Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 6 resultaten

op 31 augustus 2017 bestemming: Nicaragua / diversen, reisperiode: juli 2017

NIcaragua is een bijzonder interessant land (regenwoud, vulkanen, steden) en prettige mensen. Ook is de bevolking heel prettig . De reis was door de lokale partnet heel goed ingevuld en geregeld. We waren zelf aangenaam verrast door de zeer goed verzorgde reis en goed gekozen programma. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 9 december 2016 bestemming: Nicaragua, reisperiode: november 2016

Prachtig land!! Ontzettend goed georganiseerde reis, in overleg was de reis helemaal aangepast naar onze wensen. En de lokale reispartner was zeer kundig, betrouwbaar en attent. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 12 oktober 2016 bestemming: Nicaragua, reisperiode: juli 2016

Het is niet snel dat wij een 10 geven voor een waardering van een bedrijf. In dit geval meer dan terecht.

Wij zijn met 10 man naar Nicaragua gegaan voor ongeveer 21 dagen. Hierbij hebben wij Better Places gebruikt om onze reis te verwezenlijken. Al van het eerste mailtje hebben wij onderbouwende feedback gekregen en hebben ze meegedacht aan opties die mogelijk waren voor ons. Dit heeft geleid tot een ontzetten goed georganiseerde reis die perfect uitgevoerd was.

Gedurende de reis hebben we problemen gehad met vervoer, afspraken of zieken mensen. De lokale contact personen , Matagalpa tours, hebben ons hierbij direct geholpen. Er werden andere mogelijkheden voorgedragen die kosteloos uitgevoerd werden samen met een formele excuses ook al kon het bedrijf er niets aan doen. Dit is de reden waarom het een 10 waard is. Het bedrijf heeft zo goed voor ons gezorgd dat wij nooit met stress of problemen zaten.

De reis zelf was uitstekend georganiseerd doordat wij vooraf duidelijk wisten wat wij zouden krijgen en wat er mogelijk was. Er is geen locatie of plek geweest die niet voldeed aan de verwachtingen.

Al met al een dikke 10. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 23 februari 2016 bestemming: Nicaragua / rondreis, reisperiode: januari 2016

Bijzonder goede ervaring, alles tiptop geregeld

  • Algemeen 9
op 24 november 2015 bestemming: Nicaragua, reisperiode: oktober 2015

Na lang zoeken naar een rondreis door Nicaragua zijn we bij Better Places terechtgekomen. Na het invullen van een vragenlijst kregen we een voorstel, dat dan in overleg naar onze wensen is aangepast. De reis zelf is voortreffelijk verlopen : zeer goede gidsen, het geregelde vervoer was altijd op tijd en veilig. De voorgestelde excursies waren top. De accommodaties waren uitstekend : zeer afwisselend en op mooie locaties. Tijdens de reis hadden we ook regelmatig contact via email en telefoon met de plaatselijke organisatie om eventueel nog dingen te veranderen. Better Places is zeker een aanrader als je een rondreis wil maken op maat.

  • Algemeen 9
op 21 januari 2015 bestemming: Nicaragua / Divers, reisperiode: november 2014

Fantastische vakantie gehad, volop genoten en ter plaatse alles tot in de puntjes geregeld door mensen die hart voor hun land en cultuur hebben en zeer begaan zijn met het welzijn en plezier van de toeristen.
Nicaragua is een prachtig land dat nog niet overspoeld is door toerisme, dus nog vrij puur is. Mooie mix van cultuur en natuur. Prettig en makkelijk rondreizen, mensen zijn overal even vriendelijk en behulpzaam. Spaans is wel erg handig.
De reisorganisatie heeft locaal erg goede mensen die ook ter plekke nog van alles willen en kunnen aanpassen en zonder je iets op te dringen erg leuke tours bieden.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
  • 1