Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Solmar Tours

Pagina 1 van 52 met 512 resultaten

op 17 juli 2019 bestemming: Spanje / Pineda de Mar, reisperiode: juli 2019

Helemaal top! Wij waren in golden taurus hotel. Alle verwachting te boven! Solmar organisatie en ook zeker onze chauffeurs van bus 25 Jan ,Anita en Roy en ook de hostels in de bus, bedankt voor een mooie en.leuke vakantie en reis!! Tot volgend jaar!!! Grtz uit mestreech

  • Algemeen 10
op 16 juli 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juli 2019

Eerst hadden we geboekt via mail,alles was goed,de dag erna ,bellen ze ons op voor te zeggen dat de prijs mis was die er bij stond, als de prijs er zo bijstond moesten ze het dan ook gegeven hebben ,maar nee,we moesten meer betalen!
Sollar vind ik veel duurder geworden,dan de andere jaren.
De bus , vinden wij niet proper,niet gekuist, 2 ambetante chauffeurs,onozele grappen ,opdringend voor ontbijt te kopen,of drank , en de hostess Elk half uur komen vragen of je iets wilde drinken,vind ik heel ambetante,en veel te veel,als je iets wil zal je het zelf vragen!
De bus veel te weinig gestopt 2 x 15 minuten,en een keer 20 minuten, nooit kunnen eten,je heeft geen tijd voor naar het toilet te gaan. Ze kijken ook niet of iedereen terug is op de bus,want wij hebben moeten roepen want de deuren waren al dicht en ging vertrekken zonder ons!
Waren zeker op tijd terug.
We kwamen om 6 u 30 al aan in Salou ,maar ik vind dat veel te vroeg, meer stoppen vind ik veel beter,je kan niet meer lopen van veel te lang op de bus te zitten.,en veel rugpijn.
De terug keer andere chauffeurs veel betere,die stopten veel meer en je kon wat eten,kreeg meer tijd ook.
Ons hotel was super goed Villa Romana mooi zwembad ,vriendelijke mensen ,, zeker voor annulatie voor de kids,proper,eten goed,ik vond het super!!! Enkel de heenreis was super slecht.

  • Algemeen 5




op 10 juli 2019 bestemming: KroatiŽ / lovran, reisperiode: juni 2019

Wij hebben al geboekt in februari en kregen een plaats op de achterste bank boven in de bus
de airoco stond veel te koud met als gevolg een longontsteking in onze vakantie
de chauffeur wist schijnbaar de weg niet en reed een heel stuk verkeerd
op de terug reis wederom op de achterbank bovenin waar de rugleuning niet helemaal plat kan en mijn plaats erg klein was (zat tussen 2 mensen in)
wel voor comfortclass betaald
de toillet was vol en bleef vol dus kon niet meer gebruikt worden
wij zijn jaren met solmar op reis geweest maar dit was de slechtste ervaring ooit!!!! en tevens de laatste keer met solmar

  • Algemeen 3
op 5 juli 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2019

Chauffeurs heenweg goed maar de terugweg zeer slecht chauffeur plaste 2x naast de bus in de struiken (de oudere chauffeur)en had ruzie in de bus over de airco ,we hadden het zeer koud denk dat de airco niet goed was deze man had domme opmerkingen tijdens rit en had interesse in het kopen van sigaretten in luxemburg hij maakte met medepassagiers ruzie over de airco het was een verschrikkelijke man wij vonden hem asocaal hij gaf ook te kennen dat hij solmar zou bellen dat ze een andere chauffeur moesten sturen een walgelijke man en dat plassen naast de bus dat vonden wij asociaal dit is geen aanbeveling voor andere mensen. vr.gr. w. van laar

  • Algemeen 5
op 2 juli 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Beste Solmar
op de terug reis van Benidorm naar Nederland hebben de Chauffeurs in de bus zitten roken wat ik niet van Solmar had verwacht Het was bus 17 de datem was 29/30 -06 2019 dat is goed voor de naam van Solmar want we reizen meer dan 20 x naar Spanje doe er je voordeel mee. wij hebben een prettige vakantie gehad

  • Algemeen 8
op 1 juli 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2017

Ik ga al jaren met solmar en nog nooit geen klachten gehad dus ik vind het een 10 waard

  • Algemeen 10
op 25 juni 2019 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: juni 2019

De heenreis busnr. 44. Fijne chauffeurs an hostess. alles prima. De terugreis zou de zelfde opstapplaats hebben als de heenreis.
Opstaptijd was 18.30 uur. Wij stoden om 18.10 op de plaats tot er uiteindelijk iemand aan kwam van busnr. 4 die onze naam riep en vertelde dat we al een half uur te laat waren en we op de verkeerde plek stonden. We waren al omgeroepen in het hotel en hebben minstens een half uur nog in de aankomst hal gezeten waar heel veel jongere waren dus erg roermoerig. De terugreis kon beginnen en bij iedere verdere stop bleek ook dat de mensen verkeerd stonden. Het was geen goed begin.
De chaffeur sprak zo onduidelijk dat bijna niemand iets kon verstaan.
Geen fatsoenlijk welkomswoord.
In het begin geen muziek en later hele rare muziek.
Geen film het was een saaie en vervelende terug reis. Van 23.30 to ruim 7 uur geen enkele stop.
De catering had heel veel niet aan boord.
Op de heenreis werden we erg vroeg al gedumpt omdat de chaffeurs anders niet aan hun rusttijd kwamen dus maar snel door.
Zo fijn als het andere jaren was zo vervelend was het nu.
Ik hoop dat solmar tours hier in verandering gaat brengen anders gaan we toch uitkijken naar een andere organisatie.

  • Algemeen 6
op 24 juni 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: oktober 2018

Leuke/goede chauffeurs
Fijne accommodatie
Goed eten!
Hotel/Appartement
California.

  • Algemeen 8
op 21 juni 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Zowel de aankomst als het vertrek was uitstekend geregeld door Solmar

  • Algemeen 9
op 21 juni 2019 bestemming: Spanje / playa d,aro, reisperiode: juni 2019

Omdat we op heen en terugreis op allerslechtste plaats in de bus zaten.
Een plaats aan raamkant en een plaats met losse voetsteun(waardeloos!!!!)
Dus op achterbank gehangen.....
We hebben wel netjes betaald voor first class ,maar is die benaming absoluut niet waard!!!!!!!!!
In toekomst nog met Solmar.......dacht het niet

  • Algemeen 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende