Sunny Cars wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Team Sunny Cars met Reisgraag Award
Team Sunny Cars met Reisgraag Award
Sunny Cars heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Autohuur gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,8 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“We zijn enorm trots dat wij dit jaar de Reisgraag Award in de categorie Autohuur in ontvangst mogen nemen. Bij Sunny Cars hechten we veel waarde aan de ervaringen van onze klanten, een gemiddeld cijfer van een 8,8 is dan ook een bekroning op ons werk. Elke dag streven wij met ons all-in product naar zorgeloze autohuur en een van onze belangrijkste pijlers is om ervoor te zorgen dat onze klant volledig verzekerd is, zodat hij op de vakantiebestemming niet voor onverwachte kosten komt te staan. Met onze reserveringsafdeling vol autohuurexperts kunnen wij al onze klanten voorzien van een passend autohuuradvies en ook ons 24/7 Nederlandstalig noodnummer draagt bij aan de zorgeloze autohuur. Het is natuurlijk erg fijn als de klant in zijn eigen taal advies krijgt over wat te doen bij vragen of problemen. De Reisgraag Award winnen is voor ons de bevestiging van onze Rent a Smile-aanpak. Een mooie aanmoediging om vooral door te gaan met waar we goed in zijn: transparante en zorgeloze autohuur aanbieden. Bedankt voor de mooie beoordelingen!”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Net als altijd mijn huurauto ook deze keer weer geregeld via Sunny Cars. Heerlijk idee dat daarmee alles goed geregeld is en ik niet bang hoef te zijn voor nare financiele gevolgen als ik per ongeluk schade rijdt. Huren snel online geregeld, alle documenten snel en overzichtelijk in mijn mail. Ophalen van de huurauto was top. Bij de balie van onze verhuurder stonden maar een paar mensen. Bij de balie ernaast stond een lange rij, dus wij waren alleen hierom al blij met de lokale partner van Sunny Cars. Invullen van de papieren was snel gedaan, zeer vriendelijke medewerker en min creditcard was zelfs niet nodig voor een waarborg. We kregen een prima auto mee, die heerlijk reed en ik keurige staat was. Het inleveren ging ook weer snel en makkelijk. Opnieuw een prima ervaring met zowel Sunny Cars als met de lokale partner."

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws