Schrijf een ervaring over Maris Life en maak kans op mooie prijzen!

Maris Life

Url: http://www.marislife.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Maris Life
Maris Life won in 2017 de Reisgraag award

Maris Life is gespecialiseerd in het aanbieden van eenoudervakanties. Deze zijn speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen tussen de 0 en 18 jaar die er met het gezin even lekker tussenuit willen. De vakanties van Maris Life zijn compleet verzorgd, zodat je je tijdens de vakantie nergens meer zorgen om hoeft te maken. Alle bestemmingen uit het aanbod van de reisorganisatie zijn zorgvuldig geselecteerd op kindvriendelijkheid en scherpe prijzen.

Mogelijke bestemmingen bij Maris Life zijn Portugal, Griekenland, Italië en Spanje. Je kunt in deze landen verblijven op een camping, in een gezellig appartement of ultiem ontspannen in een all-inclusive accommodatie. Voor de kinderen zijn er veel voorzieningen, zodat ze zich niet vervelen tijdens de vakantie. Zo is er een kidsclub en worden er veel activiteiten georganiseerd door Maris Life. Bovendien is er altijd al een leuke excursie inbegrepen bij de vakanties, dus je kunt er ook nog een keer lekker op uit. Mocht er toch iets aan de hand zijn staat de reisleiding van Maris Life dag en nacht voor je klaar om je te helpen.

Maris Life maakt deel uit van Corendon B.V., een van de grootste reisorganisaties van Nederland. Reisorganisatie Maris Life is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds.

op 19 februari 2018 bestemming: Spanje / Fuertaventura, reisperiode: februari 2018

Het mooie lenteweer (7), het mooie appartement (wel ver van alles vandaan, daarom 6) maar vooral de top reisgenoten die deze vakantie hebben gemaakt! (10) Alleenstaande ouder reis via Maris Life! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 5 november 2017 bestemming: Nederland / Voorthuizen, reisperiode: augustus 2017

De camping was top, maar de organisatie minimaal. Vooraf een leuk programma op de mail (nodige fouten daar ook in), maar dit programma was hetgeen de camping aanbood.

Vanaf aankomst was het: veel plezier en red je er mee. Gelukkig hadden we een super leuke groep en hebben we het samen echt top gehad. We organiseerden zelf leuke activiteiten en hielpen elkaar. De reisleiding was niet van de organisatie, maar iemand van de camping. Leuk, maar zo was het niet vooraf gezegd. De reisleiding leek er niet veel zin in te hebben ook.

Bijzonder dat je de camping per persoon betaalt ipv per staplek. Maar goed, daar kon ik nog mee leven.

Opvallend ook dat er door de organisatie geen enkele aandacht voor de kampeerders was (social media).

Ze hebben ons alleenstaande ouders flink in de kou laten staan. Jammer.

Een 5 geef ik voor de camping en de groep. Leuke mensen! ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 28 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: oktober 2017

“Een 10 plus!”, riep mijn zoon, toen ik hem vroeg hoe hij onze vakantieweek heeft ervaren. Een fijne gastvrije sfeer, lekkere zwembaden, veel te doen, fijne kamers met heerlijke bedden, gezellig publiek en op loopafstand van heerlijke strandjes! Ook het buffet is prima verzorgd. Jammer dat we geen 2 weken konden blijven! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws