Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 4 met 31 resultaten

op 7 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: april 2019

Na de sprookjesachtige bruiloft van onze dochter op Bali vertrokken wij op een doorBetter Places samengestelde rondreis door Bali en Java. Het contact met Emile tijdens het samenstellen van de reis was bijzonder prettig verlopen, onze verwachtingen hoog! Het werd een fantastische, onvergetelijke reis waarin alles klopte:
de chauffeurs waarmee we rondreisden waren geweldig, hun zorg voor ons hartverwarmend, daarbij gaven ze ons ook een uitgebreide kijk op hun leven, hun cultuur en was niets te veel voor ze,
Tickets, vouchers, uitgebreide handleiding, tips voor bezienswaardigheden, het was allemaal tot in de puntjes verzorgd ;
De hotels waren goed, het ene luxe, het andere wat eenvoudiger, kleinschalig, met het meest vriendelijke personeel;
De mogelijkheid om via Whatsapp vragen te stellen was heel handig, de enkele vraag die we hadden werd meteen beantwoord, ook hier was de begeleiding heel erg goed.
Wat een prachtig land, IndonesiŽ! De mooiste natuur, de liefste mensen en het lekkerste eten! We hebben van begin tot eind genoten en willen absoluut terug om meer van het land te zien. We zullen zeker volgende reizen laten samenstellen door Better Places vanwege hun concept, kennis, professionaliteit, punctualiteit. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: april 2019

Er zijn geen negatieve punten te noemen, die afbreuk zouden doen aan onze onvergetelijke rondreis over Java (en Bali). Alles wat nodig was voor deze reis, was prima geregeld. Beginnend bij de informatie vanuit Nederland en daarna een vlotte offerte vanuit IndonesiŽ zelf (Emile / Nettert). Zowel de accommodaties als ook onze vriendelijke en goede chauffeur Tofik, die ons veilig Java heeft laten zien op een manier, die bij ons veel indruk heeft achtergelaten.
Tofik kent Java heel goed en wist ons regelmatig te verrassen om plekken te bezoeken.
Al met al een score van 100 %. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Medan, reisperiode: april 2019

In overleg met better places deze reis samengesteld. op een minpuntje na voldeed alles aan onze verwachtingen : verblijf - de bezienswaardigheden en ook met onze chauffeur(Ruslan) en plaatselijke gidsen hadden wij het goed getroffen. een reis waar we altijd met plezier aan zullen terugdenken. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 februari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: februari 2019

Omdat ik niet een nog hoger cijfer kan geven. Als alles perfect is dan is dar een 10 waard

  • Algemeen 10




op 20 februari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: januari 2019

Het voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Goed contact met specialist Emiel van het gebied. Hij heeft alles goed geregeld. Ik verbleef op 3 plekken. De Harau vallei, Bukettingi en ecolodge Rimba aan de kust onder Padang. Prachtige en afwisselende plekken waar natuur cultuur en ontspanning elkaar afwisselden.

  • Algemeen 9
op 15 februari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Karimunjawa, reisperiode: februari 2019

Ik geef dit cijfer omdat het Better Places een goed reisvoorstel gaf! Ze gaven mij een goede service! Ze zijn zeker meedenkend, want er viel een vlucht uit van Lion Air en kwamen met een goede oplossing! Het is een reisorganisatie met een PERSONAL TOUCH! Als ik weer een reis ga maken dan zal ik ze zeker weer benaderen. Het is een aanrader om deze organisatie in de arm te nemen. Ik hoop niet als ze groter worden dat hun Personal Touch verleiezen!

  • Algemeen 10
op 2 januari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: december 2018

Doordat we maar een beperkt aantal dagen hadden, hebben we Emile ingeschakeld om voor ons een reis op maat te maken door Java. We wilden Java op een zo goed mogelijke manier ervaren en dat hebben we gedaan! Het waren 10 intensieve dagen, maar we hebben enorm genoten. De balans tussen luxe en basic was perfect. Het verblijf in de homestay vonden we het gaafst! Zo'n ervaring blijft toch het langst hangen.

De reis was goed geregeld: leuke chauffeurs en altijd op tijd, goede accommodaties op bijzondere plekken, mooie bezienswaardigheden.

We zullen hier nog lang met plezier op terug kijken!

  • Algemeen 10
op 9 december 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: oktober 2018

Wij zijn met het gezin -5 volwassenen - door Java getrokken van Oost naar West. Alles was prima georganiseerd. Het contact voorafgaand aan de reis was heel prettig en persoonlijk, in overleg is een prachtig programma samengesteld, waarbij aan al onze wensen is voldaan. Wij hadden leuke en originele hotels met prettige hosts en gidsen. Alle chauffeurs waren zeer aardig en betrokken. Ze hebben ons prima door zeer druk, maar prachtig Java gereden.

  • Algemeen 9
op 17 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra - Bali - Java, reisperiode: augustus 2018

Een prachtige reis die volledig op onze interesses afgestemd was. Zelf kozen we voor Better Places / Nettert na het lezen van de vele positieve reviews waarin hij, indien nodig "the extra mile" ging, iets waar we veelvuldig gebruik van moeten maken hebben door de zware aarbevingen die plaats vonden op het eiland Lombok tijdens de eerste week van onze vakantie. Ondanks de ongetwijfeld stressvolle momenten voor hem wist hij ons toch een verder prachtige alternatieve vakantie uit te werken, waarin we zelf amper extra inspanning moeten leveren hebben (enkel onze retourvlucht laten omboeken). Daar waar je vele verhalen hoorden over in de steek gelaten toeristen konden wij nog 2 weken volop genieten van het volwaardige alternatief. We kunnen echt geen enkele reden vinden waarom je niet voor Nettert en Better places zou kiezen, een echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Oost-Java en Bali, reisperiode: juli 2018

Reis door Oost-Java en Bali met ons gezin met 2 'kinderen' van 20 en 22 jaar die graag actie hebben. Nettert heeft voor ons een schitterende, erg afwisselende reis samengesteld, helemaal afgestemd op onze wensen : Cultuur in Yogja, fietsen naar tempels, vulkanen afgewisseld met de jungle en het schildpaddenreservaat, overal vriendelijke en behulpzame mensen. In Bali hebben wij genoten van snorkelen, warmwaterbaden in het hotel, watervallen, en met de scooter rijden door het prachtige landschap naar mooie tempels. Bedankt voor de mooie reis Nettert.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende