Reisbureau Reisgraag.nl in Ravenstein


Reisgraag.nl is een ANVR/SGR reisbureau gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). In 2015 vierden we ons 10-jarig bestaan. In die jaren hebben miljoenen mensen informatie op onze website gevonden, met een hoogtepunt van meer dan 2,3 miljoen unieke bezoekers in 2016.

Jaarlijks organiseren we de Reisgraag Awards. Deze awards worden uitgereikt aan de beste (reis)organisaties op basis van reviews van klanten. Ieder jaar ontvangen we vele duizenden reviews die na een grondige handmatige keuring te lezen zijn op onze website.

Op Reisgraag.nl vind je informatie over 150 landen, meer dan 1.000 plaatsen, 500 vakantieverhalen, talloze bezienswaardigheden, duizenden reviews en nog veel meer. Daarnaast kun je op Reisgraag.nl ook ons uitgebreide reisaanbod bekijken en de beste reis boeken.

Reisgraag.nl is gevestigd op Stationssingel 120e in Ravenstein. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Je bent van harte welkom om ons te komen bezoeken. Maak wel even aan afspraak (via 0486-412199 of reisbureau@reisgraag.nl) zodat de juiste persoon voor jou ter beschikking zodat we je het beste kunnen helpen.

Enkele partners waarmee we samenwerken


De mensen achter Reisgraag.nl

Thomas Lenting (thomas@reisgraag.nl)
Reisgraag.nl heb ik samen met Vanessa opgericht. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit de website draaiende te houden. Daarnaast hou ik me ook bezig met de marketing van de website. Dit werk blijft uitdagend en elke dag leer ik weer wat bij.

Verliefd op: Italië en Spanje
Al ontdekt: Brazilie, Egypte, Spanje, Frankrijk, Italie, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Hongarije, Zweden

Bucketlist: Costa Rica, Rome, Noorderlicht


Vanessa Teering (vanessa@reisgraag.nl)
Als kind moest ik altijd huilen als de vakantie voorbij was en ik weer in de bus terug zat naar huis. De eerste liefde voor reizen is namelijk ontstaan tijdens de busreizen naar Spanje, samen met mijn moeder. Jaren later mocht ik deze bussen zelf verwelkomen in Spanje en alle gasten met raad en daad bijstaan op hun vakantie aan de Costa Brava. Dit was tijdens mijn stage van, je raadt het al, een toeristische opleiding. De tweede stage van de MTRO was op het reisbureau. Globe reisbureau in mijn geval, waar ik uiteindelijk ongeveer 3 jaar heb gewerkt. Om mijn blik toch wat te verruimen heb ik ook een studie Marketing Management gedaan en, na een kleine omweg, toch weer in de reiswereld terecht gekomen. Inmiddels al meer dan 10 jaar eigenaar van Reisgraag.nl en nog steeds vind ik dit het leukste werk ter wereld.

Verliefd op: Italië, Spanje, kleinschalige accommodaties, tropische eilanden en het proeven van de lokale keuken.
Al ontdekt: Spanje: Costa Brava, Malaga en omgeving en Barcelona. Italië: Rome, Gardameer en Toscane. Curaçao, Namibië, Dubai, Oman, Hongarije, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Duitsland, België, Nederland, Brazilië, Londen, Egypte, Tunesië.

Bucketlist: Paardrijden in Zuid-Amerika, tapas eten in Madrid, Maya tempels bezoeken in Mexico, Eilandhoppen Griekenland, Eilandhoppen Caribbean, Shoppen in New York, wereldcruise maken (als ik met pensioen ben ;)), Jungletocht Suriname, cheetahs spotten in Zuid-Amerika, musical kijken in Londen, Noorderlicht en walvissen spotten IJsland, Pan America Highway rijden, Carnaval in Rio meemaken, Big Five spotten in Afrika, Koningssteden ontdekken in Marokko.

Anique Uithol (anique@reisgraag.nl)
Nog vrij zoekende naar wat ik later wilde gaan doen kwam ik tijdens mijn opleiding Communicatie aan de HAN voor mijn stage terecht bij Reisgraag.nl. Reizen deed ik met reislustige ouders vroeger al, van jongs af aan was ik dan ook degene die avonden lang achter de computer doorbracht om de beste vakantie te vinden. En dat is nog steeds zo. Ik vind het heerlijk om na een gemaakte reis of stedentrip weer op zoek te gaan naar een volgende bestemming. Tijdens mijn stage bij Reisgraag.nl ontdekte ik dat het redactiewerk mij ook heel erg aansprak. Na mijn stage ben ik hier volledig aan de slag gegaan, dit doe ik inmiddels alweer drie jaar met veel plezier.

Verliefd op: Zweden, Costa Rica, Griekse eilandjes
Al ontdekt: Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Italië, Portugal, Engeland, Schotland, Zweden, Denemarken, Hongarije, Griekenland, Turkije, Luxemburg, Slovenië, Zwitserland, Egypte, Oman, Costa Rica, Verenigde Staten.

Bucketlist: een roadtrip door de VS van oost naar west, oerang oetans zien op Borneo, de fjorden in Noorwegen bezoeken, eilandhoppen in Griekenland, het noorderlicht spotten in Lapland, een safari maken in Zuid-Afrika, de Grand Canyon met eigen ogen zien, slapen op een tropisch eiland met bountystrand in Azië, met een camper door Australië reizen, de Wild Atlantic Way rijden in Ierland, B&B reis door Engeland, snorkelen bij het Great Barrier Reef.

Roos van Druenen (roos@reisgraag.nl)
Mijn twee grootste passies zijn reizen en schrijven. Ik ben nieuwsgierig naar de hele wereld en wil nog overal naartoe. Als stagiaire bij Reisgraag.nl verzorg ik onder andere de sociale media en schrijf ik nieuws, artikelen en bestemmingsinformatie. Doordat ik hier steeds meer mooie plekjes op de wereld leer kennen, blijft mijn bucketlist maar groeien…

Verliefd op: Italië en Azië
Al ontdekt: Vietnam, Thailand, Canarische Eilanden, Cambodja, Spanje, Italië, Griekenland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, België en natuurlijk Nederland.

Bucketlist: met een camper door Canada, backpacken in Australië, een roadtrip in de Verenigde Staten, de jungle verkennen in Costa Rica, op safari in de Serengeti, sushi eten in Japan, het Noorderlicht zien en walvissen spotten.