De 7 leukste stands op de Vakantiebeurs 2017

Geschreven op 11 januari 2017 door Roos

Alsof je er al bent!
Alsof je er al bent!

Op 11 januari gaat de Vakantiebeurs 2017 van start in de Jaarbeurs Utrecht en deze zal duren tot en met zondag 15 januari. Hier kun je je laten inspireren bij honderden reisorganisaties en bestemmingen over de hele wereld. Proef lokale delicatessen en waan je in de Afrikaanse savanne en de Aziatische jungle. Het is hier net alsof je al op vakantie bent! Wij hebben alvast een kijkje genomen en de zeven leukste stands op de Vakantiebeurs van 2017 voor jou op een rijtje gezet.

Suppen in Outfreeca

Op de Vakantiebeurs vind je dit jaar een bijzonder continent: Outfreeca. Je vindt hier alle informatie voor jouw kampeerreis en verder kun je je hier helemaal uitleven. Een van de leukste activiteiten van Outfreeca vonden wij de Waterbak, waar je kunt suppen op een echt SUPboard van de SUPSchool. Outfreeca is in Hal 12.

Suppen op de Vakantiebeurs
Suppen op de Vakantiebeurs

De kleurrijke stand van Djoser

Reisorganisatie Djoser staat zoals elk jaar met een prachtige stand op de beurs. Je kunt door deze stand heenlopen, waarbij je je even op een verre bestemming waant. Overal om je heen vind je kleurrijke kleden, waslijnen met kledingstukken, poppen, boeddha's, potten en ga zo maar door. Het is zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen als je op de Vakantiebeurs bent!

De kleurrijke stand van Djoser
De kleurrijke stand van Djoser

Duiken bij Duikschool.nl

Duikschool.nl staat dit jaar ook met een bijzondere stand op de Vakantiebeurs: een ware duikcontainer. Je kunt hier als bezoeker een levensechte duikervaring meemaken. Je vindt de duikcontainer in Hal 4.

Een levensechte duikervaring meemaken
Een levensechte duikervaring meemaken

Tokkelen in Outfreeca

Voor kinderen vanaf 8 jaar is er ook een uitkijktoren in Outfreeca waarvan je kunt tokkelen of abseilen. Deze wordt mogelijk gemaakt door Outdoor Experience, Basecamp en Outdoorpark Reusel. De uitkijktoren is onderdeel van de Kidsroute, een leuke ontdekkingstocht waarbij kinderen allerlei activiteiten kunnen doen op de Vakantiebeurs.

Tokkelen in Outfreeca
Tokkelen in Outfreeca
De Kids Route
De Kids Route

Game of Thrones in Ierland

Ben je fan van Game of Thrones? Bij de stand van Tourism Ireland kun je jezelf op de foto laten zetten in een levensecht Game of Thrones landschap. Je vindt Tourism Ireland in Hal 11.

Op de foto in het Game of Thrones landschap
Op de foto in het Game of Thrones landschap

Escaperoom van Riksja Travel

Ook Riksja Travel staat met iets bijzonders op de Vakantiebeurs, namelijk met de Riksja-reisescaperoom. Door middel van sleutels, aanwijzingen, codes en het oplossen van raadsels moet je binnen de tijd zien te ontsnappen uit de escaperoom. Zal het jou lukken? Vanaf donderdag 12 januari vind je de Riksja-reisescaperoom in Hal 3.

De escaperoom van Riksja
De escaperoom van Riksja

Culinaire Route

Houd je van lekker eten? Dan kun je de Culinaire Route volgen. Deze route loopt door de hele vakantiebeurs en leid je naar leuke plekjes om wat te eten. Proef echte Spaanse tapas, verwen jezelf met echte Griekse specialiteiten of eet een Australische beef burger. De Culinaire Route is aangegeven met paarse bordjes.

De Culinaire Route
De Culinaire Route

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen