Schrijf een ervaring over Vrij Uit en maak kans op mooie prijzen!

Vrij Uit

Url: http://www.vrijuit.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: autovakantie

Logo van Vrij Uit

Vrij Uit is in 1963 opgericht als dochteronderneming van Shell. Sinds 1983 is Vrij Uit van de ANWB en sinds 1997 is het ook onderdeel van Thomas Cook Group. Het hoofdkantoor van Thomas Cook is in Londen. Vrij Uit is gespecialiseerd in autovakanties en biedt daarnaast wintersportvakanties, campingvakanties, stedentrips en korte vakanties. De kernwaarden van de reisorganisatie zijn: persoonlijk, eigentijds, behulpzaam, betrouwbaar en authentiek. De doelgroep van Vrij Uit is zeer breed, maar ze richten zich vooral op gezinnen. Jaarlijks verzorgt de organisatie reizen voor bijna een half miljoen mensen.

Je kunt naar 21 verschillende Europese landen op vakantie met Vrij Uit. Enkele voorbeelden hiervan zijn Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Kroatië, Tsjechië en Zweden. Je kunt deze eenvoudig online boeken. Je hebt de keuze uit kampeerplekken, hotels, bungalows en appartementen, maar ook kun je volledige stedentrips en pretparktickets bij ze boeken. Verder is het wintersportaanbod bij Vrij Uit erg groot. Wil je liever voor een lager budget op vakantie? Op de website vind je altijd verschillende leuke aanbiedingen voor een zacht prijsje.

De klantenservice van de organisatie is maandag tot en met zaterdag per telefoon te bereiken, maar je kunt 24 uur per dag met ze chatten, mailen of ze bereiken via sociale media (Facebook en Twitter). Vrij Uit is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart op vakantie kunt.

op 27 september 2017 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: oktober 2017

Pas op bij het boeken van een citytrip zonder vervoer bij Vrij-uit. Kosten zijn torenhoog vergeleken met hotelreserveringssites. En dat terwijl Vrij-uit niets toevoegt. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 september 2017 bestemming: ItaliŽ / solda, reisperiode: augustus 2017

Hotel Alpina *** in Solda was schitterend, mooie lokatie vlakbij het centrum, mooi uitzicht vanaf ons balkon, schitterende ruime kamer, netjes en schoon. Het eten ontbijt en diner was ook perfect, lekker en goede service (drankjes misschien een beetje aan de duure kant, 4 euro voor een fles water). Zwembad en sauna ook elke dag gebruik van gemaakt. Heerlijke vakantie gehad.. Erg vriendelijk personeel. Een aandarder! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / Lago Trasimeno, reisperiode: juli 2017

2 dagen voor vertrek wordt onze reis geannuleerd, die we in januari boekten! Alternatief wordt niet geboden. Wij moesten iets anders zoeken. Eind juli, er is haast niets te vinden! We vonden eindelijk iets, snel geboekt. Je moet toch wat! Maar dit was totaal niet wat we hadden gepland. Montepoli was 45 min rijden van het strand. Alleen een klein zwembad aanwezig en verder niets te doen. Nee, dit heeft echt onze vakantie verpest. 1x per 2 jaar kunnen we met vakantie en Vrij uit heeft dit verpest.
We kregen wel 150% van ons geld terug, maar dat woog niet op tegen wat we hadden gereserveerd. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws