Schrijf een ervaring over Zuid-Afrika reis op maat en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Zuid-Afrika reis op maat

9,5
op basis van 44 reviews
Lees meer
9,2
op basis van 61 reviews

1 consumenten award

Típica Reizen won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
9,2
op basis van 50 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 6 resultaten

op 13 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2019

Door omstandigheden erg last minute besloten om naar Zuid Afrika op vakantie te gaan. Tickets al geboekt maar verder was nog niks geregeld. Ben via internet bij Zuid-Afrika-Reis-Op-Maat terecht gekomen en heb Marleen gebelt. Uitgelegd wat de "intentie" was en Marleen heeft binnen een paar dagen een super reis samengesteld. Mooie rond rit vanaf Johannesburg via de grens met Botswana richting het Krugerpark en terug naar Johannesburg. Alles was top geregeld (Meet&greet, huurauto, hotel, lodges, game drives etc.) Locaties waren super. De reis app was ook superhandig. We zullen zeker nog een keer terug gaan naar ZA om meer van dit land te zien en zullen wederom gebruik maken van ZAROM.

  • Algemeen 10
op 17 juli 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Garden Route, reisperiode: juli 2019

We zijn net terug van een onvergetelijke reis door de West- en een stukje door de Oost-Kaap. Grote dank aan Marleen de Jonge en haar team van Zuid-Afrika reis op maat, voor hun betrokkenheid en expertise, en vooral voor hun geweldige flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Doordat wij met kleine kinderen reisden en een deel van ons gezelschap ook nog een week voor werk en studie 'eigen wegen' moest gaan in Zuid-Afrika, was het best ingewikkeld een goede formule te vinden om aan alle wensen te voldoen. Marleen slaagde daar wonderwel goed in en zette al onze wensen om in een fantastisch programma. We hebben heel veel facetten van dit ongelooflijk mooie land gezien, in zeer prettige accommodaties gelogeerd en waren vooral ook heel erg blij met de zeer goede en ervaren hop-on-gids in Addo Elephant Park, die ons vier uur lang heel dicht bij olifanten, leeuwen, buffels, stekelvarkens, antilopes, springbokjes, stokstaartjes en nog veel meer bracht. We hebben zeer veel gezien, geleerd en vooral intens genoten van deze prachtige reis. Marleen en team: heel veel dank! ook voor de zorgvuldigheid rondom onze reis zoals Zuid-Afrikaanse SIM-kaart, Meet&Greet, routebeschrijvingen en tips voor lunch of koffie-stops onderweg. We hebben er graag gebruik van gemaakt. We bevelen ze van harte aan!

  • Algemeen 9




op 5 juli 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Het was gewoon geweldig. Nadat een andere reisorganisatie onze reis geannuleerd had, wist Marleen van ZAROM op het laatste moment nog een fantastische reis samen te stellen op basis van onze wensen. Ze kwam daarbij zelf met goede voorstellen om de kosten lager te houden, en ze gaf hele leuke tips voor onderweg. De accommodaties waren geweldig en we hebben alle 4 van begin tot het einde genoten.
De speciale app voor de reis werkt ook fantastisch.

  • Algemeen 10
op 30 mei 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: mei 2018

Alleen op reis, 58 Jr.
Het is altijd een grote wens van mij geweest om ooit naar Zuid-Afrika te gaan. Er was 1 probleem, ik spreek geen andere taal dan Nederlands en ik loop met een rollator. Ik zocht op internet naar Afrika en een organisatie. Per toeval stuitte ik op Afrika vakantiereizen op maat. Gebeld wat ze ze voor mij konden betekenen. Daar kreeg ik Marleen aan de lijn. Zij bleek Nederlandse te zijn, en kon mij aardig wat informatie geven wat de mogelijkheden waren. Vanaf hier tot aan mijn thuiskomst heeft ze steeds in contact met mij gestaan per telefoon en per mail. Ik kon alles aan haar vragen wat ik wilde weten of waar ik tegen aanliep.
Vanaf mijn aankomst in Kaapstad (voor het eerst gevlogen, was al een belevenis) tot mijn vertrek ben ik in alles begeleid. Ik had de eerste paar dagen mijn eigen begeleider ‘Mike’, die mij overal naar toe bracht en begeleidde. We hadden een goede klik. Marleen had ervoor gezorgd dat ik een Afrikaans sprekende begeleider kreeg. Drie dagen op stap met Mike, naar de Tafelberg, langs de zee, Seal Island en de pinguïns. Daarna bracht hij mij naar Goedverwacht, waar ik 3 dagen verbleef bij de lokale bevolking. Daar bezocht ik een school , markt en bezocht een fruitplantage met een fabriek waar sappen en jam gemaakt werd. Via een binnenlandse vlucht naar Johannesburg. Daar kwam ik in een hotel waar ik me niet goed verstaanbaar kon maken en me dus niet zo prettig voelde. Marleen zorgde ervoor dat ik eerder naar het volgende hotel mocht in het Krugerpark. Hier ben ik met de Rangers op pad geweest (in de nacht en overdag) en heb de big 5 gezien.
Al met al is dit de vakantie van mijn leven geweest en dit is voornamelijk te danken aan de goede begeleiding die ik kreeg van Reis op maat. Dank aan Marleen die alles zo goed heeft voorbereid en me goed geholpen heeft. Anders had ik deze reis nooit in mijn eentje kunnen maken. Ik zou iedereen aanraden om met deze geweldige organisatie in zee te gaan om Zuid-Afrika te bezoeken.

  • Algemeen 9
op 25 mei 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: mei 2019

We hebben een rondreis van 3 weken gemaakt door Zuid-Afrika, samengesteld door Marleen. Wat hebben wij een enorm toffe reis gehad. Het was vermoeiend, maar we hebben zoveel verschillende dingen gezien. Alsof wij in verschillende landen op vakantie zijn geweest. Wij zijn begonnen in Johannesburg en zijn doorgereden tot Durban, daar hebben wij een vlucht genomen naar Port-Elizabeth en vervolgens zijn wij doorgereden naar Kaapstad. De reis samenstellen met Marleen heb ik als erg prettig ervaren. Je kan zo goed aangeven wat je persoonlijk nog anders wilt aan de reis en daarin denkt ze ook goed met je mee wat de mogelijkheden zijn omdat de afstanden soms best pittig zijn.
Na de reis eerst bevestigd te hebben, wilde ik een aantal weken later toch iets wijzigen. Ook dit was geen probleem en werd snel opgepakt. Ook een aantal keren telefonisch contact gehad via whatsapp (zuid-afrika - Nederland) wat het contact nog persoonlijker maakte, erg prettig.
Kan het echt aanraden om te boeken bij Marleen. Nogmaals bedankt voor alles!

  • Algemeen 9
op 8 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: januari 2019

Mede dankzij de grote kennis van Marleen en haar team in Kaapstad hebben wij een hele mooie vakantie gehad. Alles klopte aan deze reis. Zuid-Afrika Reisopmaat dank jullie wel en hopelijk tot snel.

  • Algemeen 9
  • 1