Reisbureau Reisgraag.nl in Ravenstein


Reisgraag.nl is een reisbureau gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). In mei 2018 vierden we ons 12,5-jarig bestaan. In die jaren hebben miljoenen vakantiegangers informatie op onze website gevonden.

We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds. Online bieden we meer dan 10.000 reizen aan tegen de beste prijs. Ook stellen we reizen op maat samen. We ontzorgen onze klanten bij het zoeken, boeken en ook tijdens de reis staan we klaar. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd met een 9,4 op Trustpilot.

Ons team tijdens de borrel
Ons team voor het pand in Ravenstein


Contact met reisbureau Reisgraag.nl

Je kunt ons bereiken op 0486-412199, reisbureau@reisgraag.nl of je kunt online gratis reisadvies aanvragen. We zijn gevestigd op Stationssingel 120e in Ravenstein. Je bent van harte welkom om langs te komen, maar maak voor de zekerheid wel een afspraak. Dan kunnen we ons voorbereiden en je nog beter van dienst zijn. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Op dinsdag zijn we tot 21.00 open. We zijn op de volgende zaterdagen geopend: 01-06-2019 , 22-06-2019 , 06-07-2019 .

Contactformulier

Gratis nieuwsbrief ontvangen


Ons privacy beleid is van toepassing


Jaarlijks organiseren we de Reisgraag Awards. Deze awards reiken we uit aan de beste (reis)organisaties op basis van reviews van klanten. Ieder jaar ontvangen we vele duizenden reviews die na een grondige handmatige keuring te lezen zijn op onze website.

Op Reisgraag.nl vind je informatie over 150+ landen, meer dan 1.000 plaatsen, 500 vakantieverhalen, talloze bezienswaardigheden, duizenden reviews en nog veel meer reisinformatie. Daarnaast kun je op Reisgraag.nl ook ons uitgebreide reisaanbod bekijken en de beste reis boeken.

We zijn aangesloten bij...

We zijn aangesloten bij de ANVR (5407), SGR (3691), SGRZ (17276) en Calamiteitenfonds. De ANVR heeft o.a. de reis- en boekingsvoorwaarden met de Consumentenbond samengesteld. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd. SGR zorgt er voor dat wanneer de partij waar je geboekt hebt in financiele problemen komt je het geld terug krijgt of dat de reis alsnog uitgevoerd zal worden. SGRZ biedt een garantie voor insolventie van aanbieders van groeps- en incentivereizen (MICE), schoolreizen en zakelijke reizen. De opdrachtgevers van deze reizen zijn bedrijven, ondernemingen, groepen, etc. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast als gevolg van calamiteiten op de plaats van bestemming. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Reviews over Reisgraag.nl

We doen er alles aan om onze klant te ontzorgen. Van kleine dingen als het reserveren van stoelen en het per post verzenden van de papieren tot het afhandelen van verzekeringswerk of bij het claimen bij een vertraging. En ook tijdens de vakantie zijn we 24/7 bereikbaar zodat we je snel kunnen helpen. We scoren een 9,4 in reviews die je o.a. kunt vinden op Trustpilot.

Betalen bij Reisgraag.nl

Wanneer je binnen 6 weken voor vertrek boekt moet je de gehele reissom betalen. Boek je meer dan 6 weken voor vertrek dan moet je een aanbetaling doen van 15% en betaal je het restant 6 weken voor vertrek. Je kunt betalen via iDeal, je kunt overmaken via je eigen bank en je kunt ook cash bij ons betalen. Onze rekening is van de Rabobank in Nederland.

Reischeque van reisbureau Reisgraag.nl

We verkopen reischeque's van 25,50 en 75 euro. Leuk als kado! We verkopen ze op ons kantoor.

Enkele partners waarmee we samenwerken

Wij zijn Reisgraag.nl

Vanessa Teering

Vanessa Teering

(vanessa@reisgraag.nl)
Als kind moest ik altijd huilen als de vakantie voorbij was en ik weer in de bus terug zat naar huis. De eerste liefde voor reizen is namelijk ontstaan tijdens de busreizen naar Spanje die ik samen met mijn moeder maakte. Jaren later mocht ik deze bussen zelf verwelkomen in Spanje en alle gasten met raad en daad bijstaan op hun vakantie aan de Costa Brava. Dit was tijdens mijn stage van, je raadt het al, een toeristische opleiding. De tweede stage van de MTRO was op het reisbureau. Globe reisbureau in mijn geval, waar ik uiteindelijk ongeveer 3 jaar heb gewerkt. Om mijn blik toch wat te verruimen heb ik ook een studie Marketing Management gedaan en, na een kleine omweg, toch weer in de reiswereld terecht gekomen. Inmiddels al meer dan 12,5 jaar eigenaar van Reisgraag.nl en nog steeds vind ik dit het leukste werk ter wereld. Sinds kort hebben wij ook een nieuw reislabel in de markt gezet: ReisgraagKids, neem vooral even een kijkje!

Verliefd op: Italië, Spanje, kleinschalige accommodaties, tropische eilanden en het proeven van de lokale keuken.

Al ontdekt: Spanje: Costa Brava, Malaga en omgeving en Barcelona. Italië: Rome, Gardameer en Toscane. Curaçao, Namibië, Dubai, Kos, Oman, Hongarije, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Duitsland, België, Nederland, Brazilië, Londen, Egypte, Tunesië, Marrakech.

Bucketlist: Paardrijden in Zuid-Amerika, tapas eten in Madrid, Maya tempels bezoeken in Mexico, Eilandhoppen Griekenland, Eilandhoppen Caribbean, Shoppen in New York, wereldcruise maken (als ik met pensioen ben ;)), Jungletocht Suriname, cheetahs spotten in Zuid-Amerika, musical kijken in Londen, Noorderlicht en walvissen spotten IJsland, Pan America Highway rijden, Carnaval in Rio meemaken, Big Five spotten in Afrika.

Anique Uithol

Anique Uithol

(anique@reisgraag.nl)
Nog vrij zoekende naar wat ik later wilde gaan doen kwam ik tijdens mijn opleiding Communicatie aan de HAN voor mijn stage terecht bij Reisgraag.nl. Reizen deed ik met reislustige ouders vroeger al, van jongs af aan was ik dan ook degene die avonden lang achter de computer doorbracht om de beste vakantie te vinden. En dat is nog steeds zo. Ik vind het heerlijk om na een gemaakte reis of stedentrip weer op zoek te gaan naar een volgende bestemming. Tijdens mijn stage bij Reisgraag.nl ontdekte ik dat het redactiewerk mij ook heel erg aansprak. Na mijn stage ben ik hier volledig aan de slag gegaan, dit doe ik inmiddels alweer vijf jaar met veel plezier.

Verliefd op: Zweden, Costa Rica, Griekse eilandjes

Al ontdekt: Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Italië, Portugal, Engeland, Schotland, Zweden, Denemarken, Hongarije, Griekenland, Turkije, Luxemburg, Slovenië, Zwitserland, Egypte, Oman, Costa Rica, Verenigde Staten.

Bucketlist: een roadtrip door de VS van oost naar west, oerang oetans zien op Borneo, de fjorden in Noorwegen bezoeken, eilandhoppen in Griekenland, het noorderlicht spotten in Lapland, een safari maken in Zuid-Afrika, de Grand Canyon met eigen ogen zien, slapen op een tropisch eiland met bountystrand in Azië, met een camper door Australië reizen, de Wild Atlantic Way rijden in Ierland, B&B reis door Engeland, snorkelen bij het Great Barrier Reef.

Thomas Lenting

Thomas Lenting

(thomas@reisgraag.nl)
Reisgraag.nl heb ik samen met Vanessa opgericht. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit de website draaiende te houden. Daarnaast hou ik me ook bezig met de marketing van de website. Dit werk blijft uitdagend en elke dag leer ik weer wat bij.

Verliefd op: Italië en Spanje

Al ontdekt: Brazilie, Egypte, Spanje, Frankrijk, Italie, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Hongarije, Zweden

Bucketlist: Costa Rica, Rome, Noorderlicht

Gina de Vaan

Gina de Vaan

(gina@reisgraag.nl)

Al vanaf kleins af aan ga ik met mijn ouders op vakantie. Mijn passie voor reizen is dan ook al op jonge leeftijd begonnen. Toen ik eindelijk een hbo-opleiding mocht kiezen, hoefde ik niet lang na te denken. Dat werd natuurlijk een toeristische opleiding: Internationaal Toeristisch Management op hogeschool Tio. Ik maakte voor het eerst kennis met Reisgraag.nl als afstudeerstagiaire. Naast het zoeken naar vakanties, ben ik er bij Reisgraag.nl achter gekomen dat ik het schrijven over bestemmingen ook erg leuk vind. Inmiddels werk ik alweer een tijdje bij Reisgraag.nl en houd ik me bezig met zowel het reisbureau als de redactie waardoor ik beide passies kan combineren. Reizen zal altijd een passie blijven en ik hoop dan ook nog veel mooie bestemmingen te ontdekken.

Verliefd op: Dubai, New York, Spanje en wintersport.

Al ontdekt: België, Balearen, Canarische eilanden, Dubai, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, IJsland, Kroatië, Londen, Nederland, New York, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje en Turkije.

Bucketlist: Argentinië, Brazilië, Colombia, Eilandhoppen Caribbean, Fins Lapland, Miami, roadtrip door West-Amerika en op safari in Afrika.


Tessa Warren

Tessa Warren

(tessa@reisgraag.nl)

Van vakantie krijgt iedereen een goed gevoel. Het is een super product om mee te mogen werken! Dus het uitzoeken van vakanties, adviseren en het uiteindelijk allemaal mogen verzorgen voor de klant dat geeft mij een goed gevoel! Ik ben al een hele tijd werkzaam in de reiswereld, na ruim 11 jaar op het reisbureau heb ik nu de stap gezet naar Reisgraag.nl. Hier hoop ik met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan ook zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Verliefd op: Ibiza & Aruba

Al ontdekt: Spanje (Zuid-Spanje, Gran Canaria, Mallorca, Ibiza), Portugal (Algarve), Groot-Brittannië, Griekenland (Cyprus, Kreta, Rhodos), Frankrijk, Egypte, Polen (Krakau), Aruba, Mexico, Indonesië (Bali), Turkije (Noord-Egeïsche kust, Turkse Riviera), Cruise (MSC)

Bucketlist: IJsland, Noorwegen, Walvissen spotten in Canada, Safari in Tanzania


Judith Janssen van Heumen

Judith Janssen van Heumen

(judith@reisgraag.nl)

Sinds mijn eerste verre reis naar Azië (15 jaar geleden) ben ik besmet geraakt met het reisvirus. Het uitzoeken van een nieuwe locatie, het zoeken naar het mooiste hotel voor de beste prijs en opzoeken wat er te zien en te beleven is, voor mij is deze voorpret bijna net zo leuk als de reis zelf. Na een wereldreis van een half jaar samen met mijn man en zoontje ben ik bij Reisgraag.nl komen werken en heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Inmiddels heb ik dus al redelijk wat landen bezocht maar gelukkig blijft er ook nog genoeg over om te ontdekken.

Verliefd op: ohh echt te veel om op te noemen...Lissabon, Ljubljana, Laos, Australië, Nieuw-Zeeland, Paaseiland en Canada.

Al ontdekt in Europa: London, Luxemburg, Berlijn, Gdansk, Andalusië, Portugal, Slovenië, Gardameer, Sardinië, Chalkidiki, Alanya.
Al ontdekt in Afrika: Tunesië, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique.
Al ontdekt in Azië: Myanmar, Laos, Thailand, China, Filippijnen, Maleisië,  Singapore, Indonesië.
Al ontdekt in Oceanië: West-Australië, Melbourne, Nieuw-Zeeland, Tahiti.
Al ontdekt in Zuid-Amerika: Paaseiland, Chili, Argentinië, Ecuador, Colombia.
Al ontdekt in Noord-Amerika: Costa Rica, Panama, St. Lucia, West-Canada.

Bucketlist: Walvissen spotten, het Noorderlicht zien en op een hondenslee in Lapland, een berg hike maken, leren duiken.


Demi van Wanrooij

Demi van Wanrooij

(demi@reisgraag.nl)

Van jongs af aan reis ik met mijn ouders jaarlijks naar een andere bestemming. Ik heb hierdoor een passie voor reizen ontwikkeld en zou graag zo veel mogelijk verschillende bestemmingen ontdekken. Daarnaast zoek ik graag uit wat leuke activiteiten zijn voor een vakantie, wat mooie plekken zijn om te bezoeken en wat je gezien 'moet' hebben als je naar een vakantiebestemming gaat.

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de studie CE-IEMES (Commerciële Economie, International, Event, Music and Entertainment Studies). Mijn afstudeerstage loop ik bij Reisbureau Reisgraag waarbij ik onder andere artikelen mag schrijven over vakantiebestemmingen. Dit vind ik erg leuk om te doen omdat ik dan ook inspiratie opdoe voor een volgende vakantie!

Verliefd op: New York City, Zweden en wintersportvakanties.

Al ontdekt: Spanje, Frankrijk, Londen, Tsjechië, Griekenland, Italië, New York City, Zweden, Oostenrijk, Kroatië, steden langs de westkust van Amerika met een rondreis, Noorwegen, Hongarije en Duitsland.

Bucketlist: Australië, Lapland, Rio de Janeiro, Egypte, India, Tokio en op safari in Afrika.


Femke Pierlo

Femke Pierlo

(femke@reisgraag.nl)

Reizen is iets wat ik met veel plezier doe en ik heb binnen Europa al vele leuke plekjes ontdekt. Het plezier van het reizen begint al met het uitzoeken van een vakantie: waar zullen we dit jaar heen gaan? Daarbij vind ik het ook leuk om in de omgeving van de vakantiebestemming op zoek te gaan naar leuke plaatsjes, heerlijke restaurantjes en prachtige natuur. Deze passie voor reizen kan ik bij Reisgraag.nl combineren met een andere passie: schrijven. Ik kijk uit om dit tijdens mijn stage te gaan doen en wegwijs te worden in de wereld van het schrijven over reizen.

Verliefd op: Malta, Portugal, Scandinavië en stedentrips

Al ontdekt: Londen, Parijs, Lanzarote, Algarve, Kroatië, Zweden, Malta, Valencia en Palermo

Bucketlist: Binnen Europa staat een roadtrip in Scandinavië op mijn wenslijstje. Buiten Europa kan ik niet wachten om Australië en Canada te ontdekken.


Sandra de Moor

Sandra de Moor

(sandra@reisgraag.nl)

Reizen is me al jong meegegeven, direct na de havo vertrok ik naar Engeland als aupair en werkte ik vervolgens een half jaar in het prachtige Malawi in Afrika.  

Door het volgen van een toeristische opleiding heb ik een seizoen als stewardess gewerkt en kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het reisbureau: reizen samenstellen en alles tot in de puntjes regelen voor klanten. Door het vele op maat samenstellen is het alleen nog maar creatiever geworden en kan ik hier m'n liefde voor de vele bestemmingen die ik heb gezien in kwijt. 

In mijn vrije tijd heb ik vele reisblogs geschreven. Fotografie is een grote passie waar ik vorig jaar voor het eerst een prijs mee heb gewonnen.  

Verliefd op: safari in Zuid Afrika, IJsland, de natuur in Schotland, Oman, Azoren, authentieke cortijo’s in Spanje, landelijke hotels in Italië. Bruisend New York, eilandhoppen in Thailand en natuurbestemmingen. 

Al ontdekt: Ver: Zuid-Afrika, Oman, Israel, Florida, Gambia, Mexico, New York, Bali, Curaçao, Aruba, Dominicaanse Republiek, Malawi, Marrakech
Eruopa: Kroatië, Kreta, Noorwegen, Spanje, Azoren, Kos, Turkije, Sardinië, Sicilië, Cyprus, Canarische Eilanden, Frankrijk, Engeland. Almeria, Pisa , Florence, Sienna, Oslo, Kopenhagen, Gothenborg, Venetie, Istanbul , Barcelona, Valencia, Lissabon, Rome, Madrid, Casablanca, Athene (+ eilanden Hydra en Spetses) , Auschwitz, Marseille, York, Londen, Salisbury, Oxford, Wenen, Parijs, Granada, Sevilla, Praag , Bologna

Bucketlist: de Serengeti in Tanzania en de Berggorillas in Rwanda zien. De Lofoten, de Hebriden, roadtrip door heel Spanje, Nepal en mooie authentieke bestemmingen waar je niet echt een toerist bent maar op “ bezoek “ bent als reiziger en waar de natuur voorop staat.  


Vacatures

Bekijk hier onze vacatures