Schrijf een ervaring over Topic Travel Vakantiehuizen en maak kans op mooie prijzen!

Topic Travel overgenomen door de concurrent

Geschreven op 14 februari 2015 door Vanessa

Onne en Eric Bodlaender van Topic Travel
Onne en Eric Bodlaender van Topic Travel
Topic Travel is vanaf nu onderdeel van moederbedrijf @Leisure, wat ook eigenaar is van concurrent Belvilla. Ook Eurorelais, Ardennes Relais en Casamundo horen bij deze organisatie. In totaal regelt de holding vakanties voor 1,3 miljoen mensen, met name uit de Benelux en Duitsland. En alles wordt via internet geregeld. De specialiteit van Topic Travel is het verhuren van vakantiehuizen.

Topic Travel werd in 1990 opgericht door de broers Eric en Onno Bodlaender en telt vijftig medewerkers.  'Na 25 jaar als individuele speler actief te zijn geweest, zien we dat de markt verandert. Met de toetreding tot de @Leisure Group vergroten wij onze slagkracht flink,' aldus Eric Bodlaender. Broer Onno vult aan: 'Zo zijn wij er zeker van dat wij onze trouwe klanten en verhuurders nog lang onze topservice kunnen blijven bieden.'

Bestuurder van de @Leisure Group Maarten Esser is vooral blij met de schat aan ervaring die op deze manier wordt toegevoegd aan hun eigen expertise. 'De kracht van Topic Travel zit vooral in hun succesvolle wijze van klantenbinding en daarnaast hun kwalitatieve vakantiehuizenaanbod, met name in Frankrijk,' aldus dhr. Esser.