Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Solmar Tours

Pagina 1 van 50 met 493 resultaten

op 13 mei 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2019

3 mei 2019 bus 24 weinig pauzes/lange blokken. Gemiddeld 5 uur per blok gereden. Pauze avondeten om 15.15 uur. Niet vloeiend gereden. Weinig geanticipeerd. Terugreis bus 17 regelmatig pauzes en vloeiend gereden.

  • Algemeen 6
op 2 mei 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: april 2019

Het reisburohad verzuimd ons in te lichten omtrent het ontzettende lawaai buiten het hotel.Verschrikkelijk om aan te horen.Het pleintje voor hotel Madeira Centro en de straten erom heen waren ze open aan het breken
drilboren gemonteerd op bulldozers en met de hand.Je kon niet op het balkon zitten.Kortom het was een waardeloze vakantie dankzij Solmar Tours.Dus Solmar Tours heeft geen prijs verdiend.

  • Algemeen 5
op 1 mei 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: april 2019

Waren van 22 april tot 1 mei in port Benidorm. Prachtig hotel vriendelijk personeel en goede verzorging

  • Algemeen 9
op 30 april 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: april 2019

Als je op de terugweg te maken krijg met een buschauffeur die er iets langer over doet in Spanje dan normaal . En wij reizigers daar voor moeten boeten. Door ons van 12 uur snachts tot de volgende morgen 10 uur te laten zitten. Vind ik hoogs schandalig. En daar kom bij dat we een kwartier de tijd hadden om wat te eten . Dit was de eerste keer en de laatste

  • Algemeen 4




op 10 januari 2019 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: september 2018

Omdat solmar de beste touroperator is gaat al jaren twee keer per jaar mee altijd super hotels naar Spanje en KroatiŽ nog nooit een klacht gehad over solmar

  • Algemeen 10
op 4 december 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2018

Prima hotel Presidente in Benidorm.Echt 4 sterren.Met alle problemen onderweg (Stakingen aan de grens Spanje op de heen en Lyon terugreis )Door gele hesjes Door chauffeurs Richard en Patrick en Flado prima op gelost .En niet te vergeten host Arjan.Top mannen .

  • Algemeen 9
op 25 november 2018 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: september 2018

Ik vond het de slechtste vakantie die ik heb mee gemaakt. De eerste keer met solmar. Had een klacht ingevuld kreeg geen antwoord. Toen ik weer een klacht stuurde zeiden ze wij hebben de hoofdboekster al een mail gestuurd. Dus ik zei heb geen kontakt meer. En ik tel dus niet meer mee. Vind het echt een schande. Voor mij nooit maar dan ook nooit meer met solmar. Ga altijd met boosten daar nemen ze je wel serieus.

  • Algemeen 2
op 16 oktober 2018 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: september 2018

Prima reis met top team, Ingrid, Dennis als chauffeurs en Pascal als host.
Dan ontvangen worden door de onvermoeibare Evert dan heb je het neusje van de zalm. Bedankt allemaal en wij komen terug.

  • Algemeen 9
op 14 oktober 2018 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: oktober 2018

Super vakantie gehad in hotel Florida Park!! Heerlijk eten, schoon, vriendelijk, fijne Spa (aanrader premium kamer te nemen alles ineen: Spa, fijne zonnebaden, mogelijkheid buiten eten, WiFi, koelkast, kluisje, korting drankjes enz).. bus 3 hebben ze opgelost dat er nog stoelen over waren midden in de bus heen-en terugreis (officieel moesten we bovenin achterin bus zitten maar we werden steeds misselijker, hoofdpijn ed dit hoorden ook van andere mensen) we zijn speciaal naar solmar kantoor geweest en zouden ze hun best doen en anders waren we met vliegtuig zelf terug gegaan.. zeer jammer dat ze ons niet van re voren hebben bericht hierover!! Complimenten aan de buschauffeurs en hostess die zelf voor ons hebben gezorgd voor andere plaatsen in de bus

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2018 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2018

Ik geef dit cijfer omdat ik al 25 jaar met Solmar reis en er heel tevreden over ben

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende