Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Solmar Tours

Pagina 1 van 49 met 489 resultaten

op 10 januari 2019 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: september 2018

Omdat solmar de beste touroperator is gaat al jaren twee keer per jaar mee altijd super hotels naar Spanje en KroatiŽ nog nooit een klacht gehad over solmar

  • Algemeen 10
op 4 december 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2018

Prima hotel Presidente in Benidorm.Echt 4 sterren.Met alle problemen onderweg (Stakingen aan de grens Spanje op de heen en Lyon terugreis )Door gele hesjes Door chauffeurs Richard en Patrick en Flado prima op gelost .En niet te vergeten host Arjan.Top mannen .

  • Algemeen 9
op 25 november 2018 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: september 2018

Ik vond het de slechtste vakantie die ik heb mee gemaakt. De eerste keer met solmar. Had een klacht ingevuld kreeg geen antwoord. Toen ik weer een klacht stuurde zeiden ze wij hebben de hoofdboekster al een mail gestuurd. Dus ik zei heb geen kontakt meer. En ik tel dus niet meer mee. Vind het echt een schande. Voor mij nooit maar dan ook nooit meer met solmar. Ga altijd met boosten daar nemen ze je wel serieus.

  • Algemeen 2
op 16 oktober 2018 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: september 2018

Prima reis met top team, Ingrid, Dennis als chauffeurs en Pascal als host.
Dan ontvangen worden door de onvermoeibare Evert dan heb je het neusje van de zalm. Bedankt allemaal en wij komen terug.

  • Algemeen 9




op 14 oktober 2018 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: oktober 2018

Super vakantie gehad in hotel Florida Park!! Heerlijk eten, schoon, vriendelijk, fijne Spa (aanrader premium kamer te nemen alles ineen: Spa, fijne zonnebaden, mogelijkheid buiten eten, WiFi, koelkast, kluisje, korting drankjes enz).. bus 3 hebben ze opgelost dat er nog stoelen over waren midden in de bus heen-en terugreis (officieel moesten we bovenin achterin bus zitten maar we werden steeds misselijker, hoofdpijn ed dit hoorden ook van andere mensen) we zijn speciaal naar solmar kantoor geweest en zouden ze hun best doen en anders waren we met vliegtuig zelf terug gegaan.. zeer jammer dat ze ons niet van re voren hebben bericht hierover!! Complimenten aan de buschauffeurs en hostess die zelf voor ons hebben gezorgd voor andere plaatsen in de bus

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2018 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2018

Ik geef dit cijfer omdat ik al 25 jaar met Solmar reis en er heel tevreden over ben

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2018

Niet voor Solmar maar voor de hostes Juul en de Turkse en Marokkaanse Hans en Frans. Zoals hun de reis voor ons maakte was perfect, ook het handelen toen een wat oudere dame uit de bus onwel werd en even onaanspreekbaar was.
Geweldig als je goed handelende chauffeurs hebt en niet te vergeten Juul.
Jammer van al het oponthoud voor een kinderwagen de weg af naar Salou en dan nog lang wachten op bus 1. Zoveel tijdverlies om het regelen voor de chauffeurs zodat wij pas om 15.30 uur in Benidorm aankwamen.

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2018

Solmar ik en mijn zoon hebben niks anders als lof over jullie onderneming.wij zijn zo goed geholpen door jullie ,wij hadden een vliegreis geboekt maar we hadden geen vertrouwen meer in ryan air dat wij besloten om niet meer terug tevliegen net deze k..maatschappij.ik gebeld met jullie en binnen 5minuten was alles geregeld,zodat wij op dinsdag 2okt terug naar nederland konden met de bus.ookal hebben we vertraging gehad bij het vertrek en onderweg gewoon super opgevangen hieraan konden jullie immers niks aandoen.bus 25 chauffers Jaap ,Raymond en hosstes Sava en ook de Hostess in Spanje waarvan ik de naam vergeten ben nognaals SUPER bedankt.namens May Brom en Jerry Brom.

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2018 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2018

Slechte ontvangst vliegveld Barcelona bij de uitgang staan in een hoekje in plaats waar de mensen uitkomen en ook geen bortje met sol mar er op dus mijn lijkt een goed idee om de mensen te ontvangen bij de deur waar ze uit komen plus bord en zo de weg te wijzen naar de bus rest fijne vakantie gehad

  • Algemeen 5
op 1 oktober 2018 bestemming: Spanje / La Pineda, reisperiode: september 2018

10 september met bus 15 First Class vertrokken naar La Pineda. Geweldige reis. Super aardige behulpzame chauffeurs en host. En dan nog de stop-in Lyon. Prachtig: we hebben genoten van Lyon by night. Uit de bus: fotoís kunnen maken; uitleg over de gebouwen! Wij willen voortaan altijd bus 15
26 september terug met bus 2 met de super leuke Nimo. Heerlijk Italiaanse liedjes gezongen. Fijne reis
Dank je wel

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende