Schrijf een ervaring over Comfortvilla en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Comfortvilla

Pagina 2 van 3 met 27 resultaten

op 5 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Eigenlijk geen enkele opmerking. Echt een samenwerking zoals het hoorde. Snel contact op de website. Duidelijke afspraken met hen. Goed gedocumenteerd zodat je samen weet hoe de vork in de steel zit. Ontvangst van sleutel was goed. De paar kleine dingetjes (o.a. wifi wachtwoord) werden de dag van aankomst zelf geregeld. Het huis voldeed aan de verwachtingen en werd dus niet "oversold" op het internet maar kwam overeen met de voorstelling. Prima ervaring. Bedankt. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 juli 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

Het huis ligt prachtig met een geweldig uitzicht op zee en relatief rustig, is netjes, gezellig ingericht en heeft alle comfort.
Wat wij alleen een minpunt vonden is dat de garagedeur niet naar behoren werkt; zou elektronisch open en dicht moeten gaan. Kost moeite om deze handmatig te bedienen als je niet zo groot bent en niet voldoende kracht hebt. Oude garagedeur laten vervangen of laten maken zou gewenst zijn.
De koelkast is bij ieder huis een "must" bij aankomst; de koelkast werd pas na een dag koud nadat we de vriezer uit hadden gezet. Een (nieuwe) goedwerkende koelkast is wel een vereiste als je met 28 graden boodschappen wil koelen... Hoort wel zo te zijn voor een huis in deze huurprijs klasse. Vervelend dat je hiervoor in het weekend het noodnummer moet bellen om dit te melden en er vervolgens niets aan gedaan wordt. Gelukkig is mijn man sterk genoeg en technisch genoeg om de koelkast een zwengel te geven! ... Lees meer

  • Algemeen 7




op 29 juni 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

Comfort Villa is zeer professioneel. Wij zijn al jaren klant en zijn nog steeds zeer tevreden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 juni 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

8. Mooi huis, mooie omgeving. Weer was helaas niet altijd even mooi. Verder werkte De oven van het huis niet goed. Service comfortvilla verder goed.

  • Algemeen 10
op 7 september 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2016

Comfortvilla staat waar het voor staat, ultiem comfort en het echte vakantiegevoel. De service en de accommodaties zijn tot in de puntjes verzorgd.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2016 bestemming: Spanje / Pals, reisperiode: augustus 2016

Ik wil comfortvilla en Costa Brava eigenlijk niet aanprijzen, want dan moet ik er volgend jaar nog sneller bij zijn met boeken ;). Supergoede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2016 bestemming: Spanje / Spanje, reisperiode: juli 2016

Op vakantie wil je ontzorgd worden en dat is precies wat het team van Comfort Villa doet samen met hun prachtige huizen

  • Algemeen 9
op 31 juli 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2016

Goede service, uitstekend advies, prachtig aanbod...
Als we naar de omgeving van Begur willen, boeken we altijd via Comfort Villa. Dit jaar voor ongeveer de 10de keer een huis bij Comfort Villa geboekt en zoals altijd erg tevreden

  • Algemeen 9
op 29 juli 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2016

We zochten een villa met zwembad aan de Costa Brava en al snel kwam ik op internet uit bij Comfortvilla uit. Ruim aanbod aan villa's in verschillende prijsklassen. Geboekt via de website en verdere communicatie verliep soepel (zowel mail als telefonisch).

Bij aankomst in Spanje vriendelijk ontvangen en sleutel opgehaald bij Domus Begur. De villa met privé zwembad was van alle gemakken voorzien en was misschien nog wel beter als beschreven op de site. Was prima onderhouden en wekelijks kwam de tuinman voor het onderhoud en een mannetje voor het zwembad.
Kinderen hadden erg veel plezier van WiFi (Netflix) en wij van het geweldige uitzicht op de baai van Sa Riera.

Bij aankomst bleek de afstandsbediening van de airco te ontbreken, na een belletje werd deze binnen een half uur gebracht. Service ter plaatse dus ook top!

Voor een luxe vakantiewoning aan de Costa Brava zou ik Comfortvilla zeker aanraden!

  • Algemeen 9
op 22 juli 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2016

We hebben eerder vakantie gevierd in de omgeving van Figueres en Sant Feliu, maar de omgeving van Begur steekt daar met kop en schouders bovenuit. Een mooie combinatie van leuke kleine dorpjes, een afwisselend heuvellandschap en een ruige kustlijn.
De service van Comfortvilla is prima. Alle vragen zijn vlot beantwoord en ter plaatse bleek het ook geen probleem te zijn dat we iets vroeger arriveerden dan afgesproken.
Comfortvilla heeft een zorgeloze vakantie geregeld.

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende