Schrijf een ervaring over Alondra Sailing en maak kans op mooie prijzen!

Alondra Sailing

Url: https://www.alondrasailing.com/

Type reizen: blue cruise

Logo van Alondra Sailing

Meezeilen of gewoon een ontspannen vakantie op zeilschip Alondra is een unieke belevenis. Eigenaren René, Edith en Devi hebben een enorme passie voor zeilen en vertellen je er graag alles over. Zij varen al sinds 2004 met Alondra en hebben eerst op de Middellandse Zee gevaren, waarna ze richting het Midden-Oosten zijn gevaren. Inmiddels varen ze tussen Griekenland en Turkije en kun jij mee aan boord. Ze laten je de mooiste eilandjes en prachtige baaien zien. In de handen van de ervaren crew kun je lekker ontspannen en veel leren over het schip en de omgeving.

Tussen de maaltijden door vaar je steeds in een paar uur naar de volgende ankerplaats. Met wat geluk krijg je onderweg dolfijnen te zien ook. Eenmaal in de volgende ankerplaats krijg je de tijd om naar hartenlust te zwemmen, snorkelen en duiken. Eten doe je in een lokaal restaurant, aan boord of tijdens een BBQ op het strand. Tijdens het verblijf op de Alondra is alles tot in de puntjes geregeld tijdens. Overnachten kan in je eigen cabine, maar ook op het dek onder de prachtige sterrenhemel. Geniet van de avonturen en belevenissen op het schip.

De Alondra leent zich ook prima als uniek locatie voor een fotoshoot. De eigenaren denken graag met je mee. Een luxe huwelijksreis in een romantische omgeving? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vertel wat je plannen en wensen zijn en de eigenaren maken er een onvergetelijke reis van. Bovendien zijn kinderen meer dan welkom. Voor hen wordt voor entertainment gezorgd door bijvoorbeeld piraten die aan boord komen. Bij Alondra Sailing boek je dus een vakantie voor iedereen.