Trendy Hotels

Url: https://www.trendy-hotels.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Trendy Hotels

Trendy Hotels biedt hippe en trendy hotels aan binnen Europa en in New York. De organisatie is opgericht door Thijs Buijs die veel kennis heeft op het gebied van internet en hotels. De hotels die aangeboden worden door Trendy Hotels zijn exclusief geselecteerd door de organisatie. De hotels hebben moderne architectuur, een design inrichting en liggen meestal in hippe buurten van Europese steden. Zo kun je bijvoorbeeld op een zwevend bed slapen in het centrum van Parijs.

De reisorganisatie biedt ook hotels aan buiten de stad. Trendy Hotels biedt in totaal 250 hotels aan en op de website kun je de top tien van deze hotels bekijken. Je kunt tevens de top 10 bestemmingen vinden op de website. Steden die op dit moment in de top 10 staan zijn onder andere Amalfi Coast, Amsterdam, Parijs, Berlijn, Maria Alm, La Rochelle en Barcelona. Verder kun je op hotels zoeken door middel van categorieën. Zo kun je kiezen voor Trendy Wining & Dining, Trendy Beauty & Health, Trendy & Exclusive en Trendy Hotels aan Zee.

Op de website van de reisorganisatie wordt tevens een blog bijgehouden. Daarnaast is het bij Trendy Hotels mogelijk een cadeaubon te kopen. Hiervoor kun je zelf het bedrag bepalen. Vervolgens kun je de bon aan iemand cadeau doen. Deze bon is twee jaar geldig.