Schrijf een ervaring over Maris Life en maak kans op mooie prijzen!

Maris Life

Url: http://www.marislife.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Maris Life
Maris Life won in 2017 de Reisgraag award

Maris Life is gespecialiseerd in het aanbieden van eenoudervakanties. Deze zijn speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen tussen de 0 en 18 jaar die er met het gezin even lekker tussenuit willen. De vakanties van Maris Life zijn compleet verzorgd, zodat je je tijdens de vakantie nergens meer zorgen om hoeft te maken. Alle bestemmingen uit het aanbod van de reisorganisatie zijn zorgvuldig geselecteerd op kindvriendelijkheid en scherpe prijzen.

Mogelijke bestemmingen bij Maris Life zijn Portugal, Curaçao, Griekenland, Italië, Zweden en Spanje. Je kunt in deze landen verblijven op een camping, in een gezellig appartement of ultiem ontspannen in een all-inclusive accommodatie. Voor de kinderen zijn er veel voorzieningen, zodat ze zich niet vervelen tijdens de vakantie. Zo is er een kidsclub en worden er veel activiteiten georganiseerd door Maris Life. Bovendien is er altijd al een leuke excursie inbegrepen bij de vakanties, dus je kunt er ook nog een keer lekker op uit. Mocht er toch iets aan de hand zijn staat de reisleiding van Maris Life dag en nacht voor je klaar om je te helpen.

Maris Life maakt deel uit van Corendon B.V., een van de grootste reisorganisaties van Nederland. Reisorganisatie Maris Life is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds.

Wil je op vakantie met Maris Life? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,6
op basis van 365 reviews

4 consumenten awards

Crusj won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 5 november 2017 bestemming: Nederland / Voorthuizen, reisperiode: augustus 2017

De camping was top, maar de organisatie minimaal. Vooraf een leuk programma op de mail (nodige fouten daar ook in), maar dit programma was hetgeen de camping aanbood.

Vanaf aankomst was het: veel plezier en red je er mee. Gelukkig hadden we een super leuke groep en hebben we het samen echt top gehad. We organiseerden zelf leuke activiteiten en hielpen elkaar. De reisleiding was niet van de organisatie, maar iemand van de camping. Leuk, maar zo was het niet vooraf gezegd. De reisleiding leek er niet veel zin in te hebben ook.

Bijzonder dat je de camping per persoon betaalt ipv per staplek. Maar goed, daar kon ik nog mee leven.

Opvallend ook dat er door de organisatie geen enkele aandacht voor de kampeerders was (social media).

Ze hebben ons alleenstaande ouders flink in de kou laten staan. Jammer.

Een 5 geef ik voor de camping en de groep. Leuke mensen!

  • Algemeen 5
op 28 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: oktober 2017

“Een 10 plus!”, riep mijn zoon, toen ik hem vroeg hoe hij onze vakantieweek heeft ervaren. Een fijne gastvrije sfeer, lekkere zwembaden, veel te doen, fijne kamers met heerlijke bedden, gezellig publiek en op loopafstand van heerlijke strandjes! Ook het buffet is prima verzorgd. Jammer dat we geen 2 weken konden blijven!

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2017 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: oktober 2017

Mijn zoon en ik hebben super genoten. Leuke kleine groep, goed en ruim opgezet accommodatie. En de reisleidster was super behulpzaam en betrokken. Leuke gevarieerde uitjes. Zeer raadzaam voor ieder eenouder gezin.

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws