Reisbureau Reisgraag.nl


Bij reisbureau Reisgraag.nl doen we er alles aan om onze klant een onbezorgde vakantie te geven.

Op ons reisbureau boeken we veel reizen en vakanties
Het team van Reisbureau Reisgraag.nl

Met alle kennis en ervaring geven we onze klanten gratis, deskundig en snel advies. Vervolgens boeken we de complete vakantie zodat je niks kunt vergeten. We sturen de reispapieren altijd digitaal en ook per post op. Zo heb je ze ook altijd nog in je mail staan. Tijdens de vakantie houden we contact met je en zijn we 24/7 bereikbaar voor je. Op die manier kunnen we problemen zo snel mogelijk oplossen. En ook na de vakantie zijn we je graag van dienst!

De mening van onze klant

Met een gepassioneerd team leveren we elke dag hoge service aan onze klanten. Dat zie je terug in de reviews die onze klanten na de reis over ons schrijven. Daarin scoren we een 9,6 op TrustPilot.

Reisbureau Reisgraag.nl bij RTL4

Vorig jaar kon je ons zien op RTL4. Bekijk ook eens deze video als je meer over ons te weten wil komen.

Contactgegevens

Reisbureau Reisgraag.nl B.V.
Adres: Stationssingel 120e, 5371BB Ravenstein
Mail: reisbureau@reisgraag.nl
Telefoon: 0486-412199
Social media: Facebook, Instagram, Pinterest

Gratis nieuwsbrief ontvangen


Ons privacy beleid is van toepassing


We zijn aangesloten bij
Bij ons kun je veilig betalen met

Ons team

Vanessa Teering

Vanessa Teering

(vanessa@reisgraag.nl)

Als kind moest ik altijd huilen als de vakantie voorbij was en ik weer in de bus terug zat naar huis. De eerste liefde voor reizen is namelijk ontstaan tijdens de busreizen naar Spanje die ik samen met mijn moeder maakte. Jaren later mocht ik deze bussen zelf verwelkomen in Spanje en alle gasten met raad en daad bijstaan op hun vakantie aan de Costa Brava. Dit was tijdens mijn stage van, je raadt het al, een toeristische opleiding. De tweede stage van de MTRO was op het reisbureau. Globe reisbureau in mijn geval, waar ik uiteindelijk ongeveer 3 jaar heb gewerkt. Om mijn blik toch wat te verruimen heb ik ook een studie Marketing Management gedaan en, na een kleine omweg, toch weer in de reiswereld terecht gekomen. Inmiddels al meer dan 12,5 jaar eigenaar van Reisgraag.nl en nog steeds vind ik dit het leukste werk ter wereld. Sinds kort hebben wij ook een nieuw reislabel in de markt gezet: ReisgraagKids, neem vooral even een kijkje!

Verliefd op: Italië, Spanje, kleinschalige accommodaties, tropische eilanden en het proeven van de lokale keuken.

Al ontdekt: Spanje: Costa Brava, Malaga en omgeving en Barcelona. Italië: Rome, Gardameer en Toscane. Curaçao, Namibië, Dubai, Kos, Oman, Hongarije, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Duitsland, België, Nederland, Brazilië, Londen, Egypte, Tunesië, Marrakech.

Bucketlist: Paardrijden in Zuid-Amerika, tapas eten in Madrid, Maya tempels bezoeken in Mexico, Eilandhoppen Griekenland, Eilandhoppen Caribbean, Shoppen in New York, wereldcruise maken (als ik met pensioen ben ;)), Jungletocht Suriname, cheetahs spotten in Zuid-Amerika, musical kijken in Londen, Noorderlicht en walvissen spotten IJsland, Pan America Highway rijden, Carnaval in Rio meemaken, Big Five spotten in Afrika.

Sinds kort help ik ondernemers om meer uit hun website te halen met Online Business Factory.


Anique Uithol

Anique Uithol

(anique@reisgraag.nl)

Nog vrij zoekende naar wat ik later wilde gaan doen kwam ik tijdens mijn opleiding Communicatie aan de HAN voor mijn stage terecht bij Reisgraag.nl. Reizen deed ik met reislustige ouders vroeger al, van jongs af aan was ik dan ook degene die avonden lang achter de computer doorbracht om de beste vakantie te vinden. En dat is nog steeds zo. Ik vind het heerlijk om na een gemaakte reis of stedentrip weer op zoek te gaan naar een volgende bestemming. Tijdens mijn stage bij Reisgraag.nl ontdekte ik dat het redactiewerk mij ook heel erg aansprak. Na mijn stage ben ik hier volledig aan de slag gegaan, dit doe ik inmiddels alweer vijf jaar met veel plezier.

Verliefd op: Zweden, Costa Rica, Griekse eilandjes

Al ontdekt: Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Italië, Portugal, Engeland, Schotland, Zweden, Denemarken, Hongarije, Griekenland, Turkije, Luxemburg, Slovenië, Zwitserland, Egypte, Oman, Costa Rica, Verenigde Staten.

Bucketlist: een roadtrip door de VS van oost naar west, oerang oetans zien op Borneo, de fjorden in Noorwegen bezoeken, eilandhoppen in Griekenland, het noorderlicht spotten in Lapland, een safari maken in Zuid-Afrika, de Grand Canyon met eigen ogen zien, slapen op een tropisch eiland met bountystrand in Azië, met een camper door Australië reizen, de Wild Atlantic Way rijden in Ierland, B&B reis door Engeland, snorkelen bij het Great Barrier Reef.


Thomas Lenting

Thomas Lenting

(thomas@reisgraag.nl)

Reisgraag.nl heb ik samen met Vanessa opgericht. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit de website draaiende te houden. Daarnaast hou ik me ook bezig met de marketing van de websites. Tegenwoordig heb ik ook een website met mooie mondkapjes. Dit werk blijft uitdagend en elke dag leer ik weer wat bij.

Verliefd op: Italië en Spanje

Al ontdekt: Brazilie, Egypte, Spanje, Frankrijk, Italie, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Hongarije, Zweden

Bucketlist: Costa Rica, Rome, Noorderlicht


Gina de Vaan

Gina de Vaan

(gina@reisgraag.nl)

Al vanaf kleins af aan ga ik met mijn ouders op vakantie. Mijn passie voor reizen is dan ook al op jonge leeftijd begonnen. Toen ik eindelijk een hbo-opleiding mocht kiezen, hoefde ik niet lang na te denken. Dat werd natuurlijk een toeristische opleiding: Internationaal Toeristisch Management op hogeschool Tio. Ik maakte voor het eerst kennis met Reisgraag.nl als afstudeerstagiaire. Naast het zoeken naar vakanties, ben ik er bij Reisgraag.nl achter gekomen dat ik het schrijven over bestemmingen ook erg leuk vind. Inmiddels werk ik alweer een tijdje bij Reisgraag.nl en houd ik me bezig met zowel het reisbureau als de redactie waardoor ik beide passies kan combineren. Reizen zal altijd een passie blijven en ik hoop dan ook nog veel mooie bestemmingen te ontdekken.

Verliefd op: Dubai, New York, Spanje en wintersport.

Al ontdekt: België, Balearen, Canarische eilanden, Dubai, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, IJsland, Kaapverdië, Kroatië, Londen, Nederland, New York, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje en Turkije.

Bucketlist: Argentinië, Brazilië, Colombia, Eilandhoppen Caribbean, Fins Lapland, Miami, roadtrip door West-Amerika en op safari in Afrika.


Tessa Warren

Tessa Warren

(tessa@reisgraag.nl)

Van vakantie krijgt iedereen een goed gevoel. Het is een super product om mee te mogen werken! Dus het uitzoeken van vakanties, adviseren en het uiteindelijk allemaal mogen verzorgen voor de klant dat geeft mij een goed gevoel! Ik ben al een hele tijd werkzaam in de reiswereld, na ruim 11 jaar op het reisbureau heb ik nu de stap gezet naar Reisgraag.nl. Hier hoop ik met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan ook zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Verliefd op: Ibiza & Aruba

Al ontdekt: Spanje (Zuid-Spanje, Gran Canaria, Mallorca, Ibiza), Portugal (Algarve), Groot-Brittannië, Griekenland (Cyprus, Kreta, Rhodos), Frankrijk, Egypte, Polen (Krakau), Aruba, Mexico, Indonesië (Bali), Turkije (Noord-Egeïsche kust, Turkse Riviera), Cruise (MSC)

Bucketlist: IJsland, Noorwegen, Walvissen spotten in Canada, Safari in Tanzania


Sandra de Moor

Sandra de Moor

(sandra@reisgraag.nl)

Reizen is me al jong meegegeven, direct na de havo vertrok ik naar Engeland als au-pair en werkte ik vervolgens een half jaar in het prachtige Malawi in Afrika.  

Door het volgen van een toeristische opleiding heb ik een seizoen als stewardess gewerkt en kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het reisbureau: reizen samenstellen en alles tot in de puntjes regelen voor klanten. Door het vele op maat samenstellen is het alleen nog maar creatiever geworden en kan ik hier m'n liefde voor de vele bestemmingen die ik heb gezien in kwijt. 

In mijn vrije tijd heb ik vele reisblogs geschreven. Fotografie is een grote passie waar ik vorig jaar voor het eerst een prijs mee heb gewonnen.  

Verliefd op: safari in Zuid Afrika, IJsland, de natuur in Schotland, Oman, Azoren, authentieke cortijo’s in Spanje, landelijke hotels in Italië. Bruisend New York, eilandhoppen in Thailand en natuurbestemmingen. 

Al ontdekt: Ver: Zuid-Afrika, Oman, Israel, Florida, Gambia, Mexico, New York, Bali, Curaçao, Aruba, Dominicaanse Republiek, Malawi, Marrakech
Europa: Kroatië, Kreta, Noorwegen, Spanje, Azoren, Kos, Turkije, Sardinië, Sicilië, Cyprus, Canarische Eilanden, Frankrijk, Engeland. Almeria, Pisa , Florence, Sienna, Oslo, Kopenhagen, Gothenborg, Venetie, Istanbul , Barcelona, Valencia, Lissabon, Rome, Madrid, Casablanca, Athene (+ eilanden Hydra en Spetses) , Auschwitz, Marseille, York, Londen, Salisbury, Oxford, Wenen, Parijs, Granada, Sevilla, Praag , Bologna, Kaapverdië, Malta.

Bucketlist: de Serengeti in Tanzania en de Berggorillas in Rwanda zien. De Lofoten, de Hebriden, roadtrip door heel Spanje, Nepal en mooie authentieke bestemmingen waar je niet echt een toerist bent maar op “ bezoek “ bent als reiziger en waar de natuur voorop staat.  


Astrid Wouters

Astrid Wouters

(astrid@reisgraag.nl)

Mijn naam is Astrid Wouters en sinds 2016 ben ik werkzaam in de reiswereld. Tijdens mijn toeristische opleiding heb ik stage gelopen bij een reisbedrijf. Vanaf dat moment wist ik dat ik graag wil werken in de reiswereld. Zelf heb ik al veel bestemmingen mogen ontdekken maar er staan er ook nog veel op mijn bucketlist. Graag vertel ik je mijn ervaringen over prachtige bestemmingen en wil ik je helpen bij het organiseren van een prachtige reis. 

Verliefd op: de relaxte sfeer van Bali, de bounty stranden van Mexico, de kleinschalige accommodaties tijdens een stedentrip en de prachtige pistes in Oostenrijk. 

Al ontdekt: Mexico (Yucatan), Indonesië (Bali), Senegal, Oostenrijk (Wintersport), Duitsland, Frankrijk, Orlando (Disneyworld), Spanje (Costa Brava, Costa Huelva en de Canarische Eilanden), Malta, Bulgarije, Turkije (Lycische Kust), Italië, Kroatië (Istrië), België, Luxemburg, Portugal (Algarve), Lissabon, Venetië, Florence, Milaan, Londen, Antwerpen, Parijs, Brugge, Gent.

Bucketlist: dit is te veel om op te noemen maar onder andere; Rondreis van Kaapstad naar Victoria watervallen, Andalusië, Australië, Het sprookjeslandschap van Fins Lapland, West Amerika en Canada, Wintersport in Canada, Maleisië en New York.


Bekijk online reisaanbodVraag gratis reisadvies