Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

FAMILY LIFE resorts van TUI

Zwembad FAMILY LIFE Tropical Resort
Zwembad FAMILY LIFE Tropical Resort
Wil je deze keer lekker met de kids op vakantie? Kies dan voor het FAMILY LIFE concept van reisorganisatie TUI. Hier is genoeg te doen voor jong en oud. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in het zwembad of bij het entertainmentprogramma. Voor de (groot)ouders is er ook meer dan genoeg te beleven. Kom tot rust op een ligbedje naast het zwembad, geniet van een dagje wellness of maak gebruik van de sportfaciliteiten. Tussendoor kun je natuurlijk gezellig samen eten met het hele gezin. Zo ben je samen op vakantie, maar kan je ook een moment voor jezelf nemen. 
Kinderslaapkamer Lagoon Princess
Kinderslaapkamer Lagoon Princess

De accommodatie

De accommodaties van FAMILY LIFE zijn moderne en comfortabele hotelkamers en appartementen. Ze zijn stijlvol ingericht en het design heeft vaak een lokale knipoog. Er zijn gescheiden kamers voor de ouders en de kinderen. Beide kamers hebben genoeg ruimte en zijn voorzien van gratis WIFI. Daarnaast liggen de accommodaties vaak ook dicht bij het strand, zodat je zelf kunt kiezen of je vandaag een duik in het zwembad of in de zee neemt.

Slaapkamer FAMILY LIFE Janna e sole
Slaapkamer FAMILY LIFE Janna e sole

Voor de kinderen

Op de meerderheid van de bestemmingen van FAMILY LIFE is de Bamse Club aanwezig. Deze club is bestemd voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Ze kunnen hier knuffelen met Bamse, de sterkste knuffelbeer van de hele wereld, of liedjes met hem zingen en lekker samen dansen. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten bij de Bamse club. Van een muziekparade tot knutselen, de kinderen kunnen hier onder professionele begeleiding van alles doen.  Ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg te doen. Kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen zich vermaken bij @611 en voor de jongeren van 12 t/m 15 jaar is er The Hangout.

Zwembad FAMILY LIFE Aegean Blue by Atlantica
Zwembad FAMILY LIFE Aegean Blue by Atlantica

Voor de ouders

Als ouders zijnde kan je natuurlijk ook heerlijk de hele dag aan het zwembad of het strand liggen. Zo kun je de kinderen in de gaten houden en zelf ook heerlijk tot rust komen. Behoefte aan een momentje voor jezelf? Als de kinderen bij de Bamse Club zijn, kun je er zelf op uit gaan. Maak gebruik van de verschillende sportfaciliteiten of geniet van de heerlijke wellness. Sommige activiteiten zijn tegen extra betaling, dit is afhankelijk per accommodatie.

Voor de familie

Als je met de hele familie samen op vakantie bent, is het natuurlijk ook gezellig om samen wat te ondernemen. De eetmomenten van de dag lenen zich hier perfect voor. Begin de dag met een gezamenlijk ontbijtje, waarna iedereen zijn eigen gang kan gaan. Rond de lunch en/of het diner kom je weer samen om gezellig samen te eten. Daarnaast kun je met het hele gezin deelnemen aan een kookworkshop. Maak gezamenlijk de maaltijd voor deze avond klaar. Daarna schuif je aan tafel om dit natuurlijk lekker op te eten en daarna kan er nog lang nagetafeld worden!

Restaurant FAMILY LIFE Mai Khao Lak
Restaurant FAMILY LIFE Mai Khao Lak

De bestemmingen

FAMILY LIFE bevindt zich op dit moment in 7 verschillende Europese landen en Thailand. Binnen Europa kun je kiezen uit Kroatië, Italië, Spanje, Griekenland, Bulgarije, Cyprus en Turkije. In totaal zijn er maar liefst 18 verschillende bestemmingen! In Griekenland kun je kiezen uit meerdere bestemmingen, namelijk Corfu, Chalkidiki, Kreta (2 adressen), Kos (2 adressen) of Rhodos. Ook in Spanje zijn er meerdere mogelijkheden. Hier kies je uit Mallorca, Lanzarote, Andalusië en Ibiza. Keuze genoeg dus!