SNP Natuurreizen ontvangt wederom duurzaamheidscertificaat

Geschreven op 12 januari 2015 door Anique

De website van SNP Reizen
De website van SNP Reizen
SNP Natuurreizen heeft wederom het duurzaamheidscertificaat ontvangen in 2015, nadat zij in 2013 als een van de eerste touroperators in de wereld het Travelife certificaat ontvingen. Het certificaat wordt verstrekt aan reisorganisaties die goed scoren op het internationaal duurzaamheidsbeleid en verantwoord ondernemen.

De reisorganisatie voldoet aan de ruim 200 punten die nodig zijn om het certificaat te kunnen krijgen. De komende twee jaar mag SNP Natuurreizen zich daarom weer 'Travelife certified' noemen. Dit is het hoogste niveau van duurzaamheid voor touroperators, door het erkende Global Sustainable Tourism Council.

Directeur Gert Nieuwsboer is blij met het certificaat en ziet het als een beloning voor de jarenlange inspanning. Hij laat dan ook weten deze positie in de toekomst vast te willen blijven houden. Op het moment zijn ze een van de duurzaamste touroperators van Nederland. Dankzij een speciaal duurzaamheidsteam kon de organisatie aan de strenge eisen van het certificaat voldoen.

Nieuws