Reisbureau Reisgraag.nl


Bij Reisbureau Reisgraag.nl B.V. doen we er alles aan om onze klant een onbezorgde vakantie te geven.

Juist in deze tijd is onze klant op zoek naar zekerheid. Per bestemming en leverancier adviseren we onze klanten welke mogelijkheden er zijn om het risico te minimaliseren.

Op ons reisbureau boeken we veel reizen en vakanties
Het team van Reisbureau Reisgraag.nl

Met alle kennis en ervaring geven we onze klanten gratis, deskundig en snel advies. Vervolgens boeken we de complete vakantie zodat je niks kunt vergeten. We sturen de reispapieren altijd digitaal en ook per post op. Zo heb je ze ook altijd nog in je mail staan. Tijdens de vakantie houden we contact met je en zijn we 24/7 bereikbaar voor je. Op die manier kunnen we problemen zo snel mogelijk oplossen. En ook na de vakantie zijn we je graag van dienst!

We zijn aangesloten bij...

We zijn aangesloten bij de ANVR (5407), SGR (3691), SGRZ (17276) en Calamiteitenfonds. De ANVR heeft o.a. de reis- en boekingsvoorwaarden met de Consumentenbond samengesteld. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd. SGR zorgt er voor dat wanneer de partij waar je geboekt hebt in financiele problemen komt je het geld terug krijgt of dat de reis alsnog uitgevoerd zal worden. SGRZ biedt een garantie voor insolventie van aanbieders van groeps- en incentivereizen (MICE), schoolreizen en zakelijke reizen. De opdrachtgevers van deze reizen zijn bedrijven, ondernemingen, groepen, etc. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast als gevolg van calamiteiten op de plaats van bestemming. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Reviews over Reisbureau Reisgraag.nl

Met een gepassioneerd team leveren we elke dag hoge service aan onze klanten. Dat zie je terug in de reviews die onze klanten na de reis over ons schrijven. Daarin scoren we een 9,6 op Google.

Reisbureau Reisgraag.nl bij RTL4

Een tijdje geleden kon je ons zien op RTL4. Bekijk ook eens deze video als je meer over ons te weten wil komen.

Contactgegevens

Reisbureau Reisgraag.nl B.V.
Adres: Stationssingel 120e, 5371BB Ravenstein
Mail: reisbureau@reisgraag.nl
Telefoon: 0486-412199
WhatsApp: +31486412199
Social media: Facebook, Instagram, Pinterest
KVK: 78463378

Wil je op reis? Vraag dan een offerte aan. Voor algemene vragen kun je onderstaand formulier gebruiken.

Gratis nieuwsbrief ontvangen


Ons privacy beleid is van toepassing


We zijn aangesloten bij
We zijn aangesloten bij ANVR We zijn aangesloten bij SGR We zijn aangesloten bij SGRZ We zijn aangesloten bij Calamiteitenfonds
Bij ons kun je veilig betalen met
Je kunt bij ons betalen met iDeal Je kunt bij ons betalen met Bancontact Je kunt bij ons betalen met Mastercard Je kunt bij ons betalen met Visa Je kunt bij ons betalen met AmEx / American Express

Ons team

Monica van den Broek

Monica van den Broek

- Reisexpert (reisbureau@reisgraag.nl)

Als klein meisje speelde ik vroeger al reisbureautje. Het was dan ook een logische stap om de toeristische opleiding MTRO De Rooi Pannen in Tilburg te gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik twee stages gelopen waaronder een stage van 5 maanden op Lanzarote als receptioniste en op een reisbureau. Na mijn stage op het reisbureau wist ik het zeker: dit wordt mijn baan voor later!
Het leukste vind ik om een reis samen te stellen voor de klant en alles van A-Z te regelen zodat ze onbezorgd op reis kunnen gaan.

In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met mijn gezin, dit varieert van weekendjes weg in eigen land tot een verre reis in Zuid-Afrika.

Verliefd op: Zuid Afrika met name de safari's, Lanzarote, Ardennen, Noorwegen en Cuba.

Al ontdekt buiten Europa:  West-Amerika, Florida, Cuba, Dominicaanse Republiek, Mexico, St. Maarten, Zuid Afrika (met de kids), Marokko, Egypte, Indonesië, Maleisië, Singapore en een klein stukje Thailand.

Al ontdekt binnen Europa: België, Duitsland, Frankrijk, Spanje waaronder de Canarische eilanden en de Balearen, Portugal, Azoren, Griekenland (Kos, Rhodos en Kreta), Turkije, Kroatië (Split, omgeving Zadar) Italië (Gardameer, Rome en Milaan), Noorwegen, verschillende stedentrips zoals London, Edinburgh, Kopenhagen en Praag. 

Bucketlist: o.a. Rondreis West- Canada, de Schotse hooglanden, eilandhoppen Griekenland, Serengeti in Tanzania en New York. 


Chantal van de Veerdonk-Bua

Chantal van de Veerdonk-Bua

- Reisexpert (reisbureau@reisgraag.nl)

Als kind van een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik de zomers vooral op Sardinië doorgebracht, wat uiteraard heerlijk was. Hierdoor wist ik wel dat ik ook graag andere plekken in de wereld wilde gaan ontdekken. De combinatie van mijn gevoel voor verschillende talen en de passie voor reizen bracht me bij een toeristische opleiding. Ik vind het heerlijk om een mooie reis samen te stellen voor onze klanten en ervoor te zorgen dat ze een geweldige en zorgeloze tijd hebben tijdens hun vakantie!

In mijn vrije tijd houd ik ervan om samen met mijn man mooie reizen te maken waarbij ik verschillende culturen leer kennen en kan genieten van de prachtige natuur!

Verliefd op: Door mijn Italiaanse roots blijft Italië toch wel mijn favoriete land! Sardinië en Toscane  staan hierbij bovenaan. Maar de natuur van Costa Rica vond ik ook geweldig.

Al ontdekt buiten Europa: Cuba, Costa Rica, Egypte, Gambia, Bonaire

Al ontdekt binnen Europa: Diverse plekken in Toscane en Le Marche, Sardinië, Sicilië, Corsica, diverse plekken in Frankrijk, Noorwegen, Schotland, Sevilla.

Bucketlist: Belize, Guadeloupe, Dominicia en Borneo en eigenlijk nog heel veel andere moois in de wereld.


Patricia de Kleijn

Patricia de Kleijn

- Reisexpert (reisbureau@reisgraag.nl)

Toen ik tijdens mijn toerisme opleiding op de MTRO in Wageningen stage mocht lopen was mijn keus snel gemaakt en koos ik voor het reisbureau. Zo leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar hun ideale vakantie. Voor mij is dat echt een droombaan!
Elke dag leer ik weer meer over verschillende bestemmingen. 

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, heb ik een leuke hobby als nagelstyliste en ga ik graag winkelen en uit eten.

Verliefd op: De Caribbean. Met de mooie witte stranden en helder blauwe zee. En Italië is ook wel echt een favoriet!

Al ontdekt buiten Europa: Mexico, Indonesië, Jamaica, Barbados en met een cruise st Lucia, st Kitts, Sint Maarten, Puerto Rico en st Thomas.

Al ontdekt binnen Europa: België, Frankrijk (euro Disney), Spanje (waaronder Denia, Alicante, Barcelona, Valencia. Canarische eilanden, Tenerife en Gran canaria. Balearen, Ibiza.)
Portugal, Italië, Turkije, Griekenland (Rhodos, Samos), Tsjechië (Praag), Oostenrijk, Tunesië.

Bucketlist: Malediven, een rondreis Amerika, Maar ik wil ook nog meer van de Caribbean zien.


Suus Ketelaars

Suus Ketelaars

- Reisexpert i.o. (reisbureau@reisgraag.nl)

Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar als toerismestudent aan Breda University of Applied Sciences (BUas). Ik hou ervan om nieuwe culturen te ontdekken en heb een enorme passie voor reizen, wat mijn keuze voor een toerisme-opleiding verklaart. Naast mijn studie en mijn baan bij Reisgraag, werk ik ook als flexmedewerker in de zorg. Dat doe ik met veel plezier en enthousiasme!

Verliefd op: Thailand, Griekenland & skiën in Oostenrijk.
Al ontdekt: Thailand, Indonesië, Griekenland, Italië, Spanje, Kroatië, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Duitsland, Slovenië, Tsjechië, Turkije. 
Bucketlist: Ijsland, Vietnam, Japan, Zuid-Amerika.


Thomas Lenting

Thomas Lenting

- Eigenaar (thomas@reisgraag.nl)

Reisgraag.nl heb ik samen met Vanessa opgericht. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit de website draaiende te houden. Daarnaast hou ik me ook bezig met de marketing van de websites. Dit werk blijft uitdagend en elke dag leer ik weer wat bij.

Verliefd op: Italië en Spanje

Al ontdekt: Brazilie, Egypte, Spanje, Frankrijk, Italie, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Hongarije, Zweden en ook hebben we in 2022 een rondreis gedaan in Mauritius.

Bucketlist: Costa Rica, Rome, Noorderlicht