Schrijf een ervaring over Seabourn en maak kans op mooie prijzen!

Seabourn komt met nieuw concept: dineren in de openlucht

Geschreven op 11 april 2018 door Gina

Het nieuwste schip 'Seabourn Ovation'
Het nieuwste schip 'Seabourn Ovation'
's Werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, Seabourn, introduceert een nieuw à la carte dinerconcept om haar gasten eens flink te kunnen verwennen: 'Earth & Ocean at The Patio'. Het gaat hierbij om een diner met kaarslicht en een verfijnd menu in de openlucht. Volgens Richard Meadows, President van Seabourn, is het nieuwe concept een nieuwe stap in de ontwikkeling van het culinaire aanbod op de Seabourn-schepen. Het doel is om uiteindelijk op de gehele vloot de gasten te voorzien van een culinaire reis naar verre bestemmingen in een gastvrije en ontspannen omgeving.

'Earth & Ocean at The Patio' gaat in mei 2018 van start, tegelijkertijd met de lancering van 'Seabourn Ovation', het nieuwste schip van de cruisemaatschappij. De culinaire optie om in de openlucht te dineren zal dan ook het hoogtepunt zijn op dit schip. De planning is om in de lente van 2019 het concept op de gehele vloot rond te hebben. Richard Meadows spreekt over een unieke dinerervaring aan boord, waarbij je vers bereide, creatieve gerechten van over de hele wereld voorgeschoteld krijgt. De streekgerechten zijn stuk voor stuk verfijnd en authentiek. Wij worden al erg blij van een heerlijk diner, maar een heerlijk diner met een prachtig uitzicht klinkt ons toch echt als muziek in de oren. Met de beste gerechten voor je neus genieten van de sterrenhemel, zonsondergang of het eerste zachte maanlicht. En dat is nog niet alles, de gerechten worden op een speciale manier geserveerd. Ook over de tafelinrichting is nagedacht, deze is speciaal ontworpen door keramiekkunstenaar Wynne Noble van Noble Plateware in New York en versierd in zachte aarde- en oceaankleuren.