Schrijf een ervaring over Seabourn en maak kans op mooie prijzen!

Nieuw bij Seabourn: 'Enjoy Your Catch'

Geschreven op 25 juni 2019 door Femke

Alaska
Alaska
Seabourn is een cruisemaatschappij die vaart naar bekende bezienswaardigheden, maar ook naar afgelegen gebieden waar de grotere cruiseschepen niet kunnen komen. Je kunt bij deze maatschappij excursies boeken voor op het land en er zijn ook altijd leuke activiteiten te doen aan boord. Zo kun je veel van de wereld zien en ontdekken. Een nieuwe ervaring is 'Enjoy your Catch' tijdens de 'Ultimate Alaska' cruise aan boord van de Seabourn Sojourn. 

Enjoy your Catch

Dit is een exclusieve culinaire ervaring waarbij je vis gaat vangen en deze ook gaat proeven. De chefs bereiden de lekkerste visgerechten met de vangst van de dag. Dit kan geproefd worden aan boord tijdens het diner in The Restaurant of The Collonade. Enjoy you Catch is een unieke ervaring, zo vertelt Geard Mosslinger, Vice President Hotel Operations bij Seabourn: “Met bevoegde gidsen die de weg weten naar de beste wateren, vissen voor vissers van alle niveaus en bereiding in de avond door Seabourn’s culinaire talent is ‘Enjoy Your Catch’ een ervaring waar iedere gast deel uit van wil maken.”

Bestemmingen Enjoy your Catch

Op verschillende plaatsen in Alaska en British Columbia kan deze excursie toegevoegd worden aan het programma. Icy Strait Point is een van de populairste visplekken die alleen de lokale bevolking kent. Hier kun je aan boord van een moderne motorjacht stappen om heilbot te vangen. Wie dol is op zalm, kan bij Ketchikan en Sitka op deze vissoort vissen. Ook leuk: vissen bij de Wrangell Inside Passage is een echt avontuur. De kapitein zoekt de beste visplek afhankelijk van het seizoen.