Schrijf een ervaring over KILROY en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen KILROY

Pagina 1 van 5 met 43 resultaten

op 26 december 2019 bestemming: , reisperiode: maart 2019

Vlucht zonder problemen, fijne organisatie !!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 september 2019 bestemming: Thailand / Umphang, reisperiode: augustus 2019

Ik zal Kilroy zeker niet aanraden. Wat ons beloofd werd en waarvoor we genoeg geld hebben betaald, hebben we niet gekregen. We keken enorm uit naar onze trektocht in Thailand. We wisten dat we in het regenseizoen gingen, maar dat we echt niets gingen doen zoals beschreven viel echt tegen. Deze trip was zijn geld niet waard en heeft bovendien onze reis een negatieve nasmaak gegeven. Wat natuurlijk zeer jammer is want je gaat niet elk jaar naar Thailand. Van de 10 dagen die we hier konden doorbrengen was dus bijna de helft verloren.

Als we dan contact opnemen met Kilroy krijgen we steeds eenzelfde boodschap: we kunnen het weer niet voorspellen. Oké hier hebben ze gelijk in, maar ze kunnen ons wel beter adviseren en betere alternatieven voorschotelen. Ze hebben ook vooraf nooit laten weten dat het weer onze tocht zou kunnen beïnvloeden. Dit vermelden ze ook nergens op de website en als onervaren trekker weet je dit dus niet.

Hieronder een opsomming van hetgeen dat niet was zoals beschreven:
·“spot gibbons, snakes and giant lizards along the way” > We hebben één grote hagedis gezien vanuit onze boot, verder geen dieren gespot.

· “trek through the dense jungle” > We wandelden ongeveer een kwartier in het bos, daarna gingen we verder over een aangelegde asfaltweg, dit was onze enige wandeling van de volledige ‘6-daagse’.

· “you will walk through bamboo forests” > Ook niet dus.

· “cross bridges” > Eén brug gezien, niet over gewandeld.

· “Swim in amazing Tee Lor Su Waterfall” > Zwemmen was absoluut niet mogelijk. Niet in de ‘hot pool’ onderweg met de boot en al zéker niet in de waterval.

· “raft down the Mae Klong River” > Raften kan je dit niet noemen, het is gewoon rustig in een bootje zitten

· “a beautiful 4-hour ride up the mountains with more than 1,000 turns in the road” > We hebben dit niet ervaren als een mooie rit. Opgepropt in de truck met de zeilen naar beneden konden we helemaal niets zien van het uitzicht. Als dat er al was, want er was heel veel boomgroei langs de kant van de weg, dus er waren weinig uitzichten. De rit duurde ook langer (ongeveer 5,5 uur).

· “Spend the night in the local Kho Ta village” > Onze route is zodanig hard aangepast dat we hier zelfs niet geweest zijn.

· “3 hours of trekking through the jungle and over a small hill to Palatha” > Deze dag hebben we niet gewandeld. Omdat onze route zo was aangepast zijn we op deze plaats niet geweest.

· “Tour ends in Bangkok at approx 06.00 hrs on the 6th day” > We waren hier enkele uren vroeger (midden in de nacht) waardoor we nog een hotel moesten bijboeken. ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 13 mei 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: mei 2019

Helaas vanwege de situatie in sri lanka hebben we onze vluchten geannuleerd bij kilroy. We zijn erg goed geholpen door kilroy en na alles te hebben geannuleerd, binnen een dag geld terug. Dit was de 3de keer dat we bij kilroy hebben geboekt. Ondanks dat we alles hebben moeten annuleren wel super goed geholpen! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 mei 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: april 2018

Na het breken van mijn schouder wilde ik graag mijn vlucht wijzigen om zo snel mogelijk naar huis te kunnen. Kilroy is niet bereikbaar, reageert niet op tijd en adequaat op e-mails. Ik ben inmiddels een week thuis. Als het aan Kilroy lag was ik er nu nog steeds, want er is nu na een week nog steeds geen reactie/oplossing via de e-mail. Erg ontevreden dus!

  • Algemeen 1
op 28 april 2019 bestemming: Indonesië / Jakarta, reisperiode: juni 2019

Precies geboekt wat er geboekt moest worden, goed meegehad,echt over de bestemming, soms wat onduidelijkheid over stoelen wete,

  • Algemeen 8
op 26 april 2019 bestemming: Australië, reisperiode: oktober 2018

Super organisatie! Vriendelijke agents en op maat gemaakte adviezen!

  • Algemeen 10
op 23 april 2019 bestemming: IJsland, reisperiode: april 2019

Dit is alweer de vierde reis die ik maak met hulp van Kilroy, en het is wederom fantastisch! Uitstekend geregeld, veel tips en ervaringen, uiterst professionele en evenzo vriendelijke communicatie. Kan het iedereen aanraden.
Dank je wel Lennert!

  • Algemeen 10
op 22 april 2019 bestemming: Australië, reisperiode: december 2018

Super rondreis gehad. Alles was goed geregeld door Kilroy en ze hebben ons goed geholpen de leukste plekjes uit te zoeken om langs te gaan. Al met al een fantastische ervaring gehad!

  • Algemeen 10
op 17 april 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2019

Killroy heeft me van te voren geholpen om mijn reis te plannen.
Ze waren super behulpzaam maar toen ik de recensies van iedereen las begon ik toch wel te twijfelen.
Ik heb besloten om toch bij hun te boeken en heb hier geen moment spijt van gehad.
Op reis liep ik tegen wat kleine dingen aan, ik mailde hun en ze hielpen me gelijk!
top organisatie die me super heeft geholpen!

  • Algemeen 10
op 10 april 2019 bestemming: Nederland / Den Bosch, reisperiode: september 2019

Leuke mail terug gehad met alle antwoorden op mijn vragen! Kan niet beter :)

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende