centrum van Nauders. Zwembad/sauna etc. Hotel heeft een grote aparte eetzaal voor de hotelgasten. Ondanks grote eetzaal prima gegeten en goede bediening. Reisleiding van de Jong Intra gaf goede uitleg bij aankomst over allerlei zaken zoals skipas en andere mogelijkheden in het dorp. Zeker voor herhaling vatbaar! Lees meer over deze reis
op 10 december 2006
Geweldig hotel in een leuke plaats met veel sneeuw. Echt een aanrader deze reis van De Jong. Service in hotel was prima, kamer goed. Lees meer over deze reis
op 9 november 2006
Erg ondeskundig busvervoer, wij gaan nooit meer met De Jong Intra! Lees meer over deze reis
op 22 september 2006
Laatste hotel San Orsola aan de Amalfikust was een grote flop. We waren overboekt en we werden in een bed and breakfast accommodatie gedropt terwijl we een 4 sterren hotel met uitzicht op zee hadden geboekt. De Jong was hiervan op de hoogte en hebben ons helemaal niet benaderd. We zijn erg teleurgesteld. Lees meer over deze reis
op 12 september 2006
Een fantastisch mooie reis die we iedereen kunnen aanbevelen (heb dat ook al gedaan bij collega's). De vele verplaatsingen en excursies maken de reis wel vermoeiend maar ook ontzettend de moeite waard. Alles was prima geregeld. Complimenten voor onze reisleider Olaf. Hij was zeer deskundig en stond voor iedereen met raad en daad klaar. Ook chauffeur Juan was zeer kundig (vaak millimeterwerk in nauwe straatjes). Mede dankzij gids Carlos (spreekt perfect Nederlands) kwam het "Alhambra" tot leven. De Jong Intra Tours heeft het goed geregeld. Lees meer over deze reis
op 3 september 2006
Het appartement was zeer goed verzorgt, alleen jammer dat er geen makkelijke stoelen in zitten. Verder was het er keurig, alle complimenten voor de buschauffeurs van de jong intra, die zeer goed gereden hebben en ook op tijd een stop maakten voor de passagiers die behoefte hadden om een sigaret te roken. Het appartement was wel wat duur omdat er allerlei kosten bijkwamen. Lees meer over deze reis
op 8 juli 2006
Al vaker in Turkije geweest, maar dit jaar viel het erg op dat de Turkse restaurants en winkels erg opdringerig zijn. De accommodatie is goed verzorgd door De Jong Intra. Lees meer over deze reis