Schrijf een ervaring over Baobab en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe reizen bij Baobab in 2016

Geschreven op 14 december 2015 door Christel

Haven van Malaga in AndalusiŽ
Haven van Malaga in AndalusiŽ
Voor 2016 heeft reisorganisatie Baobab een aantal nieuwe bestemmingen aan haar aanbod toegevoegd. Baobab is gespecialiseerd in georganiseerde rondreizen over de hele wereld. Iedere reis is voorzien van een intensief en gevarieerd programma. Zo kun jij jouw bestemming op een bijzondere manier ontdekken en ervaar je de lokale cultuur.

Een van de nieuwe reizen die Baobab aanbiedt is een mooie familiereis naar Andalusië in Spanje. Tijdens de reis Andalusië Chill & Adventure ontdek je verschillende Spaanse steden, proef je de Spaanse sfeer en maak je kennis met de Spaanse cultuur en natuur. Gedurende deze reis van 9 dagen bezoek je steden als Sevilla, Granada en Córdoba, proef je de vele soorten Spaanse tapas en kun je ook nog genieten op een van de stranden van Costa del Sol. Een deel van het programma staat vast, maar natuurlijk krijg je ook een aantal vrije dagen die je naar eigen inzicht kunt besteden.

Voor meer informatie over deze reis of over andere nieuwe bestemmingen kun je terecht op de website van Baobab. Kuyo Afrika
9,5
op basis van 16 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer