Beste bezienswaardigheden vind je in TsjechiŽ

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

CzechTourism Benelux met Reisgraag award
CzechTourism Benelux met Reisgraag award

Veel toeristen die naar Tsjechië gaan brengen een bezoek aan de hoofdstad Praag. Vooral de bezienswaardigheden in deze stad kunnen rekenen op goede cijfers. Niet verwonderlijk met de vele mooie, oude gebouwen in de stad en het Oude Stadsplein. De bezienswaardigheden van Tsjechië worden gewaardeerd met een 8,8.

CzechTourism Benelux

"Het meest waardevolle wat Tsjechen hebben geërfd van hun voorouders zijn de monumenten. Wie voor de eerste keer in Tsjechië komt, zal zich verbazen over de indrukwekkende manier waarop ze zijn gelegen in de omgeving, de prachtige architectuur en de diversiteit aan artistieke stijlen. In elke streek is een kasteel of burcht te vinden en het is geen toeval dat 12 van deze monumenten op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan." Aldus Petra Palecková en Anna Nutilová van CzechTourism Benelux.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder de meest populaire reisorganisatie maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, verre reizen en excursiereizen. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn. Daarvan hebben wij er 10 uitgereikt waaronder die voor de beste bezienswaardigheden maar ook voor de beste uitgaansgelegenheden en beste cultuur.

Overzicht van alle winnaars

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen