Schrijf een ervaring over Het Frankrijk Huis en maak kans op mooie prijzen!

In 2018 weer Kids Ski Week bij Het Frankrijk Huis

Geschreven op 30 augustus 2017 door Roos

Het Franse skigebied Tignes
Het Franse skigebied Tignes
Na het grote succes van vorig jaar organiseert Het Frankrijk Huis in 2018 weer een Kids Ski Week in Tignes. Het is een week vakantie waarbij de kinderen elke dag Nederlandstalige skiles krijgen en de ouders daardoor de hele dag volop zelfstandig kunnen skiën. De belangrijkste dingen zijn vooraf voor je geregeld. Je wordt een dagje meegenomen door het skigebied om de leukste pistes en de beste restaurants te ontdekken, maar verder niets. Het is dus geen groepsreis: je bent gezellig samen met je eigen familie.

Inclusief

De Kids Ski Week 2018 boek je inclusief accommodatie, skipas voor 6 dagen Tignes, Nederlandstalige skiles voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, gevulde boodschappentas bij aankomst in het appartement en een skitocht voor de volwassenen op zondagochtend. De tarieven hiervoor vind je op de website van Het Frankrijk Huis. Voor meer informatie kun je de reisorganisatie bellen of mailen.

Wil je op vakantie met Het Frankrijk Huis? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,6
op basis van 23 reviews
Lees meer
9,4
op basis van 27 reviews
Lees meer
9,2
op basis van 142 reviews
Lees meer