Effeweg.nl breidt aanbod wandelreizen in 2015 uit

Geschreven op 9 december 2014 door Anique

Wandelen in Zwitserland
Wandelen in Zwitserland
Effeweg.nl is in 2014 begonnen met het aanbieden van twee wandelreizen. Dit zijn de Marbella 4DaysWalking en de Alpen4daagse in Bad Kleinkirchheim. Vanaf 2015 worden er diverse wandelbestemmingen toegevoegd aan het aanbod.

Sallandse Wandelvierdaagse

Een van de nieuwe wandelreizen is de Sallandse Wandelvierdaagse. Tijdens deze reis, die wordt gehouden in de herfstvakantie, ga je wandelen door de prachtige landschappen van Salland. Door de mooie herfstkleuren is de wandeling extra bijzonder. In totaal doen er bijna 3.500 deelnemers mee aan de vierdaagse in Overijssel.

Wandelbestemmingen in Europa

Naast Nederland, kunnen klanten nu ook gaan wandelen in Kufstein, Hinterthiersee (Oostenrijk). Je wandelt over bospaden, komt langs prachtige meren en zal vele soorten dieren en planten zien. Ook is Zillertal een nieuwe bestemming, wat een perfecte plek is voor een wandelreis. De routes gaan langs diverse berghutten en over bergpaden, die langs de grazende koeien in de alpenweiden komen. Wandelaars genieten van de Oostenrijkse berglucht en de adembenemende vergezichten tijdens deze mooie wandelreis.

De wandelreis naar Zwitserland laat mensen kennismaken met het prachtige Zwitserse Alpenlandschap, gekenmerkt door prachtige natuur, vergezichten en bijzondere berglandschappen. Het Sloveense wijngebied Lendava is nu ook als wandelreis te bezoeken, net als dat Polen en Berlijn nieuwe wandelbestemmingen zijn. Tijdens deze reis worden er diverse wandeltochten georganiseerd door het natuurpark Schlaubetal, door pittoreske Poolse dorpjes en natuurlijk door de stad Berlijn.

Nieuws

Artikelen