Eliza was here annuleert alle reizen t/m 15 april

Geschreven op 15 maart 2020 door Vanessa

Turkije blijft langer gesloten voor toerisme
Turkije blijft langer gesloten voor toerisme
Ook reisorganisatie Eliza was here heeft besloten om alle reizen te annuleren t/m 15 april 2020. Dit is een reactie op het snel verspreidende coronavirus en maatregelen die genomen worden op vakantiebestemmingen. Voor Turkije geldt dit zelfs t/m 17 april 2020. Voor alle vakanties met vertrek vanaf 16 april (en vanaf 18 april voor Turkije) blijft alles voorlopig ongewijzigd. Eliza was here zal uiteraard de ontwikkelingen en de adviezen van de autoriteiten opvolgen.

Heb jij een reis geboekt bij Eliza was here met vertrek t/m 15 april dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Alle betrokken klanten krijgen de exacte waarde als tegoed voor een volgende vakantie die kan worden opgenomen tussen 1 mei 2020 en 1 mei 2021 op een bestemming naar keuze.

Iedereen die nu op vakantie is, vliegt vooralsnog op hun reguliere terugvluchtdatum naar Nederland tenzij de bestemmingen hun grenzen gaan sluiten. In die gevallen wordt samen met de autoriteiten en airline-partners gekeken hoe je zo snel mogelijk terug naar Nederland kunt. 

Nieuws

Artikelen