Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 4 met 40 resultaten

op 27 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: augustus 2019

Voor het eerst op reis met Better Places. Een hele goede keus! Wij hadden Emile (de IndonesiŽ-specialist van Better Places) gevraagd om voor het Sumatra deel van onze uitgebreidere IndonesiŽreis een programma samen te stellen. Een schot in de roos, want wij hebben ontzettend genoten van de Jungle-trekking in Bukit Lawang, de autorit naar Samosir in het Tobameer en het eiland Samosir zelf. Los van de prachtige natuur, cultuur en de mooie hotels waren het de gidsen van de trekking en de fietstochten die het voor ons speciaal maakten. Zij wisten met hart en ziel te vertellen over hun leefomgeving. Hadden veel aandacht voor duurzaamheid. Maar vooral hun bereidwilligheid om zich met beperkte middelen in te zetten voor de kinderen in hun leefomgeving die het moeilijk hebben, heeft ons geraakt.
Onze ervaring met Better Places is zeer zeker positief! Goede snelle communicatie via e-mail, de reis zat organisatorisch goed in elkaar en prima chauffeurs en gidsen. En als zich onvoorziene omstandigheden voordeden, dan was het zo opgelost.
Dank Emile, voor deze mooie ervaring! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2019

Mooie reis, op maat gemaakt. Hij sloot prima aan bij onze wensen en de gekozen accommodaties waren voor het overgrote deel precies waar we van houden. Bovendien werd de reis vlekkeloos uitgevoerd door de lokale reisorganisatie. Nergens hoeven zoeken of wachten op vervoer, de chauffeurs stonden ruim op tijd op de afgesproken plek en de meesten gaven veel interessante informatie onderweg. Een enkel probleem werd snel en vlot opgelost. Wij zijn (opnieuw) heel tevreden. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 13 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java/Bali, reisperiode: juli 2019

We kijken terug op een fantastische reis! Alles was zo goed geregeld : vervoer, fijne en ervaren chauffeurs, verrassende hotels zodat we alleen maar hoefden te genieten ! Fijn dat we in de hotels steeds twee kamers naast/ vlakbij elkaar hadden. Zelfs de plaatsen in de trein waren perfect: achter elkaar met aan de goede kant met de vele mooie vergezichten! Emile, super bedankt ! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2019

Het samenstellen van de reis verliep zeer vlot met goede voorstellen en feedback vanuit de lokale experts. Er werd rekening gehouden met het reis gezelschap (ouders met 2 kinderen van 8 & 10) om correcte accomodaties en activiteiten in te plannen. Ook in aanloop naar de reis kregen we extra tips mee en eens aangekomen was er ook ee goede opvolging daar waar nodig. Heel de familie vond het een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Een grote aanrader!

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: juli 2019

Onze reis naar IndonesiŽ is onvergetelijk geworden mede door de goede adviezen en service van Better Places! Met z'n vieren zorgeloos genoten van mensen, flora en fauna, en eten. alles was of werd perfect geregeld en de betrouwbare en goede gidsen leidden ons naar de mooiste plekjes. Emile bedankt en graag tot een volgende keer!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2019

Ik zou eigenlijk een 9.5 als cijfer willen geven (10 is wel hťťl perfect).
Wij hebben een supervakantie gehad als gezin met twee tieners. Met hulp en advies van Emile een mooie reis op Java en Bali samengesteld. Ontzettend veel gezien en gedaan, en wat een aardige mensen daar: altijd vriendelijk, behulpzaam en geÔnteresseerd.
Alles was keurig geregeld en kleine onduidelijkheden konden ter plekke (en direct) opgelost worden via lokale reisagent. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 2 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juli 2019

Wij reizen veel en merken dat de meeste reis organisaties gewoon hun standaard pakket aanbieden. Better places was echt anders. Emile heeft onze wensen perfect weten te vertalen naar een reis voor ons gezin. Werkelijk subliem, geweldige hotels en verrassende plekjes. 100% aanrader voor een zorgeloze vakantie die helemaal voldoet aan je wensen.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juni 2019

Uitstekende vakantie gehad met prachtige accomodaties en een grote variatie aan activiteiten. De activiteiten waren leuk, avontuurlijk, cultureel en/of prachtig. Prettig contact met de mensen van Better Places en indien er problemen waren werden deze meteen opgelost. Je kan zelf aangeven wat je graag wil doen en hier wordt dan rekening mee gehouden. Ze hebben verstand van het land en de cultuur en weten daarom ook wat de hoogtepunten zijn en bijvoorbeeld hoe je de drukte kan vermijden. Better Places is ook milieubewust door bijvoorbeeld tips te geven hoe je minder plastic kan gebruiken. Dit vind ik ook een plus punt!

  • Algemeen 10
op 28 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali - Lombok, reisperiode: juli 2019

Fantastische reis gehad met Better Places naar Bali en Lombok. Ook voor onze kinderen van 16 en 18 was het een hele mooie en intense eerste AziŽ-ervaring. De reis sloot perfect aan bij de wensen die we op voorhand hadden geformuleerd. Geen platgetreden toeristische paden, afwisseling tussen cultuur en natuur, actie en rust. Fietsen op Lombok was ťťn van de vele hoogtepunten. Maar ook het relaxen en snorkelen op het eilandje Gili Asahan was zalig. We kijken er met plezier naar terug...

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: april 2019

Na de sprookjesachtige bruiloft van onze dochter op Bali vertrokken wij op een doorBetter Places samengestelde rondreis door Bali en Java. Het contact met Emile tijdens het samenstellen van de reis was bijzonder prettig verlopen, onze verwachtingen hoog! Het werd een fantastische, onvergetelijke reis waarin alles klopte:
de chauffeurs waarmee we rondreisden waren geweldig, hun zorg voor ons hartverwarmend, daarbij gaven ze ons ook een uitgebreide kijk op hun leven, hun cultuur en was niets te veel voor ze,
Tickets, vouchers, uitgebreide handleiding, tips voor bezienswaardigheden, het was allemaal tot in de puntjes verzorgd ;
De hotels waren goed, het ene luxe, het andere wat eenvoudiger, kleinschalig, met het meest vriendelijke personeel;
De mogelijkheid om via Whatsapp vragen te stellen was heel handig, de enkele vraag die we hadden werd meteen beantwoord, ook hier was de begeleiding heel erg goed.
Wat een prachtig land, IndonesiŽ! De mooiste natuur, de liefste mensen en het lekkerste eten! We hebben van begin tot eind genoten en willen absoluut terug om meer van het land te zien. We zullen zeker volgende reizen laten samenstellen door Better Places vanwege hun concept, kennis, professionaliteit, punctualiteit.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende