Schrijf een ervaring over Beachmasters en maak kans op mooie prijzen!

Surfreizen van Beachmasters

Surfles in Moliets
Surfles in Moliets
Reisorganisatie Beachmasters is gericht op jongerenvakanties en biedt sinds kort ook surfvakanties aan. Voel jij je als een vis in het water en zou je graag eens op een surfboard willen staan? Voor zowel beginnende als gevorderde surfers zijn de surfreizen van Beachmasters dé manier om te genieten van een vakantie vol zon, zee, strand en surfen. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze avontuurlijke feestvakanties. 

Op surfreis met Beachmasters

Zie jij jezelf al met een surfboard over het strand lopen? De surfreizen van Beachmasters combineren surflessen met andere activiteiten die je verwacht op een jongerenvakantie. Zo is er natuurlijk voldoende tijd om te feesten, de omgeving te verkennen, nieuwe vrienden te maken én heerlijk te relaxen onder het genot van een drankje. Overdag houd je je vooral bezig met surfen, maar in de namiddag en avond wordt er volop gefeest tijdens de après surf feesten van Beachmasters. Bovendien heb je veel vrijheid en bepaal je zelf aan welke activiteiten je deelneemt en aan welke niet. Tijdens de surfvakantie verblijf je in speciale beachcamps, die vlak bij het strand liggen. Zo kun je 's ochtends heerlijk wakker worden met een frisse duik in het zeewater en is ook het meenemen van de surfmaterialen een stuk gemakkelijker. Daarnaast zijn de beachcamps voorzien van beachvolleybalvelden, een bar en heerlijke loungeruimtes. Kortom, alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie!

Beachcamp Zarautz
Beachcamp Zarautz

Bestemmingen

Voor een surfreis met Beachmasters kun je kiezen uit verschillende bestemmingen in Frankrijk en Spanje. In Frankrijk reis je naar de streek Les Landes, die ook wel wel bekend staat als het surfmekka van Frankrijk. Op de goudgele stranden aan de prachtige zee van Moliets geniet je iedere dag weer van de zon en natuurlijk de surflessen. De golven zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde surfers. Daarnaast is Moliets een gezellig dorpje vol met bars en restaurantjes.  

Ga je liever naar Spanje? Dan heb je de keuze tussen Zarautz en Loredo. Beide surfplaatsen liggen in het noordelijke Baskenland van Spanje. Geniet iedere dag van een glaasje Sangria en een bord vol tapas aan de brede stranden en houd een lekkere siësta na de intensieve surflessen. De plaatsen liggen tussen de Baskische steden Santander en Bilbao, zodat je ook gemakkelijk een bezoek kunt brengen aan de bekende steden van Baskenland en wat cultuur kunt snuiven.

Mercado in Bilbao
Mercado in Bilbao

Surf & Drive

Wil je een surfvakantie combineren met een roadtrip? Ook dat kan bij Beachmasters. Tijdens een Surf & Drive vakantie rijd je met je eigen campervan langs de Franse kust, waar je op verschillende plaatsen kunt surfen. Per bus rijd je vanuit Nederland naar de Franse plaats Moliets. Hier staat jouw campervan al op je te wachten waarmee je naar verschillende surfspots kunt rijden. Volg een van de voorbeeldroutes of trek volledig je eigen plan, die keuze is geheel aan jou. Tijdens deze vakantie kun je langs de Franse of de Spaanse kust rijden en kun je op verschillende surfcampings verblijven. De crew van Beachmasters staat dag en nacht voor je klaar, zodat je ze direct kunt bereiken bij geval van autopech of andere problemen.