PortAventura in Spanje opent binnenkort twee nieuwe hotels

Geschreven op 27 januari 2015 door Anique

Een van de hotels bij PortAventura
Een van de hotels bij PortAventura

Aankomend voorjaar worden er in PortAventura, Europa's grootste resort en attractiepark, twee nieuwe hotels geopend. Het park bestaat dit jaar twintig jaar, wat gevierd wordt met nieuwe en luxe hotels. PortAventura ligt tussen Barcelona en Salou in.

Opening

Het al bestaande hotel Lucy's Mansion wordt op het moment verbouwd tot het eerste vijfsterrenhotel op het resort. Op 2 april 2015 zal het de deuren openen. Hotel Gold River, wat voorheen onderdeel was van Lucy's Mansion, wordt uitgebreid tot een groot hotel en krijgt 78 extra luxe kamers, genaamd het Callaghan-complex. De heropening is op 1 juni 2015. Met de opening van het vijfsterrenhotel en het nieuwe viersterrencomplex, wil PortAventua meer de focus leggen op het luxere segment. PortAventua blijft aan de behoeften van de gasten voorzien door onder andere een samenwerking aan te gaan met Cirque du Soleil en Ferrari bij de ontwikkeling van nieuwe attracties. Ook komen er drie golfbanen en een beach club aan het strand.

Lucy's Mansion

Lucy's Mansion is het eerste vijfsterrenhotel en krijgt als thema een Amerikaans en Victoriaans herenhuis. De kamers hebben het karakter van de herenhuizen uit het Verre Westen. Het oog voor detail is overal terug te zien. In totaal komen er 28 Deluxe Superior kamers, twee suites en vele luxe voorzieningen. Zo hebben de gasten een privé-ingang, een persoonlijke conciërge en zijn er diverse restaurants, een spa en een sportschool.

Callaghan-complex

Het Callaghan-complex krijgt 78 kamers en zijn zeer luxe. Het complex heeft vier sterren en krijgt een eigen ingang en receptie. Ook is er een spa aanwezig en een sportschool. Hotel Gold River, waar het Callaghan-complex deel van uitmaakt, werd geopend in 2009.

Het Callaghan-complex
Het Callaghan-complex

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

9,0

Gerelateerde artikelen