Schrijf een ervaring over Disney Cruise Line en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe cruisereizen Disney Cruise Line in Europa

Geschreven op 15 maart 2019 door Femke

Een van de schepen van Disney Cruise Line
Een van de schepen van Disney Cruise Line
Disney Cruise Line heeft haar reisaanbod voor 2020 bekendgemaakt. Er staan verschillende nieuwe reizen in Europa op het programma, waaronder voor het eerst sinds lange tijd weer reizen naar Griekenland. Ook worden er vijf nieuwe Europese aanleghavens toegevoegd: Messina in Italië, Katakalon in Griekenland, Gdynia in Polen, Nordfjordeid in Noorwegen, Plymouth in Engeland en Zeebrugge in België

Nieuwe cruisereizen Griekenland

In Europa staan drie speciale mediterrane routes op het programma waarbij Griekenland staat centraal. Er wordt vertrokken vanuit Rome. Tijdens een twaalf-nachten cruise en twee negen-nachten cruises genieten gasten van prachtige landschappen en geweldige architectuur. Zo wordt Piraeus (de poort naar Athene) bezocht en wordt ook Katakalon in de buurt van het oude Olympia niet overgeslagen. De eilanden Santorini, Mykonos en Kreta worden ook bezocht. Elk van de drie unieke routes combineert een aantal Griekse tussenstops met bezoeken aan andere opmerkelijke steden in de regio. Twee van de routes gaan langs de nieuwe aanleghaven in Messina, Italië. Gasten kunnen vanuit hier bezienswaardigheden op Sicilië bezoeken, zoals de Etna of de Piazza del Duomo. De derde biedt voor het eerst een terugkeer naar Dubrovnik in Kroatië, 'de Parel van de Adriatische Zee'.

Overige nieuwe cruisereizen

De nieuwe aanleghavens in Polen, Noorwegen, Engeland en België maken deel uit van de grootste tour door Europa van de Disney Magic. In de late zomer worden namelijk de Oostzee, Britse Eilanden en de Noorse fjorden bezocht tijdens een prachtige cruisereis. Ook nieuw is de vijf-nachten cruise: deze vertrekt vanaf Dover en doet Amsterdam, Brugge en Le Havre aan. Het is mogelijk om deze reis te combineren met een overnachting in Disneyland Parijs.