Sunprime hotels van Neckermann

Zwembad Sunprime hotel Numa Beach
Zwembad Sunprime hotel Numa Beach
Ben je op zoek naar een vakantie die in het teken staat van rust en ontspanning? Dan ben bij de Sunprime hotels van reisorganisatie Neckermann aan het juiste adres. Deze hotels zijn speciaal voor volwassenen en staan geheel in het teken van rust en comfort. Hier kun je heerlijk genieten van een ontspannen vakantie met je partner of met vrienden. In dit artikel lees je meer over de Sunprime hotels van Neckermann.
Sunprime hotel Kamala Beach
Sunprime hotel Kamala Beach

De voordelen

In de Sunprime hotels geniet je van totale rust. De hotels hebben enkele kenmerken waardoor jouw vakantie zo rustig en comfortabel mogelijk wordt gemaakt. Zo heb je tijdens een verblijf in een van deze hotels de kans om weer even op te laden en nieuwe energie op te doen. Hieronder lichten wij enkele van deze kenmerken voor je uit. 

Relaxen zonder kinderen
De minimale leeftijd voor de gasten van het hotel is 16 jaar. Op deze manier ben je verzekerd van een rustig verblijf, zonder de drukte van spelende en schreeuwende kinderen om je heen. Bovendien is dit het moment om te genieten van een vakantie samen met je partner, zonder rekening hoeven te houden met anderen. Ook met vrienden geniet je van een ontspannen verblijf in de Sunprime hotels. 

Gratis wifi 
In het hele hotel kun je gebruik maken van gratis wifi. Hiermee kun je het thuisfront op de hoogte houden en af en toe een jaloersmakende foto delen op social media om jouw vrienden thuis jaloers te maken.

Comfortabel en modern design
Naast de faciliteiten en services van een hotel speelt natuurlijk ook het design een grote rol. De Sunprime hotels zijn voorzien van een moderne en comfortabele uitstraling. Daarnaast hangt er een ontspannen en ongedwongen sfeer, waardoor je geheel tot rust kunt komen in de omgeving van het hotel. 

Wellness en sportfaciliteiten
Wat is nu een betere manier om te ontspannen dan een bezoekje aan de wellness of even lekker sporten om alles om je heen te vergeten? De hotels van Sunprime beschikken allemaal over een wellness, waar je je heerlijk in de watten kunt laten leggen door de professionele medewerkers. Bovendien worden er ook verschillende groepslessen, zoals yoga en powerstep aangeboden. Ga je liever zelf sporten? Dan kun je gebruik maken van de fitnessruimte. 

  

Groepsles Sunprime hotel C-lounge
Groepsles Sunprime hotel C-lounge


Het zwembad
Een dagje aan het zwembad was nog nooit zo fijn als bij de hotels van Sunprime. Even geen kinderen om je heen zorgt ervoor dat je werkelijk kunt genieten van de zon op je ligbedje en een rustige duik kunt nemen in het water zonder het gespetter en geplons van kinderen om je heen. 
Het zwembad van Sunprime hotel Monsuau
Het zwembad van Sunprime hotel Monsuau

De accommodaties

Sunprime hotels bieden een luxe 4-sterrenservice en de kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van elk modern comfort. Zo kun je ook in de hotelkamer heerlijk tot rust komen en genieten van het comfort van een heerlijk bed. 

Slaapkamer Sunprime hotel Mosuau
Slaapkamer Sunprime hotel Mosuau

De bestemmingen

Bij Neckermann heb je de keuze uit totaal 8 verschillende Sunprime hotels. Deze zijn gelegen in de landen Spanje, Turkije en Thailand. In Spanje zijn er maar liefst 4 verschillende hotels te vinden op de bestemmingen Gran Canaria, Mallorca en twee hotels op Tenerife. In Turkije heb je de keuze uit twee verschillende steden, namelijk in Marmaris of Alanya. In Alanya vind je twee Sunprime hotels.

Nieuws

Artikelen