Individuele rondreizen toegevoegd aan aanbod Kras

Geschreven op 21 juni 2017 door Anique

Het landschap van Toscane
Het landschap van Toscane
Kras heeft ook dit zomer- en winterseizoen weer nieuwe reizen toegevoegd aan het aanbod. Diverse rondreizen zijn nieuw, waaronder een groot aantal individuele rondreizen. Zie je graag veel van een land maar reis je liever niet met een hele groep? Dan zijn deze reizen met een huurauto een goede keuze. Sommige reizen hebben zelfs de mogelijk tot privé-chauffeur.

Buiten Europa

Een nieuwe individuele rondreis is de reis Sri Lanka & Malediven. Je maakt een 17-daagse rondreis met privé-chauffeur, waarbij je tempels bezoekt, de Leeuwenrots en olifanten spot. ALs afsluiting verblijf je op de paradijselijke Malediven. Een andere rondreis is de Fly-Drive Namibië Highlights. Je gaat op avontuur per 4x4 en bezoekt onder andere Namib Desert en het Etosha Park. Op je eigen tempo het veelzijdige en kleurrijke Colombia ontdekken? Ook dat is mogelijk tijdens de nieuwe rondreis Highlights van Colombia. Reis langs de koffieplantages, de koloniale steden en witte stranden in 16 dagen met vervoer per lijnbus, shuttleservice en privétransfers.

Europa

Een reis wat dichter bij is de rondreis Toscane Totaal. Deze Fly-Drive brengt je in 12 dagen langs het goede leven van Toscane, zoals oude landhuizen en wijngaarden. Een andere mooie reis in Europa is de Fly-Drive Hoogtepunten van Montenegro. Met een huurauto reis je langs kustplaatsen, de natuur, Dubrovnik in Kroatië en kom je meer over de cultuur van Montenegro te weten.

Kijk voor alle nieuwe individuele reizen op de website van Kras.

Nieuws