Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Informatiedagen en beurzen Koning Aap in 2015

Geschreven op 27 december 2014 door redactie

Colombia, een bestemming van Koning Aap
Colombia, een bestemming van Koning Aap
Reisorganisatie Koning Aap organiseert in 2015 zeven informatiedagen in zeven verschillende plaatsen in Nederland. Daarnaast is de reisorganisatie ook aanwezig op een aantal beurzen

Beurzen

Koning Aap is van 14 tot en met 18 januari aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht. Daarnaast zal Koning Aap ook aanwezig zijn op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam op 10 en 11 januari en in Maastricht op 24 en 25 januari.

Informatiedagen

De informatiedagen van Koning Aap worden in verschillende plaatsen door heel Nederland gehouden. Op de volgende data en plaatsen vinden de informatiedagen plaats: 8 februari in Rosmalen, 14 februari in Alkmaar, 7 maart in Amsterdam, 15 maart in Utrecht, 22 maart in Apeldoorn, 28 maart in Rotterdam en 12 april in Groningen.

Op alle informatiedagen worden er door de reisbegeleiders en kantoormedewerkers van Koning Aap sfeerimpressies gegeven van verschillende bestemmingen. De informatiedag in Utrecht is een Pioniersdag, de pioniersreizen worden dan uitgelicht. Dit zijn de reizen naar unieke gebieden die nog weinig bezocht worden. Alle informatie dagen beginnen om 10.00 uur of 11.00 uur en eindigen om 16.00 uur of 17.00 uur. Op de website van Koning Aap kun je je aanmelden voor een van de presentaties of kun je meer informatie vinden over de informatiedagen.

Nieuws

Artikelen