Reisbureau Reisgraag.nl in Ravenstein


Reisgraag.nl is een reisbureau gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). In mei 2018 vierden we ons 12,5-jarig bestaan. In die jaren hebben miljoenen vakantiegangers informatie op onze website gevonden.

We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Online bieden we meer dan 10.000 reizen aan tegen de beste prijs. Ook stellen we reizen op maat samen. We ontzorgen onze klanten bij het zoeken, boeken en ook tijdens de reis staan we klaar. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd met een 9,2 op Trustpilot.

Ons team tijdens de borrel
Ons team tijdens de borrel (24 november 2018)


Je kunt ons bereiken op 0486-412199, reisbureau@reisgraag.nl of je kunt online gratis reisadvies aanvragen. We zijn gevestigd op Stationssingel 120e in Ravenstein. Je bent van harte welkom om langs te komen, maar maak voor de zekerheid wel een afspraak. Dan kunnen we ons voorbereiden en je nog beter van dienst zijn. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Op dinsdag zijn we tot 21.00 open. Regelmatig zijn we ook op zaterdag open.


Jaarlijks organiseren we de Reisgraag Awards. Deze awards reiken we uit aan de beste (reis)organisaties op basis van reviews van klanten. Ieder jaar ontvangen we vele duizenden reviews die na een grondige handmatige keuring te lezen zijn op onze website.

Op Reisgraag.nl vind je informatie over 150+ landen, meer dan 1.000 plaatsen, 500 vakantieverhalen, talloze bezienswaardigheden, duizenden reviews en nog veel meer reisinformatie. Daarnaast kun je op Reisgraag.nl ook ons uitgebreide reisaanbod bekijken en de beste reis boeken.

Reviews over Reisgraag.nl

We doen er alles aan om onze klant te ontzorgen. Van kleine dingen als het reserveren van stoelen en het per post verzenden van de papieren tot het afhandelen van verzekeringswerk of bij het claimen bij een vertraging. En ook tijdens de vakantie zijn we 24/7 bereikbaar zodat we je snel kunnen helpen. We scoren een 9,2 in reviews die je o.a. kunt vinden op Trustpilot.

Enkele partners waarmee we samenwerken

Wij zijn Reisgraag.nl

Vanessa Teering (vanessa@reisgraag.nl)
Als kind moest ik altijd huilen als de vakantie voorbij was en ik weer in de bus terug zat naar huis. De eerste liefde voor reizen is namelijk ontstaan tijdens de busreizen naar Spanje, samen met mijn moeder. Jaren later mocht ik deze bussen zelf verwelkomen in Spanje en alle gasten met raad en daad bijstaan op hun vakantie aan de Costa Brava. Dit was tijdens mijn stage van, je raadt het al, een toeristische opleiding. De tweede stage van de MTRO was op het reisbureau. Globe reisbureau in mijn geval, waar ik uiteindelijk ongeveer 3 jaar heb gewerkt. Om mijn blik toch wat te verruimen heb ik ook een studie Marketing Management gedaan en, na een kleine omweg, toch weer in de reiswereld terecht gekomen. Inmiddels al meer dan 12,5 jaar eigenaar van Reisgraag.nl en nog steeds vind ik dit het leukste werk ter wereld. Sinds kort hebben wij ook een nieuw reislabel in de markt gezet: ReisgraagKids, neem vooral even een kijkje!

Verliefd op: Italië, Spanje, kleinschalige accommodaties, tropische eilanden en het proeven van de lokale keuken.
Al ontdekt: Spanje: Costa Brava, Malaga en omgeving en Barcelona. Italië: Rome, Gardameer en Toscane. Curaçao, Namibië, Dubai, Kos, Oman, Hongarije, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Duitsland, België, Nederland, Brazilië, Londen, Egypte, Tunesië, Marrakech.

Bucketlist: Paardrijden in Zuid-Amerika, tapas eten in Madrid, Maya tempels bezoeken in Mexico, Eilandhoppen Griekenland, Eilandhoppen Caribbean, Shoppen in New York, wereldcruise maken (als ik met pensioen ben ;)), Jungletocht Suriname, cheetahs spotten in Zuid-Amerika, musical kijken in Londen, Noorderlicht en walvissen spotten IJsland, Pan America Highway rijden, Carnaval in Rio meemaken, Big Five spotten in Afrika.

Anique Uithol (anique@reisgraag.nl)
Nog vrij zoekende naar wat ik later wilde gaan doen kwam ik tijdens mijn opleiding Communicatie aan de HAN voor mijn stage terecht bij Reisgraag.nl. Reizen deed ik met reislustige ouders vroeger al, van jongs af aan was ik dan ook degene die avonden lang achter de computer doorbracht om de beste vakantie te vinden. En dat is nog steeds zo. Ik vind het heerlijk om na een gemaakte reis of stedentrip weer op zoek te gaan naar een volgende bestemming. Tijdens mijn stage bij Reisgraag.nl ontdekte ik dat het redactiewerk mij ook heel erg aansprak. Na mijn stage ben ik hier volledig aan de slag gegaan, dit doe ik inmiddels alweer drie jaar met veel plezier.

Verliefd op: Zweden, Costa Rica, Griekse eilandjes
Al ontdekt: Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Italië, Portugal, Engeland, Schotland, Zweden, Denemarken, Hongarije, Griekenland, Turkije, Luxemburg, Slovenië, Zwitserland, Egypte, Oman, Costa Rica, Verenigde Staten.

Bucketlist: een roadtrip door de VS van oost naar west, oerang oetans zien op Borneo, de fjorden in Noorwegen bezoeken, eilandhoppen in Griekenland, het noorderlicht spotten in Lapland, een safari maken in Zuid-Afrika, de Grand Canyon met eigen ogen zien, slapen op een tropisch eiland met bountystrand in Azië, met een camper door Australië reizen, de Wild Atlantic Way rijden in Ierland, B&B reis door Engeland, snorkelen bij het Great Barrier Reef.

Thomas Lenting (thomas@reisgraag.nl)
Reisgraag.nl heb ik samen met Vanessa opgericht. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit de website draaiende te houden. Daarnaast hou ik me ook bezig met de marketing van de website. Dit werk blijft uitdagend en elke dag leer ik weer wat bij.

Verliefd op: Italië en Spanje
Al ontdekt: Brazilie, Egypte, Spanje, Frankrijk, Italie, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Hongarije, Zweden

Bucketlist: Costa Rica, Rome, Noorderlicht

Gina de Vaan (gina@reisgraag.nl)

Al vanaf kleins af aan ga ik met mijn ouders op vakantie. Mijn passie voor reizen is dan ook al op jonge leeftijd begonnen. Toen ik eindelijk een hbo-opleiding mocht kiezen, hoefde ik niet lang na te denken. Dat werd natuurlijk een toeristische opleiding. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Internationaal Toeristisch Management op hogeschool Tio. Voor mijn afstuderen loop ik stage bij Reisgraag.nl. Naast het zoeken naar vakanties ben ik er bij Reisgraag.nl achter gekomen dat ik het schrijven over bestemmingen ook erg leuk vind. Gelukkig mag ik dan ook beiden doen tijdens mijn stage. Reizen zal altijd een passie blijven en ik hoop dan ook nog veel mooie bestemmingen te ontdekken.

Verliefd op: Dubai, New York, Spanje en wintersport.
Al ontdekt: België, Canarische eilanden, Dubai, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, IJsland, Kroatië, Londen, Nederland, New York, Oostenrijk, Polen, Portugal en Spanje.

Bucketlist: Argentinië, Bali, Brazilië, Curaçao, roadtrip door west-Amerika en op safari in Afrika.


Tessa Warren (tessa@reisgraag.nl)

Van vakantie krijgt iedereen een goed gevoel. Het is een super product om mee te mogen werken! Dus het uitzoeken van vakanties, adviseren en het uiteindelijk allemaal mogen verzorgen voor de klant dat geeft mij een goed gevoel! Ik ben al een hele tijd werkzaam in de reiswereld, na ruim 11 jaar op het reisbureau heb ik nu de stap gezet naar Reisgraag.nl. Hier hoop ik met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan ook zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Verliefd op: Ibiza & Aruba

Al ontdekt: Spanje (Zuid-Spanje, Gran Canaria, Mallorca, Ibiza), Portugal (Algarve), Groot-Brittannië, Griekenland (Cyprus, Kreta, Rhodos), Frankrijk, Egypte, Polen (Krakau), Aruba, Mexico, Indonesië (Bali), Turkije (Noord-Egeïsche kust, Turkse Riviera), Cruise (MSC)

Bucketlist: IJsland, Noorwegen, Walvissen spotten in Canada, Safari in Tanzania


Graciëlla Muijen (graciella@reisgraag.nl)
Graciëlla is sinds 3 december 2018 onze nieuwe collega. Binnenkort meer over haar.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.