Schrijf een ervaring over China Airlines en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen China Airlines

Wil je op vakantie met China Airlines? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

7,4
op basis van 148 reviews

2 consumenten awards

KLM won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
6,9
op basis van 38 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 6 resultaten

op 2 november 2017 bestemming: Australië / Sydney, reisperiode: oktober 2015

Eten heel vies
Vieze toiletten in het vliegtuig
Midden in de nacht alle lichten aan

  • Algemeen 4
op 29 oktober 2017 bestemming: Taiwan / Taipei, reisperiode: mei 2017

De service van china airlines nadat we onze terugvlucht gemist hadden was een dikke 10!.
Daarnaast is taipei een geweldige stad.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: mei 2017

Naar New Zealand gevlogen met China Southern Airlines! Geweldige vliegmaatschappijen! Wij hebben met het vliegtuig vanuit Auckland terug moeten keren omdat iemand onwel geworden was en van board moest. Daardoor kwamen wij tijd tekort in Guangzhou om over te stappen naar Beijing. We zijn keurig en netjes begeleid om een nieuwe rechtstreekse vlucht te boeken, werden keurig door grondstewardessen opgevangen en naar een wachtruimte met eten en drinken begeleid. Alleen maar complimenten voor deze maatschappij en opvang. En New Zealand is een waanzinnig mooi en schoon land. Veel te zien en te doen, vriendelijke bevolking. Willen zo terug naar de andere kant van de aardbol. Een belevenis op zich dit mooie land, met prachtige bergen, watervallen, zee, zo'n en sneeuw. Een land voor jong en oud!

  • Algemeen 10
op 29 april 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland, reisperiode: april 2017

Zeer slechte service! Geplande vlucht door China Airlines geannuleerd ivm te weinig boekingen, derhalve op andere vlucht gezet daardoor 17 uur vertraging opgelopen met 2 kinderen op vliegveld moeten wachten en op andere plekken in het vliegtuig gezet konden als gezin niet bij elkaar zitten, waardoor kinderen overstuur, andere passagiers boden gelukkig aan te willen wisselen van plek. Alles bij elkaar waardeloos en wat mij nog het meest verbaasde was dat niemand van het grondpersoneel op Guangzhou Airport Engels sprak en je dus niet of nauwelijks verstaanbaar kon maken, belachelijk!!! Voor ons nooit meer China Airlines.

  • Algemeen 1




Wil je op vakantie met China Airlines? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

7,4
op basis van 148 reviews

2 consumenten awards

KLM won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
6,9
op basis van 38 reviews
Lees meer
op 5 april 2016 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: april 2016

30 minuten delay.bijzonder slechte service aan boord notebene busness class,onvriendelijk personeel, CI 0065

  • Algemeen 4
op 8 september 2015 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: februari 2015

Prima vlucht gehad met China Airlines, eten, dekentje, filmpje, alles tot in de puntjes verzorgd en geen minuut vertraging! Zou ik zeker weer doen!

  • Algemeen 9
  • 1