Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 2 van 2 met 65 resultaten

op 22 augustus 2016 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

We hebben Cuba op een bijzondere manier leren kennen, mede dankzij de goede voorbereiding met Better Places. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2016

Tof land, mooie Casa's en de huur van een Chinese auto werden uitstekend geregeld door Better Places! Echt TOP! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 18 augustus 2016 bestemming: Cuba / Holquin, reisperiode: juli 2016

Verzorgde reis, op maat gesneden, goede faciliteiten ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2016 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: augustus 2016

We hebben een rondreis van 3 weken gemaakt in cuba. Grotendeels zelf gepland met wat advies van Better Places. Communicatie was erg prettig, snelle reacties op onze vragen. Accommodaties, vervoer en enkele excursies geregeld door Better Places. Allemaal prima in orde.

  • Algemeen 9
op 16 juni 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: mei 2016

Wij hebben de reis geboekt via Beter Places en dat als heel positief en goed ervaren. De begeleiding bij het boeken en samenstellen van de reis was perfect, korte lijnen direct contact met iemand die het land als geen ander kent. Er wordt rekening gehouden met je wensen en goed advies gegeven. De accommodaties waren echt super en ook de vooraf geboekte excursies waren goed geregeld en verzorgd. Ook alle transfers waren goed en alles liep op rolletjes. Dankzij Better Places hebben wij kunnen genieten van een prachtige en zorgeloze vakantie in Cuba.

  • Algemeen 8
op 13 april 2016 bestemming: Cuba / diversen, reisperiode: maart 2016

Geweldige reis gehad inclusief uniek Stones concert in Havana ! Better Places heeft een heel leuke 8 daagse trip voor ons uitgezet en we hebben genoten van ieder moment. Muchos gracies!! Ga zo door !

  • Algemeen 9
op 8 april 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: maart 2016

Prima accommodatie op goede top locaties, cijfer een 9.

  • Algemeen 9
op 15 februari 2016 bestemming: Cuba / Havanna-Vinales-Playa Larga-Trinidad-Varadero, reisperiode: januari 2016

Het was een geweldige reis, leuk samengesteld op basis van onze wensen, goed geadviseerd. Het verblijf, de activiteiten ter plaatse en de huur van een auto en taxi waren uitstekend georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 28 januari 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: december 2016

Fijne reis, alles was prima geregeld en relaxed!

  • Algemeen 8
op 4 december 2015 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2015

Keurig geregeld door iemand met (lokale) kennis van zaken

  • Algemeen 9
op 29 november 2015 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: november 2015

Super leuke reis gehad, echt kennis kunnen maken met het cubaanse leven, geslapen in casa particulares (bij cubanen thuis) maar ook heerlijk van zon, zee en strand kunnen genieten. Veel gedanst, dat is de cultuur ,overal life muziek een heel gezellig sfeertje. salsa workshop in trinidad ,top! andere excursies bicitour en meet&greet ook goed geregeld ! de heerlijke mojito's mogen we ook niet vergeten, heerlijk bij de tropische temperaturen . Al met al top vakantie !

  • Algemeen 9
op 20 november 2015 bestemming: Cuba, reisperiode: oktober 2015

Wij hebben enorm genoten van onze rondreis in Cuba, het was een hele ervaring voor ons, zeker het overnachten in de Casa's Particularis vonden we zeer aangenaam. Het nauwe contact met de mensen gaf ons een mooi beeld over Cuba en zeker ook wat er leeft onder de mensen, hun visie, hun ideeŽn en dromen.
Dit was de eerste keer dat we onze reis lieten samenstellen (autuhuur & casa's), we kozen Better Places omdat zij luisteren naar je wensen en je daarbij goede raad geven. En we hebben daar zeker geen spijt van gehad ; nooit hadden wijzelf zo'n toffe casa's kunnen vinden. Ook hun plaatselijke gidsen zijn zeer aan te raden, ze zijn heel stipt en vol overtuiging vertellen ze over hun Cuba, de mooie natuur, hun geschiedenis enz. Zonder Better Places hadden we veel mooie dingen gemist !

  • Algemeen 10
op 1 november 2015 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: oktober 2015

Super vakantie gehad. We hebben de huurauto en overnachtingen van te voren geboekt. Alle casa particulares zijn goed bevallen. Schoon en vriendelijke mensen. Het paardrijden door de tabaksplantage, die we er ook bij hadden geboekt was ook zeer geslaagd.

  • Algemeen 9
op 31 juli 2015 bestemming: Cuba / Rondresi midden-west, reisperiode: juli 2015

Mooie reis met goede afwisseling stad en platteland. Individuele rondreis met goede excursies. Contact met reisorganisatie zowel in Nederland als in Cuba is prima. Persoonlijke aandacht. Aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 6 april 2015 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: maart 2015

Geweldige vakantie. Wat een prachtig land. Cultuur, natuur, mooie stranden en wat een muziek!

  • Algemeen 9
  • Prijs / kwaliteit 8
  • Vorige
  • 1
  • 2