FOX Reizen organiseert thuisbioscoop

Geschreven op 24 april 2020 door Gina

Deze week in de FOX-thuisbioscoop: Vietnam
Deze week in de FOX-thuisbioscoop: Vietnam
Normaal gesproken organiseert FOX Reizen diverse Reis- en Inspiratiedagen, maar door het coronavirus kunnen deze dit voorjaar helaas niet doorgaan. Daarom heeft de reisorganisatie besloten om in plaats van de Reis- en Inspiratiedagen, een thuisbioscoop te organiseren met elke week een reisfilm over een andere bestemming.

In de nieuwsbrieven en op de website van FOX Reizen is het al voorbij gekomen: de thuisbioscoop. Omdat de klanten van de reisorganisatie niet naar de Reis- en Inspiratiedagen kunnen gaan, brengt FOX Reizen de reisinspiratie bij hun thuis. Elke week zet FOX een nieuwe reisfilm online om lekker bij weg te dromen. Deze week in de thuisbioscoop een film over het mooie Vietnam. Heb jij plannen om naar Vietnam op vakantie te gaan? Of wil je gewoon even lekker wegdromen bij een film over deze geweldige bestemming? Kijk dan op de website van FOX Reizen voor de online film. Eerdere reisfilms die door de reisorganisatie online zijn gezet, zijn reisfilms over de bestemmingen Sri Lanka en Zuid-Afrika. Naar verwachting zullen er snel meer bestemmingen volgen.

Blijf jij graag op de hoogte van de reisfilms die worden uitgezonden in de thuisbioscoop van FOX Reizen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Via de website van de reisorganisatie is het ook mogelijk om de reisfilms te bekijken. Op de homepage staat een link naar de thuisbioscoop. Veel kijkplezier!

Nieuws

Artikelen