Schrijf een ervaring over Vrij Uit en maak kans op mooie prijzen!

Vrij Uit

Url: http://www.vrijuit.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: autovakantie

Logo van Vrij Uit

Vrij Uit is in 1963 opgericht als dochteronderneming van Shell. Sinds 1983 is Vrij Uit van de ANWB en sinds 1997 is het ook onderdeel van Thomas Cook Group. Het hoofdkantoor van Thomas Cook is in Londen. Vrij Uit is gespecialiseerd in autovakanties en biedt daarnaast wintersportvakanties, campingvakanties, stedentrips en korte vakanties. De kernwaarden van de reisorganisatie zijn: persoonlijk, eigentijds, behulpzaam, betrouwbaar en authentiek. De doelgroep van Vrij Uit is zeer breed, maar ze richten zich vooral op gezinnen. Jaarlijks verzorgt de organisatie reizen voor bijna een half miljoen mensen.

Je kunt naar 21 verschillende Europese landen op vakantie met Vrij Uit. Enkele voorbeelden hiervan zijn Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Kroatië, Tsjechië en Zweden. Je kunt deze eenvoudig online boeken. Je hebt de keuze uit kampeerplekken, hotels, bungalows en appartementen, maar ook kun je volledige stedentrips en pretparktickets bij ze boeken. Verder is het wintersportaanbod bij Vrij Uit erg groot. Wil je liever voor een lager budget op vakantie? Op de website vind je altijd verschillende leuke aanbiedingen voor een zacht prijsje.

De klantenservice van de organisatie is maandag tot en met zaterdag per telefoon te bereiken, maar je kunt 24 uur per dag met ze chatten, mailen of ze bereiken via sociale media (Facebook en Twitter). Vrij Uit is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart op vakantie kunt.

op 16 november 2017 bestemming: Duitsland / Willingen, reisperiode: oktober 2017

Goede hotel ervsring. Ruim, schoon en met mooi wellness. Allen de handdoeken waren aan vervanging toe. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 november 2017 bestemming: Spanje / Sevilla, reisperiode: november 2017

Eigenlijk zou deze reis een 0 moeten krijgen , want we zijn niet geweest maar moeten wèl betalen! Stedentrip geboekt naar Sevilla voor 314 euro 4 dagen, blijkt dat tijdens het boeken het vervoer weer naar "eigen vervoer" is geschoten ipv "incl vlucht". Kan wel tickets bij boeken... 241 euro per ticket! Wordt een beetje duur voor 4 dagen. Fluiten naar de zo naar uitgekeken trip èn naar de zuurverdiende centen...Vrijuit wil niets doen. Bedankt Vrijuit, voor de goede flexible klantenservice..... ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Cadenet, reisperiode: juli 2016

Mooie, nette camping. Mooie omgeving en je kan makkelijk iets meer naar het zuiden reizen. Zwembad werd elke avond schoongemaakt wat heel fijn was. Stacaravan iets aan de oude kant maar schoon. Verder had er wel gezegd mogen worden dat de camping vooral voor wat kleinere kinderen is. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws