Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Srprs.me biedt nu ook soloreizen aan

Geschreven op 23 september 2015 door Mans

De eerste 'Solo Together' groep
De eerste 'Solo Together' groep
Een van de reistrends dit jaar is het solo reizen. Het stappen uit je comfort zone levert veel mooie ervaringen en ontmoetingen met nieuwe mensen op. Reisorganisatie srprs.me gaat hier nu ook op inspelen en levert een nieuw thema, 'Solo Together'. In dit thema blijven naast de bestemming ook je reisgenoten een verrassing.  

Onbekende bestemming

Srprs.me is al bekend van haar spannende reizen naar het onbekende. De reizigers weten immers pas de bestemming wanneer ze op het vliegveld zijn aangekomen. Ook in het nieuwe thema 'Solo Together' ga je met een groepje mensen naar een onbekende bestemming. Uniek voor dit thema is het groepje met wie je gaat, die blijft immers ook tot het vliegveld onbekend. Je ervaart 'the thrill of the unknown' dus maximaal.

De reis

De prijzen voor deze trip beginnen bij €270,-. Daarvoor zit je minimaal één en maximaal zes uur in het vliegtuig naar een bestemming wat niet het welbekende London, Barcelona of Parijs is. Eenmaal aangekomen krijg je wel een comfortabele privékamer in het centrum met ontbijt. Het groepje met wie je gaat reizen bestaat uit minimaal vier mensen en srprs.me garandeert het vertrek en fijne vluchttijden.