Schrijf een ervaring over Cirkel Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Cirkel Vakanties

Pagina 2 van 3 met 21 resultaten

op 21 december 2015 bestemming: KroatiŽ / Sibenik, reisperiode: september 2015

Mooie locatie, goed geregeld vervoer, uitstekende camping, mooie ruime en complete tenten, super reisleiding, leuke, diverse, en goed geregelde excursies, en een erg leuke sfeer in de groep ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 13 juli 2015 bestemming: ItaliŽ / Dimaro, reisperiode: juli 2015

Mijn verwachtingen kwamen niet overeen met wat Cirkel mij bood. De reisleiders deden erg hun best om de leiding te nemen binnen de groep. Helaas resulteerde dit erin dat er weinig overleg was tussen de deelnemers en reisleiders. Initiatieven van individuen werden genegeerd.
De organisatie van het eten en de afwas was ronduit slecht. Zo werden wij gedwongen met de hele groep uiteten te gaan, werd er geen ruimte geboden om zelf te koken terwijl de middelen er wel waren..
Toen er voor de hele groep gekookt werd was er veel te weinig eten, de reisleiders zelf hebben pizza besteld. Het verbaasde mij enorm dat de privť boodschappen van de deelnemers betaald moesten worden door de andere deelnemers uit de groep. De excursies die gepland waren via het rafting centrum werden aangeprezen, activiteiten buiten het rafting centrum werden niet benoemd. Ik kreeg niet de indruk dat Cirkel op de hoogte was van wat er in de omgeving allemaal te doen was.
Daarnaast werd er diverse malen gewezen op het leeftijdsverschil dat er in de groep was. Ik denk niet dat dit bevordelijk is voor de groepsdynamiek.
Mede door deze ervaringen ga ik niet meer met Cirkel op reis.. Ik raad het anderen ook af. Er zijn andere reisorganisaties die hun zaken beter op orde hebben. ... Lees meer

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5




op 3 september 2014 bestemming: Oostenrijk / Kirchberg, reisperiode: december 2012

Ik ben meerdere keren mee geweest met Cirkel reizen (zowel naar Zell am Ziller als naar Kirchberg), waarbij over het algemeen het transport, het hotel (Kirchbergerhof) van goede kwaliteit zijn. Het niveau van de reisleiding wisselt van zeer goed tot redelijk. Er wordt voldoende geregeld m.b.t. uitbreiding skipas, ski's etc. Wat ik wel jammer vind is dat de extra bij te boeken skisafari zo extreem veel geld moet kosten terwijl het niet echt veel oplevert. Met een groepje een skileraar boeken voor een dag kost minder en levert meer op. De totale reis is een ruime voldoende die kan groeien naar zeer goed bij zeer goede reisleider. ... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 8
op 17 december 2013 bestemming: Frankrijk / Champs-Romain, reisperiode: juli 2013

Wij zijn afgelopen zomer voor de eerste keer op eenoudervakantie geweest met Cirkel Vakanties naar Champs Romain. De compleet ingerichte nette huurtent was direct beschikbaar toen wij aankwamen op de camping. De Nederlandse reisleiding zorgde voor leuke activiteiten en de het vermaak van mijn kinderen tijdens de Sun en Fun activiteiten. Wij hebben een fijne vakantie gehad en zijn van plan komende zomer een andere leuke Cirkel bestemming te boeken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 29 november 2012 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2012

Als je 1000 euro betaald voor 1 week op een zeilboot (en dat nog zonder 250 euro aan eten/drinken/benzine) ga je er vanuit dat dit goed besteed is... helaas.... Je ligt met zīn allen in mini-hokjes waar je geen oog dicht doet omdat de matrassen keihard zijn en de kussens ontbreken. Daarnaast liet het eten erg te wensen over. Wat waren we blij als we weer aan wal waren. En hier heb je nog meer de pech dat als je groep niet leuk is, je echt geen kant op kunt want je zit gemiddeld van 11 tot 5 op zee. Geen aanrader deze reis van Cirkel Vakanties! Zonde van je geld!!!

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 2
  • Reisbegeleiding 2
  • Prijs / kwaliteit 1
op 6 augustus 2012 bestemming: KroatiŽ / Sibenik, reisperiode: juli 2012

De communicatie over de reis was onvolledig. Zo is een andere busmaatschappij ingezet. Hierover is niet gecommuniceerd, met als gevolg dat mensen de bus hebben "gemist". Vervolgens een hoop gedoe met het noodnummer, enz. De chauffeurs wisten niet waar ze heen moesten rijden. Daardoor veel tijd verloren in KroatiŽ.

De deelnemerslijsten voor de bus waren niet volledig. Sommigen stonden niet op de lijst, waardoor er "wederom" onrust kwam. Als de bus in 23 uur terug kan rijden, waarom dan 32 uur op de heenweg? Voor mijn gevoel stond de bus elke 2 uur voor 15 minuten stil. Op de terugweg 3 stops en werd er 4 uur doorgereden.

De communicatie op de accommodoatie was onvolledig. De geplande excursies die Cirkel heeft aangeboden, zijn niet doorgegaan, omdat de reisbegeleiding niet wist wat de bedoeling van de excursie was. De reisleidster heeft voor het eerst deze reis gedaan en geen overdracht gehad vanuit het hoofdbureau of ter plekke van de vorige reisleidster. Dus ook voor de reisleidster was er veel onduidelijk.

Het concept: busreis/camperen/tent en bed gereed, is op zich wel een goed concept. Cirkel vakanties zal zeker meer aandacht moeten besteden aan de communicatie voor vertrek en ter plaatse.

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 6
op 26 augustus 2010 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: juli 2010

Camping was okť, op Texel veel te doen, crew van Cirkel vakanties deed hun best en was zeker aardig maar weinig ervaring (stagiaires), de coŲrdinator te weinig actief, te weinig informeren bij mensen naar wensen en te weinig vanuit hun aangegeven wat je zou kunnen doen, niet goed gekeken naar wie in welke tent kwam, als je op veld van 3 tenten staat en jong kind hebt kun je de babyfoon wel meenemen anders hoor je je kind niet en kun je niet even 's avonds een kop koffie o.i.d. bij de 'buren' gaan drinken.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5
op 22 februari 2009 bestemming: Frankrijk / Axat, reisperiode: juli 2008

Nu 3 keer singles wandelreizen gemaakt met Cirkel reizen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat, hoewel ze bij Cirkel zeggen dat dit zelden gebeurt, reizen regelmatig niet doorgaan waardoor je een alternatief moet kiezen(2 v/d 3 bij mij). Ook wordt telefonisch (bewust???) foute informatie gegeven mbt het aantal boekingen. De reisleiding is wisselend en varieert van echt goede wandelgidsen tot mensen die meer voor de eigen lol meegaan. Campings zijn zeer basic. Eten is prima. Pension in niederau zat vol met (eenouder) gezinnen wat veel drukte meebracht in de tuin en tijdens het eten. Op de campings zijn deze gezinnen er ook maar staan dan apart. Busreizen is nooit echt leuk maar cirkel geeft aan zo min mogelijk opstappunten te hanteren. Beetje jammer dat ze dan een bus delen met een organisatie die wel veel punten heeft waardoor je alsnog half nederland door moet rijden. De wandelingen zijn wel erg mooi!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 5
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 6
op 27 december 2008 bestemming: Cyprus, reisperiode: juli 2008

Waardeloos hotel, slecht ontbijt, heel veel chloor in het zwemwater, veel gasten kregen onstoken ogen of oren. Ik had van het cirkel reizen team veel meer verwacht.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 6
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 4
op 11 december 2008 bestemming: Frankrijk / Axat, reisperiode: juli 2008

Slechte reisleiding van Cirkel Vakanties!

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 3
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende