De 5 vrijheden van Eurocamp

Geschreven op 15 oktober 2021 door Gina

Barbecue met gezin tijdens kampeervakantie
Barbecue met gezin tijdens kampeervakantie
Eurocamp biedt al ruim 40 jaar onvergetelijke campingvakanties aan waarbij alleen de best gewaardeerde campings in de mooiste streken van Europa in het aanbod voorkomen. Een belangrijke kernwaarde voor Eurocamp is vrijheid: alles kan en niets hoeft! Benieuwd naar de 5 vrijheden van Eurocamp?

1. Doen en laten wat je wilt

Vrijheid is een van de kernwaarden van Eurocamp. Daarom is er ontzettend veel om uit te kiezen en kan je zelf bepalen wat je tijdens de vakantie wilt doen. Van een eind fietsen of wandelen om de omgeving te ontdekken tot nieuwe mensen ontmoeten bij een barbecue op de camping of gewoon lekker met een goed boek op je eigen veranda. Ook voor de kinderen zijn er talloze faciliteiten.

2. Aankomen en vertrekken op de dag van jouw keuze

Bij Eurocamp kies je zelf jouw aankomst- en/of vertrekdag, zelfs in het hoogseizoen. En dat zonder meerprijs! Dus geen standaard in- en uitcheckdagen, maar zelf kiezen of je liever doordeweeks of in het weekend wegrijdt (of vliegt).

3. Kies de accommodatie die bij jou past: van standaard tot super de luxe

De opties voor accommodaties lopen uiteen van luxe stacaravans, mountain lodges en bungalowtenten tot avontuurlijke safaritenten en boomhutten. Bij Eurocamp vind je altijd wel een accommodatie die aansluit op jouw wensen. Kan je niet kiezen? Dan biedt Eurocamp ook nog de mogelijkheid om accommodaties te combineren.

4. Keuze om campings eenvoudig te combineren

Aankomen en vertrekken op de dag van jouw keuze heeft nóg een voordeel: je kan hierdoor gemakkelijk campings combineren waardoor je op meerdere bestemmingen kan verblijven. Waarom alleen Italië als je onderweg ook nog even heerlijk kan genieten op een camping aan de Franse kust?

5. Gratis Mooi Weer Garantie

Heb jij een camping geboekt maar wordt er slecht weer voorspeld? Dan staat de klantenservice van Eurocamp voor je klaar om de vakantie om te boeken naar een camping waar de zon wel schijnt. Een heerlijk zonnetje hoort er nou eenmaal bij, vinden ze bij Eurocamp. Vandaar de Gratis Mooi Weer Garantie.

Nieuws