Schrijf een ervaring over Vliegtickets.nl en maak kans op mooie prijzen!

Vernieuwde website Vliegtickets.nl

Geschreven op 7 februari 2019 door Femke

Vernieuwde website Vliegtickets.nl
Vernieuwde website Vliegtickets.nl
Webwinkel Vliegtickets.nl heeft gisteren zijn nieuwe website gelanceerd, die het nog gemakkelijker maakt om online goedkope vliegtickets te vinden en te vergelijken. Vliegtickets.nl helpt reizigers al 19 jaar bij de zoektocht naar de beste vluchten. De vernieuwde website heeft een overzichtelijkere lay-out en modernere vormgeving. De website past zich aan op het apparaat waarop het bekeken wordt. Hierdoor is de website op tablet en smartphone ook prettig in gebruik.

Gebruiksgemak

De homepagina is overzichtelijker omdat er de keuze is gemaakt om in het design enkel te richten op de zoekfunctie naar vliegtickets. Wie geïnteresseerd is in zakelijke reizen, autohuur, hotels of aanbiedingen kan deze via het menu boeken. Deze producten blijven opgenomen in het aanbod van Vliegtickets.nl. Er worden bovendien populaire reizen als suggestie gegeven, voorzien van een mooie foto en korte omschrijving.

Nieuwe vormgeving

De website is visueel aantrekkelijker, doordat bezoekers opvallende foto's van mooie bestemmingen zien en zo in de vakantiestemming komen. Tevens is het logo van Vliegtickets.nl vernieuwd, ook deze heeft een strakkere uitstraling gekregen. Wel komt de kleur oranje, die typerend is voor de reisorganisatie, hier in terug. Naast het boeken van vliegtickets en andere verwante producten kun je ook informatie en meer afbeeldingen over bestemmingen vinden.