Schrijf een ervaring over Soladore en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Soladore

Pagina 1 van 8 met 71 resultaten

op 14 juli 2017 bestemming: Spanje / Torremolinos, reisperiode: juni 2017

Soladore heeft ons voor de 3e keer heel goed geholpen met de keuze van het hotel. Ik geef aan waar ik ongeveer naartoe wil, dit is afhankelijk van het vliegveld waar we landen en soladore zoekt dan een leuk hotel uit met goede prijs kwaliteit verhouding en onze wensen.
Ik heb tot nu toe top adviezen gekregen!!! Ze houden heel goed rekening met onze wensen. Ik kan dit reisbureau aanraden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 oktober 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2016

Eten was verbeterd personeel vriendelijk. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 15 oktober 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: augustus 2016

Eigenlijk wil ik een 10 geven en wellicht is het mijn eigen schuld dat ik jullie boekte met het idee dat de vlucht erbij inbegrepen zat. Het was een teleurstelling dat de vlucht apart was. We waren al vele jaren niet meer weg geweest. Ik voelde me zwaar genaaid (sorry) dat of de reis niet door kon gaan , of er heel veel geld bij kwam.
Verder was alles perfect. De reis, de accommodatie, de plek was briljant. We waren erg tevreden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2016 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: april 2016

Danielle heeft precies begrepen wat we bedoelden toen we onze wensen kenbaar maakten.
Ze heeft voor een familie van 8 personen van 3 generaties een plaats en hotel gevonden waar ieder zijn plezier beleefde. Zowel jong als oud. Hotel, ligging, comfort en eten waren uitstekend. Iedereen tevreden. En dat voor een bijzonder prettige prijs. We kijken met genoegen op dit familiefeest terug.
De volgende reis is alweer geboekt bij Soladore. Ook door de andere familieleden.

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2016 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: augustus 2016

Goede eenvoudige, maar duidelijke website. Uitstekende chat-ondersteuning bij vragen omtrent accommodatie of boeking. Online vakantie boeken op een eenvoudige manier met goede service en aftersales.

  • Algemeen 9
op 14 oktober 2016 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: mei 2016

Reis was goed. goede ervaring met soladore, zeker aan te bevelen.

  • Algemeen 8
op 14 oktober 2016 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2016

Goed en deskundig geholpen door Danielle van Soladore. Ze heeft verstand van reizen boeken en weet veel van de betr. hotels. Super goede voorwaarden wat annuleringsvoorwaarden betreft.

  • Algemeen 9
op 14 oktober 2016 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: augustus 2016

De vakantie was zoals ik gehoopt had dat ie zou zijn, zwembad was in het echt iets kleiner dan verwacht, en de hotelkamerdeuren vallen heel hard dicht waardoor ik 's nachts regelmatig wakker schrok

  • Algemeen 8
op 14 oktober 2016 bestemming: Spanje, reisperiode: september 2016

Het was een heel mooi verzorgd hotel! Het was op dat moment perfect wat we nodig hadden in een rustige omgeving! We zijn via Soladore enorm vriendelijk verder geholpen en altijd de dag zelf als er vragen waren!

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2016 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: augustus 2016

Omdat Soladore ons wederom fantastisch heeft geadviseerd

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende