Schrijf een ervaring over FlixBus en maak kans op mooie prijzen!

Uitbreiding FlixBus Nederland en Frankrijk

Geschreven op 4 juli 2018 door Roos

Elk uur een bus tussen Amsterdam en Parijs
Elk uur een bus tussen Amsterdam en Parijs
De goedkope busmaatschappij FlixBus gaat verbindingen tussen Nederland en Frankrijk flink uitbreiden. Zo komt er nieuw aanbod vanuit Nederland naar Frankrijk, waardoor er meer mogelijkheden zijn om je met een laag budget naar diverse plekken in dit land te laten vervoeren. Daarnaast wordt de dagelijkse frequentie tussen verschillende populaire steden flink verhoogd.

Nieuwe verbindingen

De nieuwe rechtstreekse verbindingen bij FlixBus zijn vanaf Amsterdam en Rotterdam naar de steden Beaune, Dijon, Lyon, Chalon-sur Saône, Lens en Langres. Daarnaast kan er vanaf Utrecht en Delft direct naar Lille gereden worden en vanuit diverse steden in Friesland en Noord-Holland op zowel Lille als Lens. Ten slotte zijn er nieuwe verbindingen naar de Franse steden Nancy, Mulhouse, Valenciennes, Strasbourg, Parijs en Colmar. 

Frequente verbindingen

Naast de nieuwe routes wordt de frequentie van de verbindingen tussen grote, populaire steden flink uitgebreid. Zo zal er 26 keer per dag tussen Brussel en Amsterdam worden gereden en wordt de frequentie van busritten tussen Parijs en Amsterdam verdubbeld, net als die tussen Parijs en Brussel. Hierdoor rijdt er elk uur een bus tussen Amsterdam en Parijs. Op deze manier wordt een stedentrip naar een mooie stad in de buurt toegankelijker en gemakkelijker. 

9,5
op basis van 39 reviews
Lees meer
9,4
op basis van 60 reviews
Lees meer
9,4
op basis van 12 reviews
Lees meer