Schrijf een ervaring over Go4Camp en maak kans op mooie prijzen!

Vier nieuwe campings bij Go4Camp in 2014

Geschreven op 25 november 2013 door Anique

RAAMSDONKSVEER – Go4Camp breiden ook dit jaar het campingaanbod weer uit. Er worden maar liefst vier nieuwe campings toegevoegd aan het huidige campingaanbod. Drie campings zijn te vinden in Italië en één in Oostenrijk.

Camping Tiglio ligt aan het Gardameer en is nieuw bij Go4Camp in 2014. De camping ligt direct aan het Gardameer, tussen de dorpjes Sirmione en Peschiere del Garda. Aan het Lago Maggiore ligt Camping Village Lago Maggiore. Deze gezellige familiecamping ligt op 3 kilometer afstand van de stad Arona en ook direct aan het meer. In Toscane heeft Go4Camp dit jaar Camping Baia del Marinaio toegevoegd aan het aanbod, op slechts 300 meter van de prachtige stranden van Vada.

De enige camping die bij het aanbod is toegevoegd in Oostenrijk is Camping Belle Austria. De camping is geschikt voor de actieve kampeerders. Belle Austria ligt in het zuiden van Oostenrijk in Steiermark, waar de omgeving prachtig is.

Wil je op vakantie met Go4Camp? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,3
op basis van 151 reviews

1 consumenten award

BestCamp won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
8,2
op basis van 43 reviews

1 consumenten award

Gustocamp won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer