VVV Mauritius lanceert promotiecampagne voor buitenactiviteiten

Geschreven op 13 oktober 2012 door Lindsey

PORT LOUIS - De Vereniging voor Vreemdelingenverkeer (VVV) op Mauritius heeft onlangs een campagne gelanceerd ter promotie van de buitenactiviteiten op het eiland.

Hiermee wil het vakantieparadijs toeristen die het eiland bezoeken aanmoedigen tijdens hun verblijf niet alleen te ontspannen en te genieten van de veelvuldig aangeboden luxe-ervaringen, maar ook de kans aan te grijpen een aantal leuke buitenactiviteiten op Mauritius uit te proberen. De Mauritius Tourism Promotion Authority (MTPA) geeft aan dat er, in aanvulling op de hoogste concentratie 'glamoureuze resorts' ter de wereld, op het tropische eiland voor reizigers namelijk allerlei spannende bezigheden beschikbaar zijn.

Door de aanwezigheid van vulkanische bergtoppen, glooiende velden van suikerriet, inheemse bossen en idyllische eilandjes voor de kust heeft Mauritius toeristen een groot aantal activiteiten in de buitenlucht te bieden. Bezoekers kunnen op deze vakantiebestemming kiezen uit een grote verscheidenheid aan wateractiviteiten, zoals duiken, snorkelen en diepzeevissen en activiteiten op het land, zoals hiken en mountainbiken.

Daarnaast raadt de MTPA reizigers ook aan een bezoek te brengen aan de steden Grand Baie en Port Louis. Dat zijn namelijk de ultieme plekken om te winkelen en leuke markten met sieraden, designerkleding en handwerken af te struinen op zoek naar koopjes. Tevens is dat de ideale manier om het nachtleven op Mauritius te ontdekken.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen