Seychellen genomineerd als eilandvakantiebestemming van het jaar

Geschreven op 29 juli 2012 door Lindsey

VICTORIA - De lijst met genomineerde hotels en bestemmingen voor de jaarlijkse China Travel & Meetings Industry Awards is weer gepubliceerd. En daarop is te zien dat de drie toeristische eilanden de Seychellen, de Malediven en Tahiti in de running zijn voor de titel ‘Eilandvakantiebestemming van het jaar 2012’.

De lange nominatielijst van hotels, bestemmingen en nog vele andere categorieën werd openbaar gemaakt en via een publieke stemronde werd bepaald welke genomineerden doorgingen naar de volgende fase van de verkiezing. Op die manier zijn dus alle finalisten geselecteerd en is aan de drie bovengenoemde tropische eilanden een nominatie als meest gewilde eilandvakantiebestemming toegekend.

De minister voor Toerisme en Cultuur van de Seychellen, Alain St.Ange, geeft aan dat deze selectie een belangrijke impuls is voor het imago van het land. ”De schoonheid en de uniekheid van de Seychellen is opmerkelijk. De prachtige witte zandstranden en de warme turquoise blauwe zee geven de eilanden een paradijselijke uitstraling die maar moeilijk is te evenaren”, aldus St. Ange.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen