Reisgraag award 'beste ligging' is voor Kroatië

Geschreven op 19 januari 2016 door Vanessa

De oude binnenstad van Dubrovnik
De oude binnenstad van Dubrovnik

Uit meer dan 6.000 reviews wordt Kroatië door de bezoekers van Reisgraag.nl het beste beoordeeld op de ligging. Dit mediterraanse land is steeds meer in trek bij de Nederlandse vakantieganger, en terecht. Het is een divers land met leuke eilandjes, mooie steden en een prachtige natuur.

Lucija Bilus - Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme: "Wij zijn ontzettend trots op het ontvangen van deze publieksprijs! Heel veel dank aan Reisgraag voor deze nominatie en nog meer dank voor het publiek dat op ons gestemd heeft. Dat wij de prijs in de categorie Ligging hebben gewonnen snappen we goed. Kroatië is een perfecte bestemming voor veel diverse typen vakantiegangers. Voor de eilandhoppende strandaanbidders of cultuursnuivers, maar ook voor de culinaire fijnproevers en liefhebbers van actieve vakanties. Kroatië heeft het hele jaar door veel te bieden in alle hoeken van het land. En dat alles redelijk kort vliegen vanaf Nederland".

De Reisgraag awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties en bestemmingen. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Bekijk alle winnaars van deze publieksprijs.

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

8,0

Gerelateerde artikelen