Riviercruise extra ingekocht door Bolderman

Geschreven op 26 april 2019 door Demi

Karlskirche in Wenen
Karlskirche in Wenen
Bolderman heeft de reis '10 dagen Riviercruise Linz, Wenen en Boedapest - ms Esmeralda' extra ingekocht. De reis is te boeken voor de vertrekdatum 16 juli 2019. Tijdens deze riviercruise ontdek je Linz, Wenen, Boedapest, Bratislava, Dürnstein en Melk. 

Linz, Wenen en Boedapest

Vanuit Nederland reis je met een van de servicelijnen van Bolderman naar het centrale overstappunt. Hier krijg je koffie of thee. Vervolgens rijd je door naar het hotel in Zuid-Duitsland voor een diner en een overnachting. De volgende dag rijd je naar de stad Linz waar je rond 16:00 uur kunt instappen op de ms Esmeralda. Daarna vaar je door onder andere de Wachau naar de beroemde stad Wenen. Op dag vier bezoek je na het ontbijt de stad Wenen. Als je gebruik maakt van het pluspakket maak je een stadstour en wandeling door de binnenstad. Vervolgens vaar je naar de hoofdstad van Boedpast, Hongarije. De stad heeft tal van bezienswaardigheden zoals het Parlementsgebouw, de Matthiaskirche en prachtige bruggen over de Donau die de twee stadsdelen, Buda en Pest, met elkaar verbinden. Met het pluspakket krijg je een stadsrondrit door Boedapest. 

Boedapest
Boedapest

Bratislava, Dürnstein en Linz

Na Boedapest begin je aan de terugreis en vaar je naar Bratislava. Bratislava is een kleine, levendige stad met een historische centrum waar je veel barokke en gotische huizen en paleizen ziet. Met het pluspakket geniet je van een stadstour. Op dag zeven vaar je door de Wachau, het wijngebied van Oostenrijk. De vallei tussen Melk en Krems staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je legt hier aan in de plaats Dürnstein waar je zelf het dorp kunt bekijken. De dag daarna bezoek je de middeleeuwse stad Linz. Je kunt hier onder andere een wandeling door de historische binnenstad maken. Op dag negen staat de touringcar na het ontbijt klaar en vervolg je de reis naar het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland. Op de laatste dag wordt je teruggereden naar het centrale overstappunt. Hier geniet je nog van een lekker afscheidsbuffet voordat je weer naar huis gaat. 

Bratislava
Bratislava

Nieuws

Artikelen