Schrijf een ervaring over Efteling en maak kans op mooie prijzen!

Efteling attractie PandaDroom wordt Fabula

Geschreven op 16 mei 2019 door Demi

De Efteling
De Efteling
De Efteling heeft grote plannen voor haar attractie PandaDroom. Het 4D-theater dat al zeventien jaar bestaat krijgt eind 2019 een nieuwe film, een nieuwe naam en het restaurant wordt vernieuwd. De nieuwe naam van de PandaDroom wordt: Fabula. 

Fabula

Bij Fabula staat het thema natuur centraal. De studio Aardman produceert de nieuwe 3D-film. De Britse studio is bekend van onder andere Shaun het Schaap en Wallace & Gromit. Tijdens de film zullen de bestaande 4D-effecten ook gebruikt worden. Zo zullen water-, wind- en geureffecten onderdeel zijn van Fabula. Naast de nieuwe film worden ook de souvenirwinkel en het restaurant aangepast. Zo krijgt het restaurant meer zitplaatsen en een nieuwe menukaart met verantwoorde en verse vis,- vlees- en veganistische gerechten. 

De PandaDroom

In 2002 werd de PandaDroom geopend. De PandaDroom is een samenwerking tussen de Efteling en het Wereld Natuur Fonds. Door de nieuwe film Fabula eindigt de samenwerking tussen deze twee bedrijven eind 2019. De PandaDroom is voor het laatst te zien op donderdag 3 november 2019. Vanaf vrijdag 4 november is de attractie gesloten.