Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Met srprs.me roadtrippen naar bestemming onbekend

Geschreven op 22 oktober 2015 door Lan

Roadtrip
Roadtrip
Het was voorheen al mogelijk om met de blind break reisorganisatie srprs.me een reis te boeken en pas op het vliegveld erachter te komen waar de reis naar toe gaat. Voor wie dit nog niet aandurft heeft sprs.me de drempel verlaagd met nieuwe korte tripjes. Srprs.me introduceert namelijk het thema 'Road Tripping'. Met dit nieuwe thema begint je reis bij jouw eigen voordeur en reis je met jouw eigen auto of motor naar een onbekende bestemming. Waar de reis naartoe gaat ontdek je onderweg.

Roadtripping

De bestemming is nog een verrassing en srprs.me regelt een accommodatie voor de nacht. Hoe je er komt mag je zelf beslissen. Srprs.me gelooft namelijk dat je de mooiste route niet kunt plannen, maar juist 'on the road' ontdekt. Bij het boeken kies je jouw type bestemming en geef je aan hoe ver je wilt rijden. De bestemming ligt altijd binnen een straal van 300 kilometer van jouw adres en ergens in Nederland, België of Duitsland. Op de dag van vertrek ontdek je door het open krassen van de eerste code waar jouw checkpoint is. Dit is uiteraard een punt op de route naar jouw bestemming. Eenmaal daar aangekomen mag je de tweede en derde krascode open krassen. Met deze codes ontdek je jouw eindbestemming en in welk hotel je slaapt. De srprs.me roadtrips boek je vanaf €50 per persoon. Hierbij inbegrepen zijn 1 of 2 nachten in een goed beoordeelde hotel en een ontbijt.

Srprs.me

Srprs.me is een blind break organisatie die is opgericht in 2014. De reisorganisatie verzorgt korte of lange reizen met verschillende thema's. De thema's zijn: Adventure, Broke, Sunsation, City Trippin, New Year City, Multi City, Solo Together en Road Tripping. Wat alle reizen met elkaar gemeenschappelijk hebben is dat de reiziger pas op het vliegveld of onderweg ontdekt wat de bestemming is. Een week van tevoren ontdek je de temperatuur op plek van bestemming en hoe laat je op het vliegveld of auto-checkpoint aanwezig moet zijn. De mooiste dingen maak je namelijk volgens srprs.me mee als je geen verwachtingen hebt.