Te koop: privé-eiland met luxe villa voor de kust van Florida

Geschreven op 10 december 2011 door Lindsey

FLORIDA - Een schitterend privé-eiland compleet met een luxe villa, gelegen vlak voor de kust van Florida, wordt momenteel te koop aangeboden. Dus als je al jaren droomt van en op zoek bent naar een paradijselijke woonplek, kun je nu hier je slag slaan! Een toereikend budget is hierbij wel van belang: want wil je de nieuwe eigenaar worden van dit prachtige stulpje, dan moet je wel de nodige miljoenen te besteden hebben.

Het eiland ligt op een koraalrif in het midden van de Florida Keys en draagt de mooie naam East Sister Rock Island. De huidige eigenaars kochten het eiland in 1995, maar omdat ze er tegenwoordig veel minder tijd doorbrengen dan voorheen, hebben ze besloten het te verkopen.

De zeer luxe villa, die op het eilandje staat, telt drie slaapkamers, twee badkamers en een paar terrassen rondom het huis. Het is mogelijk om hier negen gasten tegelijkertijd te laten verblijven. De villa is van alle gemakken voorzien en het eiland is een oase van rust, dus je kunt er naar hartenlust luieren en genieten. Vanzelfsprekend is het eiland omringd door water en het grootste zwembad van je dromen biedt ook genoeg mogelijkheden om jezelf te vermaken, bijvoorbeeld door te gaan vissen, snorkelen of duiken.   

Een slordige negen miljoen euro bedraagt de vraagprijs voor dit hemelse plekje op aarde. En ondanks het feit dat het vastgoed pas een kleine tien dagen in de verkoop is, heeft het paradijsje al voldoende belangstelling van potentiële kopers gekregen.1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

9,0

Gerelateerde artikelen