Schrijf een ervaring over Topic Travel Vakantiehuizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Topic Travel Vakantiehuizen

Pagina 1 van 5 met 49 resultaten

op 26 juli 2019 bestemming: Frankrijk / Le Moustier Dordogne, reisperiode: juli 2019

Dit huisje is een echte schande! Het is totaal onafgewerkt en zit vergeven van de muizen. Uitwerpselen te vinden in de buffetkast en zelfs in de bedden. Je hoort ze ook overal lopen en alles wat je niet op hoogte plaatst van voeding wordt aangevreten. Zelfs de hond zijn eten werd aangevreten en onze voeding in de kast vonden we opengereten terug. Verder is hier geen enkel kastje om je kleding weg te bergen, zelfs geen kapstokje. Topic travel, tot nooit meer!!! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 5 oktober 2017 bestemming: Kroatië / Mlini, reisperiode: september 2017

Het betreft Accommodatie HR-20000-56 Pool appartement bij Dubrovnik
Locatie Dalmatië, Kroatië.
Dit is niet de kwaliteit die wij verwachten bij Topic Travel. De sobere inrichting stelde ons teleur. De binnenstoelen hebben we om rugklachten te voorkomen omgewisseld met de tuinstoelen op het terras. De aanwezige slaapbank stond vanwege een radiator 15 cm uit de muur waardoor er van een rugleuning geen sprake was en dus onbruikbaar. De keukeninrichting was minimalistisch. 2 elektrische kookplaten en alleen een waterkoker. Geen koffiezetapparaat of bv een senseo. Ook de overig aanwezige keuken benodigdheden waren zeer beperkt. Als alle appartementen bezet zouden zijn waren er te weinig stoelen bij het zwembad. Dit appartement is uitsluitend geschikt voor jongeren die de hele dag aan het strand en in een bar zijn en het appartement uitsluitend gebruiken om te slapen. Ook dient vooraf een parkeerplaats te worden aangevraagd. Dit was niet vermeld. Positief was de aanwezigheid van een wasmachine (ook niet vermeld). ... Lees meer

 • Algemeen 6
op 20 september 2017 bestemming: Frankrijk / Moiets et maa/aquitaine, reisperiode: augustus 2017

Afgelopen zomer hebben wij een "zeer luxe villa"(aldus de advertentie van Topic Travel) voor een bedrag van 4451 euro per week. De villa bleek alles behalve luxe te zijn. De buren hebben ons verteld dat de eigenaar van het huis, na de oplevering 27 jaar geleden,nooit meer bij het huis is geweest en ook nog nooit onderhoud laten verrichten.Ik heb een recensie proberen te plaatsen om andere mensen op de hoogte te stellen dat dit huis niet is wat ze willen doen voorkomen, maar deze hebben ze niet geplaatst! De laatste geplaatste recensie is van 2010....toch wel heel raar!!!
Topic Travel heeft van ons foto's gekregen hoe het daadwerkelijk uitziet, maar op dit moment kan je dit huis nog altijd boeken , en ja in augustus 2018 ook weer voor een prijs van 4500euro! Het huis heeft nr FR-40660-12 Boek het niet !!!! het is een verwaarloosd muf hok, rondom het zwembad ligt er een verrot houten terras waar de schroeven uitsteken en splinters je voeten openhalen. Roestige tuinmeubelen, en de meubelen binnen wil je zelf niet in het studentenhuis van je kind hebben staan. In de tuin liggen kapot gevallen dakpannen van het zwart geblakerde tussenmuurtje. Het huis is een en al een gevaar voor kinderen! Topic Travel Bedankt voor het verpesten van onze vakantie en bedankt dat onze briefwisseling volledig genegeerd worden .Topic Travel is voor ons een oneerlijk bedrijf dat mensen oplicht! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 14 september 2017 bestemming: Frankrijk / Juillac, reisperiode: september 2017

Omdat het allemaal weer goed geregeld was door topic travel

 • Algemeen 9
op 30 juli 2017 bestemming: Oostenrijk / Pettneu am Arlberg, reisperiode: juli 2017

Warme ontvangst en geweldig uitzicht vanaf het balkon, aanrader voor alle bergliefhebbers Haus Talblick via Topic Travel, alweer voor volgend jaar geboekt!

 • Algemeen 9
op 9 september 2016 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2016

Huis vol kleine onvolkomenheden, voldeed niet aan wat wij, op basis van ervaringen uit het verleden, dachten dat de standaard van Topic Travel is. Communicatie met Topic Travel daarover zwaar onvoldoende.

 • Algemeen 5
op 21 augustus 2016 bestemming: Spanje / Vinaros, reisperiode: augustus 2016

Onvolledig tel.nr. gekregen van Topic Travel om sleuteloverdracht te laten plaatsvinden. Geen excuses gemaakt door Topic Travel, was zeker op zijn plaats geweest! Het huis was vies, de keuken plakte en de vuile vaat stond in de kast. Wel 70-euro moeten betalen bij aankomst voor de eindschoonmaak.
Bij warm weer weinig koeling door ventilatoren die onvoldoende functioneerden.
De tuin was mooi en het zwembad was goed onderhouden.
Slechte prijs/kwaliteitsverhouding.

 • Algemeen 6
op 28 juli 2016 bestemming: Frankrijk / mellé, reisperiode: juli 2016

Onze gite in Bretagne bij Topic Travel geboekt. Heel overzichtelijk en duidelijk. Direct bevestiging van de huurovereenkomst en betaling in je mailbox, info over het huisje en vlak voor we weg gingen, nog eens een mail met alles erin. Toen we thuis waren, kwam er een welkomstkaartje. Nog belangrijker..op vakantie viel de stroom uit. We konden de eigenaars niet bereiken en verstonden alleen Frans. Na contact met Topic Travel hebben zij de eigenaars gebeld en alles werd netjes afgehandeld. Ook mijn zus heeft zeer goede ervaringen met TopicTravel!

 • Algemeen 10
op 31 oktober 2015 bestemming: Italië / Sicillie, reisperiode: oktober 2015

Prima locatie. Heel rustig en weinig toeristen. Leuke kleine strandjes en heerlijke restaurantjes. Kortom een heerlijke vakantie.

 • Algemeen 8
op 25 september 2015 bestemming: Frankrijk / Pourchères, reisperiode: september 2015

Het huis (Les Pontets) ligt in de Ardèche en gelukkig niet in het drukke en toeristische deel, maar wel dicht genoeg bij belangrijke plaatsen als Vallon Pont d'Arc. Ook andere schilderachtige plaatsjes als Baluzac en Voqué zijn snel met de auto te bereiken. Rust en ruimte. Prima plaats voor wandelingen en fietstochten (race en MTB). Het comfort van het huis is buitengewoon hoog en voorzien van een zwembad. Een plek om zeker naar terug te gaan.

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende