Schrijf een ervaring over Beachmasters en maak kans op mooie prijzen!

Meest populaire bestemmingen van Beachmasters

Lloret de Mar is populair bij Beachmasters
Lloret de Mar is populair bij Beachmasters
Als niks moet kan alles: dat is het motto van reisorganisatie Beachmasters. Je boekt hier jouw ideale jongerenreis, examenreis of surfreis naar de leukste bestemmingen in Europa. Je onderneemt spannende activiteiten en bezoekt de vetste feesten. Maar wat zijn nu de populairste bestemmingen van deze reisorganisatie? Wij hebben de vijf meest populaire bestemmingen van Beachmasters voor jou op een rijtje gezet.

Albufeira

In Albufeira vind je langgerekte zandstranden, prachtige rotsen en vooral: een bruisend uitgaansleven. Overdag worden er allerlei activiteiten georganiseerd, dus je verveelt je geen moment. Ga bijvoorbeeld mee met de Catamaran Relaxing Cruise of maak een dagtripje naar de hoofdstad van Portugal, Lissabon. Geen wonder dat Albufeira een van de meest populaire bestemmingen van Beachmasters is.

Het strand van Albufeira
Het strand van Albufeira

Lloret de Mar

Wat doe je tijdens een vakantie naar Lloret de Mar? Feesten natuurlijk. Zowel overdag als 's avonds vermaak je je in de gezelligste clubs. Leuk is het om een dagje naar Barcelona te gaan, om toch nog wat van de omgeving te zien en wat cultuur te snuiven. Beachmasters organiseert daarnaast leuke activiteiten: zo kun je er airsoften, duiken en bungeejumpen.

Het strand van Lloret de Mar
Het strand van Lloret de Mar

Sunny Beach

Sunny Beach is 24 uur per dag levendig. Aan het lange strand vind je de boulevard met allerlei winkels, clubs en attracties. Een leuke bijkomstigheid is dat Bulgarije een goedkoop land is, dus je jongerenvakantie hoeft hier helemaal niet duur te zijn. Het is ook leuk om een jeepsafari te doen en de prachtige natuur in de omgeving te verkennen.

Sunny Beach
Sunny Beach

Mallorca (El Arenal)

Op dit feesteiland van Spanje verveel je je nooit. Je maakt mooie excursies, geniet aan de ellenlange zandstranden en bezoekt heel veel feesten. Verder vind je er schattige vissersdorpjes en oude grotten. Het is leuk om het eiland per scooter te verkennen of een jeepsafari te maken door de natuur. Met de activiteiten van Beachmasters is een vakantie op Mallorca altijd geslaagd.

Strand op Mallorca
Strand op Mallorca

Chersonissos

Starbeach in Chersonissos is de ultieme feestlocatie. Je kunt op kroegentocht met Beachmasters, waarbij je alle leuke clubs in één avond leert kennen. Daarnaast is een bezoekje aan het waterpark Water City zeker de moeite waard. Ga je toch liever een stapje verder? Een bungeejump op Starbeach is dan absoluut een must do tijdens jouw vakantie op Kreta.

Chersonissos
Chersonissos