Schrijf een ervaring over Academische Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Academische Reizen

Url: https://www.academischereizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Academische Reizen

Academische Reizen is opgericht in 1969. De reisorganisatie biedt interessante groepsreizen aan naar verschillende landen. Deze reizen hebben diverse thema's: kunst, cultuur en muziek. Alle reizen worden begeleid door een reisleider met een wetenschappelijke achtergrond en is specialist in zijn of haar thema.

Wanneer je op vakantie gaat met Academische Reizen reis je in kleine groepen met dezelfde belangstelling. Zo ga je op een leerzame manier op vakantie en bezoek je tentoonstellingen, musea en andere culturele activiteiten die bij het gekozen thema passen. De reizen en activiteiten worden door de specialisten samengesteld. Ook accommodaties en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt vaak gekozen voor centraal gelegen hotels waardoor de reistijd zo kort mogelijk is. Hierdoor heb je meer tijd over om interessante bezienswaardigheden te bezoeken.

Academische Reizen biedt de verschillende soorten reizen aan naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Iran, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zweden. Academische Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor kun je met een gerust gevoel een vakantie boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Academische Reizen is te vinden in Den Bosch, waar je op afspraak langs kunt komen.

Wil je op vakantie met Academische Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 57 reviews
Lees meer
9,2
op basis van 175 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
9,1
op basis van 18 reviews
Lees meer

Nieuws